Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Edenland Doftana din Valea Doftanei grade grade grade

Valea Doftanei, sat Trăisteni, str. Calea Bucureștiului, nr. 620A -
Nota 10.0 / 30 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Istrate Maria din Cudalbi
nota: 10
schedule 21.07.2024
Totul a fost la superlativ! Rar întâlnești un așa proprietar, discret, care nu impune reguli sau condiții turiștilor, dar în același timp atent și grijuliu, zilnic ne întreba dacă avem nevoie de ceva.
Pensiunea dotată cu tot ce este necesar, mai mult decât perfecta pentru iubitorii de natură. O curte cu mult "verde", iar de pe terasa se putea observa un peisaj mirific, care instant te relaxa. Ciubarul a fost inclus in prețul cazării. Acest aspect îl întâlnești tot mai rar din păcate, multi proprietari se gândesc la câștigul lor financiar, mai puțin la buna dispoziție a turiștilor.
Nota noastră este 10+, cu multe și sincere felicitări.
Domnu' Bogdan, va dorim mult succes in activitate și să reușiti proiectul propus!
poze recenzie poze recenzie
   Lifu Stefan din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.06.2024
Nu am nici o parere contra pentru aceasta casa, totul aranjat si pregatit pentru noi, gazda primitoare si poate fii contactat oricand in cazul in care este nevoie de vreo aprovizionare, paturile sunt confortabile, am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie in casa, privelistea minunata la ciubar si la bonfire. Recomand cu incredere.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Marius Cosmin Ilie din Voluntari
nota: 10
schedule 26.05.2024
Ntr-adevăr, totul se ridică la nivelul așteptărilor și raportul calitate - preț este corect și susținut de toate micile sau marile detalii regăsite pe proprietate. Deloc obișnuit ca ciubărul să fie inclus în preț, deloc obișnuit să avem toate consumabilele necesare atât la grătar cât și in bucătărie, baie sau balcoane. Pe fiecare metru pătrat se pot descoperi mici surprize, lucruri frumoase, noi sau activități diverse. Copiii au dormit foarte bine datorita spațiului generos care le-a permis să își consume energia. Și nu numai spațiul, ci și caprioarele, cerbii, păunii și poneii.
De căldură nu mai zic nimic, este destulă pentru toată lumea ☺️
Ciubărul a fost foarte bine curățat, s-a simțit mirosul soluției dezinfectante de când am ridicat capacul.
curățenie impecabilă locația foarte bine aerisită și asta ne-a sporit încrederea în calitatea serviciilor oferite.
În zona de grătar e loc și de ceaun, la alegere între trepied sau suportul metalic. Sau pur și simplu foc de tabără.
Din când în când se aud păuni sau câte un nechezat subțire de ponei, sunete ce nu deranjează pentru că sunt în sincron cu toate celelalte păsări și susurul dulce al râului din imediata vecinătate.
am fost două familii cu copii. Vom reveni? cu siguranță. Și cu siguranță vom rămâne mai mult.
   Ioana din București
nota: 10
schedule 07.05.2024
Am petrecut 1 saptamana de vis, intr-o locație de poveste, unde auzeai doar ciripitul pasarelelor, susurul râului și puteai zări chiar și căprioarele. Și despre ponei... Tocmai se nascuse unul. Totul a fost la superlativ, nu ne-a lipsit nimic: bucătărie complet utilata, caldura, apa calda si ciubar nelimitat, grătare, zona de relaxare, curtea frumos luminata, parcare, curatenie , confort, iar interiorul... nu am găsit defect, zone de tv, de luat masa, semineu, totul cu bun gust, eleganta și rafinament. Cat despre gazda si administrator... ne-au stat la dispoziție si au avut grija sa ne simțim bine, dar in acelasi timp cu asa discreție încât nici nu am simțit când a intrat sa facă focul (in camera tehnica, ce e drept, care se afla separat)
   Elena Onea din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.04.2024
Un loc foarte frumos unde sa te relaxezi alaturi de familie sau prieteni. Foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai nevoie, dormitoarele impecabile. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu focul la centrala, exista un domn foarte amabil care va poate ajuta. La noi, desi nu era cazul, dansul ajungea odata cu sotul sau inaintea lui in camera tehnica pentru a face focul la prima ora de dimineata, sa avem caldura.
