Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Viața la țară Cerna din Vaideeni grade grade grade

Vaideeni, sat Cerna, str. Apa Cernei, nr. 30 -
la aproximativ 5.7 km de centrul localității Horezu
Nota 10.0 / 46 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andreea Popescu din Cerna
nota: 10
schedule 23.03.2024
Recent am petrecut câteva zile la pensiunea Viața la Țară Cerna și a fost o adevărată plăcere. Locația este perfectă pentru cei care caută să scape de agitația orașului, fiind înconjurată de natură și liniște. Personalul a fost foarte amabil și atent la nevoile noastre, făcând șederea noastră și mai plăcută. Pensiunea oferă toate facilitățile necesare pentru un sejur confortabil, fără a fi nevoie să îți aduci ceva de acasă. Recomand cu căldură această pensiune pentru o escapadă relaxantă!
Răspunsul unității:
Multumim frumos si va mai asteptam!
   Costin din Constanta
nota: 10
schedule 05.11.2023
Recomand cu caldura. Pensiunea este noua, dotata cu tot ce este nevoie, curatenie, incalzirea este cu pompe de caldura. Am stat 5 nopti intr-unul din cele doua apartamente cu doua camere. Copiii s-au jucat: cu iepurasii, tenis de masa, biliard (mic).
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam!
   Ionel Voiculescu din Oltenita
nota: 10
schedule 23.09.2023
Am stat 2 nopti, ne-am simtit super... liniste, curatenie... seara este atata liniste incat se aude Cerna curgând... personal amabil, dotări atat in camere cat si prin curte de nota 10, recomand tuturor. O sa revenim cu drag in vacanta copiilor, pentru ca vrem sa-i aducem si pe ei musai! Recomand cu drag tuturor.
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam!
   Cosmin din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 06.09.2023
O locație draga familie noastre, in care am revenit, ca oaspeti. Ne -am simțit, din nou, foarte bine. Atât proprietarii, cat și personalul este foarte amabil, calduros și atent la nevoile oaspetilor și foarte implicat în menținerea și dezvoltarea acestei frumoase locații. Familia noastră s-a bucurat de confortul camerelor, al bucătăriei mari și utilate, dar și al curții mari si primitoare, atat pentru copii cât și pentru adulți. Locatia este noua si curată si sunt foarte multe locații de văzut la o distanta mica de locatie. Va mulțumim pentru tot.
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu drag!
   Gheorghe Iuliana din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.09.2023
Curatenie, calitate și bun gust, amabilitate, liniste. Intr-un cuvânt, totul la superlativ. Gazdele... oameni de nota 10, te fac sa te simți ca acasă, iar mezina Alice, super gazda, o încântare pentru fiica noastră de 4 ani. Trebuie sa punem la socoteala și cățeluși adorabili care au fost super ciufuliti de micute.
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu drag!
   Simona din Buzău
nota: 10
schedule 05.09.2023
O pensiune foarte curată, camere spațioase, luminoase, bucătărie dotată cu tot ceea ce este necesar, gazde discrete și foarte primitoare. Foișorul cu grătar un mare plus pentru petrecerea timpului seara sau atunci când vremea nu este prietenoasă. Curtea este generoasă cu multiple zone unde copiii se pot juca (trambulina, loc de joacă, șezlonguri, etc). Mi-a plăcut că animalele de la pensiune erau închise în locuri special amenajate. Se pot face excursii către peșterile din zonă, accesul cu mașina fiind facil, dar și drumeții pe jos către cascada.
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu drag!
   Dobrea Catalin din Craiova
nota: 10
schedule 05.09.2023
Am descoperit acest "colt de rai" in iulie pentru prima data. Daca cauti liniste si relaxare, acesta este locul potrivit. Gazdele s-au gandit si la cei care vor sa petreaca si au construit la 30 de metri de pensiune un foisor inchis unde te poti distra (boxele sunt acolo) si face un gratar fara a deranja restul turistilor.
