Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana de lângă Râu din Valea Doftanei

Valea Doftanei, sat Teșila, str. Brădesei, nr. 735 -
Nota 10.0 / 20 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ene Sorin din Pitesti
nota: 10
schedule 10.03.2024
O locație extraordinara! Cabana spațioasă îmbină perfect rusticul cu modernul și îți dă o senzație plăcută de confort. Găsești de toate aici, bucătărie utilata, foișor bine poziționat cu grătar inclus, loc de joaca pentru copii, gazde primitoare care nu deranjează, chiar îți oferă posibilitatea sa îți gestionezi singur încălzirea în cabana. Este perfecta pentru grupuri de prieteni, pentru familii, dar consider eu, și pentru angajații unei firme care fac un team - building. Ai posibilitatea sa pleci de aici cu păstrăv proaspăt sau chiar sa îl faci la gratar, deoarece oamenii au și păstrăvărie. As mai menționa ca un plus și faptul ca poți achita și cu voucher de vacanta. Așadar va recomand din plin "Cabana de langa rau" și sa încercați astfel o experienta unica pe Valea Doftanei.
   Ionela din Călărași
nota: 10
schedule 31.10.2023
Recomandăm "Cabana de lângă râu".
Cabana este formata din 4 camere spațioase, luminoase și curate. Este locul ideal pentru petrecerea timpului liber împreună cu familia/prietenii. Căldură și apa calda tot timpul. Iar gazdei nu avem ce sa-i reproșam, ne-a ajutat chiar la organizarea unei petreceri surpriza.
   Claudia din Calarasi
nota: 10
schedule 31.10.2023
Cabana formata din 4 camere, dintre care am ocupat 3 camere, curate si spatioase, living generos cu bucatarie. Super gazda, amabil si saritor ne-a oferit ce aveam nevoie acolo. Merita sa le calcati pragul casei. Nu ne-au deranjat cu nimic, totul a fost ok, curatenie, caldura, liniste, peisaj frumos.
   Ioana Fierascu din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.10.2023
Am avut ocazia de a petrece un timp minunat la aceasta cabana de vis. Experienta noastra a fost absolut remarcabila, de la ospitalitatea calda a personalului pana la facilitatile exceptionale oferite.

Cabana este o oaza de liniste si frumusete naturala, inconjurata de peisaje de basm. Camerele sunt confortabile si curate, oferindu-ne tot confortul de care aveam nevoie pentru a ne simti ca acasa. Bucataria este echipata cu tot ce este necesar pentru a gati, permitandu-ne sa savuram preparate delicioase chiar la marginea muntelui.

Personalul a fost incredibil de amabil si serviabil, facandu-ne sa ne simtim intotdeauna bineveniti si ajutandu-ne cu orice solicitare. Atmosfera calda si primitoare a cabanei a facut ca fiecare moment petrecut aici sa fie memorabil.