Ciubarul, foarte curat si pot spune ca face minuni pentru durerile de spate.
Alaturi, am putut merge cu copiii sa vedem ponei si cerbi si sa ne bucuram de aer curat si natura.
Cu siguranta vom mai reveni!
   Ionut din București
nota: 10
schedule 21.04.2024
Recomand cu drag această locație, liniște, curățenie, dotat cu absolut tot ce ai nevoie și totul foarte curat, oameni foarte serioși și amabili, o locație unde te simți ca acasă, este perfecta atât pentru cuplu tânăr cât și pentru familie cu copii, voi reveni cu siguranță. Felicitări pentru servicii!
   Elena Laura din București
nota: 10
schedule 18.02.2024
Recomand cu mare drag!
Am fost cazați 2 familii și 2 copii, camerele sunt spațioase, căldură în toată casa, bucătăria super dotată, cafeaua și țuica din partea casei, curățenia pe măsură.
Proprietarul super ok și amabil!
Ciubărul la discreție pe toată perioada de cazare, loc pentru grătar.
Foarte frumos totul!
Cu siguranță vom reveni și cu altă ocazie!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Andreea Dragotel din Gura Vadului
nota: 10
schedule 13.02.2024
Totul a fost minunat. Zona liniștită, te poți distra fără grijă de a deranja pe cineva, ciubărul a fost minunat. Bucătăria este dotată, camerele dispun de un pat foarte confortabil, curățenia este așa cum trebuie să fie. Gazda ne-a oferit cafea și țuică din partea casei, ne-au stat la dispoziție cu orice am avut nevoie și de asemenea foarte călduroasă cabana.
   Manea Stefan din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.02.2024
Casa care poate gazdui pana la sase persoane, dispunand de doua dormitoare la etaj si un living la parter care are o canapea extensibila, este situata intr-o locatie splendida, am beneficiat de confort, curatenie, camerele au paturi confortabile, asternuturi imaculate, gazdele absolut fermecatoare, totul perfect, revenim cu siguranta! Ah, si sa nu uit... Ciubarul, o revelatie!
   Iuliana din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.12.2023
Cazarea superba si perfecta pentru relaxare, o drumetie prin zona, o excursie cu atv-ul sau doar un pahar de vin la caldura semineului. Foarte placut iarna, mai ales daca prinzi zapada. O sa revin cu siguranta si la vara. Gazda e primitoare si la dispozitie pentru orice.
poze recenzie
   Adrian Pascu din Popești Leordeni
nota: 10
schedule 28.12.2023
Locatia este una de vis. De cum intri, cabana îți dă un sentiment de căldură, fiind construită doar din piatră și lemn. Dispune de ciubăr, gratar și o curte foarte frumos amenajată la exterior, iar la interior șemineul din living este piesa de rezistență. N-am cazat pentru două nopți în prag de revelion și vom reveni cu mare drag. Mulțumim!
poze recenzie
   Teo din București
nota: 10
schedule 08.12.2023
Recomand cu mare drag! Super locația, liniște, ciubăr, șemineu, toate dotările necesare în unitate, am facut focul când am vrut noi și am avut inclusiv prosoape, halte și papuci pentru ciubăr, am fost două familii cu 4 copii, ne-am simțit super bine avand tot ce ne-a fost necesar, revenim cu mare drag!
   Pascu Georgiana din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.11.2023
Casa care poate gazdui pana la sase persoane, dispunand de doua dormitoare la etaj si un living la pater care are o canapea extensibila, este situata intr-o locatie splendida, am beneficiat de confort, curatenie, camerele au paturi confortabile, asternuturi imaculate, gazdele absolut fermecatoare, totul perfect, revenim cu siguranta! Ah, si sa nu uit... Ciubarul, o revelatie!