Ne-am simtit extraordinar si am revenit si la sfarsitul lui august. Multumim pentru ospitalitate si vom reveni cu drag la dumneavoastra!
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu drag!
   Anamaria din Craiova
nota: 10
schedule 16.07.2023
Pensiunea este noua, foarte bine utilată, foarte curata, iar personalul extrem de amabil. Este situata intr-o zona linistita si dispune de spatii generoase atat la interior cat si la exterior. Este o locatie ideala pentru petrecerea timpului liber alaturi de prieteni, cel putin pe perioada weekendurilor. Am fost oaspetii acestei pensiuni alaturi de un grup de prieteni la sfarsitul lunii mai 2023 si am revenit cu drag si in iulie 2023. Recomand cu drag locatia in care va veti bucura de timp frumos alaturi de prieteni!
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Anca din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.07.2023
Am petrecut 5 nopti impreuna cu copiii si parintii mei. Conditiile de cazare sunt fix cum ni le-am imaginat. Copiii si-au gasit de lucru prin curte (iepurasi, catelusi, motan, hamace, leagane, biliard si ping-pong) si prin imprejurimi. Eu am lucrat in tihna si m-am bucurat de aerul curat si de racoare. Este curat, ingrijit si nu iti lipseste absolut nimic. Imi doresc sa revin in concediu/weekend cu un grup de prieteni visand la gratarit si drumetii.
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie
   Mija Emilia din Râmnicu Vâlcea
nota: 10
schedule 14.05.2023
Atunci cand iti doresti o locatie perfecta, pentru a evada din agitatia de la oras, fie pentru a sarbatori un eveniment important in familie, cum a fost in cazul nostru majoratul fetitei, fie pur si simplu pentru relaxare, aici e locul perfect.
Gazde extrem de primitoare cu care poti comunica oricand!
Cat despre conditiile din pensiune, sunt cele mai bune. Atat de bune incat toti invitatii si-ar mai dori sa poata reveni .
Unitatea este dotata cu absolut tot ce ai nevoie. Camerele super spatioase, curate, luminoase. Prosoapele si lenjeriile fiind de un alb imaculat, ceea ce de multe ori lipseste in alte locatii.
Ar fi foarte multe alte lucruri de adaugat, dar mai placut e cand le descoperi vizitand ,,viata la tara "!
Va multumim !
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu drag!
   Stoica Daniela din București
nota: 10
schedule 29.04.2023
Pensiune foarte curată, noua, cu toate facilitățile, căldură 23 de grade, living generos. Camere spațioase, se asigura și pat suplimentar pentru copii. Foișorul închis, cu fusball și ping-pong, mese, grătar, plita pentru ceaun, totul utilat. Curtea generoasa, cu loc de joaca pentru copii, terasa cu grătar, hamace, livada în spatele curții, găini și 2 iepuri au fost pe placul copiilor. Gazdele ne-au asigurat tot ce am avut nevoie, oua proaspete, lapte proaspăt brânză de oaie și cașcaval, unt. Peisajul este foarte frumos, la mai puțin de 1 km un parc cu niveluri de dificultate de la 6 ani pana la adulți. S-au distrat toți copiii de 7, 8, 12, 13 și 15 ani. Plimbarea spre izvor, pe malul răului Cerna de vis. Se pot vedea căprioare și mistreți. Ne-am simțit minunat, nu am avut nicio nemulțumire, doar cuvinte de laudă despre aceasta pensiune. Mulțumim.
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam pe la noi!
   Maria din Craiova
nota: 10
schedule 14.03.2023
Am petrecut un sfarsit de saptamina minunat. Camere mari, curate, calduroase. Bucataria este dotata cu tot ce e necesar (inclusiv masina de spalat vase), living mare, spatios, suficient. Foisor inchis, o terasa deschisa, 2 gratare, totul super. Gazdele nu locuiesc in pensiune, sunt oameni minunati. Comunicarea cu acestia este facila, sunt deschisi la orice cerinte. Intru-un cuvint: super.
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu drag!