Recomand cu caldura aceasta cabana tuturor celor care doresc sa se bucure de frumusetea muntilor intr-un mediu confortabil si relaxant. Cu siguranta vom reveni pentru a ne recrea aceasta experienta unica!
   Neagu Andreea din Ploiesti
nota: 10
schedule 17.09.2023
Gazde primitoare, comunicative, indiferent de problema, s-a rezolvat totul foarte rapid.
Cabana superbă si mult mai mare decât credeam, fiecare camera foarte curata, dotata cu paturi duble, cu saltele cu spuma de memorie și așternuturi fine, încălzire pe centrala de lemne - foarte călduroasă, interesant compartimentată, fiecare camera a avut baie individuala, plus inca una de serviciu la parter. Cea mai tare idee de foișor, lângă râu cu grătar incorporat, practic chiar daca a plouat distracția a continuat. Bucătăria a avut toată vesela necesara, de la oale, ceaun, până la tel și zdrobitor de usturoi.
Masa din casa, cât și cea din foișor sunt foarte spațioase. Priveliștea minunata - vai, dealuri, copaci, căpițe, iarba îngrijită... Doar cafeaua sa o bei dimineața plimbandu-te prin curte și te încarci cu energie și voie bună. Cabana este bine localizata, cat sa nu stai cu grija că deranjezi vecinii sau că e muzica prea tare. Abia așteptam să revenim, nu doar pentru un weekend, ci o săptămână întreagă.
poze recenzie poze recenzie
   Maria Nicolescu din Ploiesti
nota: 10
schedule 28.08.2023
O locație super!
Gazda foarte primitoare, atenta; bucătăria complet utilată, camere curate cu peisaj minunat. Liniștea din acest cadru ne-a relaxat, am stat in jurul focului in curte, am servit masa in foișorul din curte. Totul la superlativ.
O sa revenim cu drag!
   Marcela Pletea din Călărași
nota: 10
schedule 23.08.2023
Recomand cu plăcere acest paradis. Ne-am relaxat în poienita din fața pensiunii, ne-a încântat privirea priveliștea din jur, ne-am odihnit în camerele spațioase și luminoase. Gazdele foarte primitoare și atente la nevoile noastre. Vom reveni în fiecare anotimp pentru că merită! Tot ce înseamnă cabana de lângă râu, este de excepțional. Mulțumim frumos pentru acest concediu!
poze recenzie poze recenzie
   Alina din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.08.2023
O experienta la superlativ! Cabana si curtea sunt minunate, chiar mai spectaculoase decat in fotografii! Camerele sunt spatioase si foarte curate. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar. Ne-am simtit ca acasa, insa intr-un peisaj de poveste. Este locul perfect pentru relaxare, unde poti sa te bucuri din plin de maretia naturii si sa colectionezi amintiri extraordinare cu familia sau prietenii! Recomand, cu tot dragul, cabana de langa rau! Nu in ultimul rand, multumim gazdelor pentru toata ospitalitatea!
   Laura din Buzau
nota: 10
schedule 02.08.2023
Camera mare, luminoasa, ferestrele imense m-au cucerit, curatenie maxima, lenjerie si prosoape impecabile, curte spatioasa si ingrijita, zona linistita, acces facil cu masina personala, aspectul general este rustic, elegant, curat, totul este la superlativ!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Costache Gianini din Valea Doftanei
nota: 10
schedule 20.02.2023
Foarte frumoasa! Spațioasă, am avut tot timpul căldură, apa calda! Personalul foarte amabil! Totul ptr o vacanta reușită! Recomand, cu drag și căldură! O sa venim din nou bucuroși! Am rugat gazda ptr procurarea cascavelei din zona, nici nu s-a pus problema, în 2 ore am avut cascavea! Mulțumim frumos ptr primire!
   Mircea Muntean din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.01.2023
Locație foarte frumoasa, in mijlocul naturii, frumos amenajată, cu o curte mare, foișor între copaci, cu grătar, ceaun si disc. Gazdele foarte amabile, care și-au dat tot interesul sa ne simțim bine. Dacă am mai fi avut si zăpada, totul era perfect.
   Cezar din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.10.2022
Prima interactiune cu propietarii a fost la cabana "Dor de munte" din aceeasi localitate. Ne-a placut atat de mult incat am decis sa repetam vizita si apoi am zis sa incercam si "Cabana de langa rau", fiind nou construita si la 5 minute de cealalta. Ca de obicei, conditiile au fost excelente, propietarii au pus la dispozitie toate cele necesare pentru un sejur cat mai placut. Camerele sunt spatioase, luminate si curate, bucataria este complet utilata, foisorul, de asemenea, complet utilat pentru a putea gati la gratar/ceaun/disc. Practic nu duci lipsa de nimic, iar propietarii sunt niste oameni de nota 10. Recomandam cu drag oricare dintre cele doua cabane.
   Irina Soldanescu din Islaz
nota: 10
schedule 01.07.2022
Deși am stat doar 2 nopti, a fost foarte frumos.
Cabana curata, curte minunata, foisor ff frumos, raul si padurea exact langa proprietate, gazde primitoare.
Camerele mari sunt perfecte pentru familiile cu copii.
Zona, de asemenea, este foarte frumoasa si linistita.
   Bogdan din Campina
nota: 10
schedule 30.06.2022
Una dintre cele mai frumoase locații din Valea Doftanei!
Cabana este situata chiar lângă râu, sunetul acestuia auzinduse din foișorul suspendat în copaci și din dormitoare!
Locația este intr-o zonă liniștită, cu vedere la pădure prin geamurile mari, departe de trafic sau zgomot!
Gazdele f draguţe, cabana impecabila, curățenie, tot mobilierul este nou, lenjerii albe cu miros proaspăt și aer curat de munte!
Curtea este generoasa cu multa verdeață, șezlonguri, loc de joaca pentru copii.

O oaza de liniște și relaxare!!!
   Sorin din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.11.2021
Locație excelenta, liniștită, in mijlocul naturii, curatenie, proprietarii drăguți.

Am fost un grup de 10 persoane.

Magazine alimentare in apropiere, posibilitate de obtinere produse alimentare de la localnici,
recomandam cu placere.
   Maracine Oana din București
nota: 10
schedule 28.09.2021
O locatie de vis, un loc unde iti poti încarca bateriile, cabana este dotata cu tot ce iti trebuie, proprietarii foarte amabili, se poate achizitona branza și lapte proaspăt.

O locatie la care cu siguranță voi reveni. Camerele sunt curate, cu geamuri mari, priveliștea este spre pădure.
   Raluca din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.08.2021
Gazda primitoare, mereu disponibila pentru orice intrebare. Cabana curata si conditii excelente- asternuturi minunate, paturile cu saltele ce asigura un somn mai mult decat odihnitor. Gradina superba si loc spatios de joaca pentru copii. Peisajul este splendid in orice directie ai privi, iar rauletul de langa este cireasa de pe tort, mai ales pentru copii.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Liliana din Brăila
nota: 10
schedule 10.08.2021
Un loc minunat cu gazde foarte ospitaliere si minunate ideal pentru ati incarca bateriile si a evada din zgomotul si haosul din oras.

Cabana dispune de absolut toate utilitatile prezentate in descriere, curatenia exemplara, iar zona in care se afla amplasata este mirifica.
   Dragos din Constanța
nota: 10
schedule 04.08.2021
Este foarte curat, într-o zona superba, liniștită.

Proprietarul este amabil.

Pentru familiile cu copii este nemaipomenit, aceștia având mult spațiu pt joaca.

In apropiere se afla pădurea și un mic râu, unde va puteți aventura în mici excursii.

La 5 minute distanta de mers pe jos se găsește un mic restaurant, iar la 10 min un magazin foarte bine aprovizionat.

Pentru cazul în care doriți distanțare sociala, se poate comanda mâncare, cu livrare la pensiune.

În împrejurimi găsiți Cheile Doftanei, pădurea Glodeasa și o mulțime de peisaje superbe.
   Adriana din București
nota: 9.5
schedule 12.07.2021
Asezarea e superbă, lângă un parau, cabana foarte curata, camere luminoase. Bucătăria are tot ce iți trebuie si curtea e mare, cu destule distracții pentru copii. Am inchiriat-o ca grup de 3 familii cu 3 copii si spatiul a fost foarte potrivit.
CONTACT
Carabelea Daniel
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Carabelea Daniel
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0720 491 196
WhatsApp
Apel/SMS