   Neagoe Cristina din București
nota: 10
schedule 28.09.2023
Este o locație perfecta! Casa este dotata cu tot ce vrei, camerele spațioase. Zona de grătar este de vis, iar ciubarul este nemaipomenit! Recomand cu mult drag aceasa locație, chiar îți dă senzația ca te afli la tine acasă! Casa este doar din piatra și lemn, curtea imensa, plina de pomi și verdeață iar în privința curățeniei jos pălăria!
   Alexandrescu Razvan din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.08.2023
A fost un sejur minunat si recomand tuturor Casa Edenland Doftana, o zona foarte accesibila din Bucuresti.
Casuta foarte draguta, de tip A-frame, dispune de o gradina intima, plina de verdeata, utilata cu toate cele necesare si unde curatenia este la loc de cinste. Gazda a fost de asemenea foarte primitoare si receptiva la nevoile noastre. Ciubarul a fost superrr, cu interiorul de fibra si apa foarte curata, ceea ce nu prea intalnesti la cel clasic, cu interiorul din lemn. Multumim dl. Bogdan, pentru atentia si ospitalitatea de care a dat dovada.

P.S. Este unul dintre locurile la care m-as intoarce cu mare drag, intotdeuna!!!
   Andreea Valentina din Buzau
nota: 10
schedule 20.08.2023
O locație de vis, locul perfect de relaxare cu familia și prietenii! Locație dotata cu tot ce este necesar, bucătărie complet utilata, grătar, ciubar, foc de tabăra, parcare, curte spațioasă etc, totul la superlativ! Felicitări gazdelor nota 10. Voi reveni cu siguranta!
poze recenzie
   Andrei Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.08.2023
Am vrut o locatie departe de aglomerație, in inima naturii, liniște. Am petrecut o minivacanța de 15 august excelenta, ne-am simțit foarte bine, ciubăr, liniște, facilitați super ok. Gazde primitoare, căprioarele și poneii o surpriza, foarte frumos!
   Olteanu Raluca din Bertea
nota: 10
schedule 06.08.2023
Un loc de vis unde iti poti petrece timpul cu prietenii. Zona este foarte linistita si ferita de zgomotul infernal de masini pentru ca nu este asezata pe soseaua principala. Locatia este foarte curata, amenajata cu tot ce iti trebuie, iar gazdele sunt foarte amabile si primitoare. Nota 10! Recomand, din tot sufletul!
   Andreea Dimitriu din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.07.2023
O locatie perfecta pentru recreere, dotata cu tot ce este necesar. Ai tot ce iti trebuie pentru recreere, ciubar, curte proprie, aer curat, foc de tabara unde poti sta la un pahar de vin. Recomand cu mare caldura aceasta locatie.
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.07.2023
Locatie de vis, in mijlocul naturii. Locul perfect de a te deconecta de agitatia metropolitana. Nu sunt vecini in apropriere sau alte pensiuni care sa te deranjeze. Cafeau de dimineata o poti savura in curtea spatioasa sau pe malul raului ce se afla in fata casei. Camerele au lenjerie curata, ni s-a pus la dispozitie halate, prosoape si papuci pentru fiecare persoana din grup (in momentul rezervarii au intrebat cate persoane suntem pentru a se pregati). Wi-Fi in locatie, smart tv in fiecare camera. Ce sa mai zic de ciubar... am stat cat am dorit, cand am ajuns in locatie, apa din ciubar era deja calda. Despre gazde pot sa spun ca, nu sunt genul de gazde care sa stea si sa urmareasca ce faci pe timpul sejurului, ne-au asteptat, ne-au predat casa si au plecat. Dar cand am avut o solicitare ce a tinut de ei ne-au oferit tot sprijinul. Pentru doritorii de drumetii pe munte sunt si astfel de trasee, si inclusiv este un centru de unde poti inchiria atv. Recomand cu incredere aceasta locatie si cu siguranta vom mai reveni.
poze recenzie poze recenzie
   Cornelia din Campina
nota: 10
schedule 18.07.2023
De când ajungi la cabana, simți că te încarci de energie pozitivă! Te bucuri de aerul de munte cu miros de brad, de ponei, păuni și căprioare, in timp ce grătarul sfârâie! Te bucuri de confortul din interior, de camerele curate și de gazdele primitoare! Revenim cu plăcere!
