Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Perla Munților din Valea Doftanei grade grade grade

Valea Doftanei, sat Valea Doftanei, str. Paltinului, nr. 435 E -
   Daniel Marcu din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.08.2022
Am închiriat locația pentru o petrecere de moț și ne-am dus cu prietenii și familia! Locația a depășit așteptările, totul foarte frumos, curat și întreținut! Ai tot ce îți dorești de la cafea, vesela, mașina de spălat vase, foișor, grătar, o terasa acoperita mare, proprietarul a fost foarte amabil și prompt in a ne ajuta! Per total o super locație pentru a petrece timp în mijlocul naturii! Recomand!
   Laur din Campina
nota: 10
schedule 18.04.2022
Foarte frumos la aceasta cabana.
Curatenie la superlativ, caldura din plin, apa calda la discretie.
Camerele mari, spatioase! Holurile aunt pline de tablouri foarte frumoase!
Privelistea foarte frumoasa.
Gradina foarte mare si foarte frumos amenajata.
Toate au fost ok, gazda foarte de treaba si primitoare!
   Ioana din Brasov
nota: 10
schedule 11.03.2022
Un weekend extraordinar la cabana Perla Muntilor din Valea Doftanei, in mijlocul naturii, la o altitudine de 1000 m unde totul este inconjurat de padure si munti.

Curtea este foarte mare, foarte bine ingrijita și plina de copaci, copacei, arbusti de toate felurile si multi pomi fructiferi, gratar și foisor. In spatele cabanei se poate cobori pana la un parau care te surprinde cu susurul și claritatea sa si la balta de pesti, cascadele de apa ce dau un ton linistitor locatiei. Vecini nu sunt in apropiere, doar o casa la intrarea pe proprietate care este in curs de construire.
Parcarea se face, de asemenea, în curte.

Cabana este cabana in adevaratul sens al cuvantului. Foarte mare și frumos compartimentata, mult mai mare decât s-ar vedea în pozele de prezentare, iar curățenia este desavarsita. La parter se intra pe o terasa foarte misto din piatra de munte cu canapele si mese din busteni + 2 bai. Din terasa se intra in living care are rol si de restaurant unde sunt niste mese frumoase si scaune din lemn masiv, iar in continuarea livingului este o bucatarie mare formata din 2 parti, foarte bine utilata (masina de spalat vase, care e un mare plus, aparat de gheata, nu prea am gasit unde am mai fost, servetele, ulei oțet, zahar, cafea și ceai, mălai, sare, piper și condimente).

Camerele sunt foarte mari si toate băile sunt dotate cu săpun lichid, șampon și prosoape extraordinar de albe și curate. Apa fierbinte tot timpul, iar caldura este asigurata prin centrala cu lemne. Totul în această cabana este de calitate. Scara interioara de fier forjat, in contrast cu marmura si granitul, denota bunul gust si o viziune a lucrurilor cum rar am vazut.
Ospitalitatea proprietarilor ne-a surprins placut din primul pana îl ultimul moment. Sunt foarte prompți, de la primul mesaj. Ne-au răspuns la fiecare din întrebările și rugămințile noastre cu toata bunavointa lor, oferindu-ne și ponturi utile ale zonei și locurile unde ne putem deplasa pentru a admira minunățiile zonei.

Va mulțumim din suflet pentru 3 zile minunate si felicitarile noastre! Sa aveți parte de turiști care stiu sa aprecieze locația dumneavoastra extraordinar de frumoasa!
   Mihai din Brasov
nota: 10
schedule 11.03.2022
Foarte frumoasa cabana! Privelistea este minunata.
Camere mari, bai la fel de mari. Foarte curat si frumos. Caldura din plin. Bucataria foarte bine utilata (aparat gheata, espresor, masina spalat vase).
Gazda a fost super cu noi, cu foarte mult bun simt, ne-a aratat toata casa, la bucatarie tot ce aveam nevoie. Ps: are o palinca smechera rau!
   Mihai din Ploiesti
nota: 10
schedule 10.02.2022
Privelistea e de poveste! Unde te uiti, acolo vezi padure, munti, se simte linistea. Este foarte retrasa locatia. Au un singur vecin la vreo cateva zeci de metrii, dar pe care nu ai cum sa-l deranjezi.
Curtea este imensa. Plina de copacei, mici, mari, pomi fructiferi si un brad in jumatatea curtii imens, zici ca e desenat. Susurul paraiaselor din curte si cascadele se aud intr-un mod total deosebit noaptea cand este liniste.
A fost foarte frumos, in camere a fost curat, chiar foarte curat, m-a surprins placut sa vad ca se pune pret asa mare pe curatenie. Bravo lor ca isi respecta clientii, cat si pe dansii. Totul este nou si renovat de curand.
Camerele sunt mari, paturile confortabile, 2 dintre dormitoare sunt foarte mari, imense.
Totul este foarte frumos lucrat, imbinarile de lemn cu marmura si granit dau un ton foarte frumos locatiei. Au o scara interioara din fier forjat care arata splendid.
Caldura, o Dumnezeule, se exagereaza cu caldura. Adevarul este ca proprietarul ne-a spus sa reglam termostatele din camere, ceea ce unii dintre noi au uitat sa o faca.
Cat despre gazda, pot spune ca e foarte misto, un domn la 30 de ani, cu mult bun simt, noi cand am fost la cabana, ningea foarte mult si era de vis, dar neavand cauciucuri tocmai corespunzatoare pentru vremea de acolo, a trebuit ca gazda sa ne traga de la intrarea pe proprietate pana la cabana cu o masina mare de teren, aproape un tanc! Chiar a avut grija de noi, venea de 2-3 ori pe zi sa ne intrebe daca mai avem nevoie de ceva si nu gasim la bucatarie, daca ne mai trebuie ceva din localitate, nu a comentat ca am stat putin peste ora check-out-ului, ceea ce ne-a placut.
CONTACT
Manea Ionuț
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Manea Ionuț
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0756 889 834
WhatsApp
Apel/SMS