   Laura din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.07.2023
O locație de vis, găsești tot ce îți trebuie ca să te relaxezi. Ciubar unde te poți relaxa cu priveliște frumoasa, singuri în locație, am stat și la focul de tabăra, unde este senzațional. Toata locatia foarte curata, lenjerii curate, curățenie în camere, am avut la dispoziție halate de baie, set de prosoape pentru fiecare persoana, conditi ca de hotel minim 4☆. Recomand cu încredere aceasta locație și voi reveni cu siguranță. Un loc de vis.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bogdan Petrancu din București
nota: 10
schedule 22.06.2023
O locație de vis, ai tot ce îți dorești, liniște, aer curat, spațiu ideal pentru a petrece câteva zile de liniște departe de jungla urbana. Recomand pentru toate categoriile. Merita zona, este foarte linistita si îmbietoare, un loc unde iti incarci bateriile si te deconectezi de haosul din oras... Este super.
   Raluca Sav din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.06.2023
Superb. O zona de poveste, cu un peisaj de vis. Liniste. Curatenie in camere. Bucataria complet utilata pentru necesitati. Ciubarul perfect pentru un weekend la munte. Recomand sa veniti oricand. Gazda raspunde si ajuta cu orice informatii.
poze recenzie
   Carlos Vazquez din Granada
nota: 10
schedule 14.06.2023
I just can say that was wonderful. We loved everything overthere, landscapes are amazing, the house is just perfect for a family or group of friends, but overall the owners are the best. The hospitality was one of the best i ever had, in fact we could see the animals they have just beside the house. The house is really nice, just as you can see in the pictures. Honestly all was perfect. Thanks!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihai din București
nota: 10
schedule 03.06.2023
Am fost la cabana Edenland Doftana, totul arată superb, proprietarul super, ne-a pus totul la dispoziție, sa nu mai spunem de ciubăr seara cu un pahar de proseco… Totul de vis, merita pana la ultimul leu! Pentru cine caută relaxare, recomand din toată inima.
   Diana T din București
nota: 10
schedule 03.06.2023
Ne-a placut maxim. A fost foarte curat, bucataria cu de toate, inclusiv cafea, ulei si condimente. Peisaj verde, plimbari in natura, curtea cu spatiu intim, fara alti vecini in imprejurimi, ciubarul, grătarul si focul de tabara ne-au umplut distractia. Mai venim si cu alte ocazii.
poze recenzie
   Beti Cimpoeru din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.06.2023
Supeerb! O locatie spatioasa, curata, ideala atat pentru relaxare si liniste, cat si pentru un grup de tineri care vor sa se distreze la maxim!!
+++ o gazda de nota zece!
Servicii extraordinare!! Vom reveni cu siguranta!!
Recomand cu incredere!!!!
Totul a fost perfect! Gasesti orice e nevoie la locatie!
poze recenzie poze recenzie
   Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.06.2023
O locatie de vis! Spatios, curat, intretinut si foarte primitor!
Este ideal pentru a de deconecta de la stresul cotidian.
Recomand pentru toate varstele, recomand celor cu copii, au fooooarte mult spatiu de joaca !
Am sa revin cu drag!
Cuvintele nu sunt destule, voi atasa poze.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Robert din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.05.2023
Recomand acesta cabana, este locul perfect de liniste.
Gazdele sunt foarte primitoare, ne-au stat la dispozitie la fiecare pas.
Mai rar asa cabana cu totul la discretie: ciubar, gratar, vesela de toate categoriile.
Felicitari proprietarului pentru o asemenea implicare.
Recomand, nota 10+!
CONTACT
Bogdan
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bogdan
Telefon: 0726 720 515
Apel
WhatsApp