   Cristian Jianu din București
nota: 10
schedule 07.03.2023
Condiții foarte bune, curățenie. Locația arată mult mai bine decât în poze. Nu am absolut nimic de reproșat. Recomand!
   Elena Titoiu din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 27.02.2023
Tocmai ce ne-am întors de la pensiune. Totul a fost minunat, camerele spațioase, confort maxim. Toate dotările necesare unei ieșiri relaxante, iar copiii au avut suficient spatiu să se desfășoare, chiar și într-o zi ploioasă. Mai mult decât atât, copiii au fost încântați să vadă găinile, cei doi cățeluși veseli și pisica! Liniștea zonei este ceea ce ne trebuia că sa ne simțim așa cum ne-am dorit, relaxați! Gazdele discrete și atente la nevoile noastre. Mulțumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam!
   Gaie Paulina din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 24.02.2023.
Foarte bine amplasata, toate facilitatile, bucataria utilata cu tot ce este necesar, camere foarte curate, bai foarte curate, spatii de recreere bine gândite pentru adulti si copii, spatii de joaca pentru copii, gazde foarte primitoare si amabile. Recomand, cu toata încrederea!
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu drag!
   Robert din Pitești
nota: 10
schedule 05.02.2023
O pensiune care îți oferă toate condițiile pentru un weekend perfect alaturi de prieteni și familie! Camere mari și spațioase, mașină de spălat vase și bucătărie completa, foișor inchis și terasa externă, living spațios. Un singur defect, prea multa căldură și prea curat.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru cuvintele frumoase! Va mai asteptam!
   Marius din Pitesti
nota: 10
schedule 26.01.2023
Totul la superlativ! Amabilitatea gazdelor, preț, confort, dar mai ales curățenie. Exista dotări si zona de grătar. O adevărată relaxare, cu siguranță, vom reveni! Felicitări și mulțumiri! Foarte ok temperatura cu ajutorul pompei de caldura. Tineti-o tot asa!
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri! Va mai asteptam pe la noi!
   Marius din Mioveni
nota: 10
schedule 02.01.2023
Rar găsești ca unde închiriezi sa ți se ofere prosoape pe fiecare zi sau paturi suplimentare. Am petrecut revelionul acolo, fff mulțumiți de confortul creat și de locurile de recreere, apa calda și căldura nu au fost o problema. Pensiune cu tot ce este necesar.
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam cu drag si cu alte ocazii!
   Maria din Bucuresti Sectorul 5
nota: 10
schedule 03.12.2022
Daca vreți să evadați din oraș, recomand din tot sufletul pensiunea Viața la tara. Camerele sunt mari, mobilate cu gust, bucătăria dotată și utilată cu tot ce ai nevoie, foișor închis, jocuri de tot felul, de la ping-pong, până la biliard și nu mai zic de grătare! In concluzie, daca vreți să vă distrați, alegeți cu încredere aceasta pensiune. Noi, cu siguranță, vom reveni! Mulțumim din suflet gazdelor!
Răspunsul unității:
Va multumim si noi si va mai asteptam cu drag!
   Omf din București
nota: 10
schedule 24.10.2022
Pensiunea este o construcție nouă, este bine împărțită (cate un apartament pe etaj, spațiu mare in living și bucătărie), camere spațioase, loc de joacă pentru copii, masă ping pong, masă biliard, pomi fructiferi, foișor acoperit, curte mare, loc gratar, peisaje frumoase, gazde amabile! Aproape de parc Aventura Cerna, pestera Polovragi, cheile Cernei.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
   Cosmin din Cluj
nota: 10
schedule 09.09.2022
Gazde minunate, discrete, deschise și foarte atente la solicitările noastre, înțelegătoare. Am descoperit o zona pitoreasca, cu posibilitatea de a vizita multe obiective aflate la distanta mica de pensiune. Drumurile in zona sunt asfaltate. Cazarea la pensiune a fost exact ce ne doream: curățenie, camere luminoase și confortabile, paturi(saltele) "odihnitoare", baie mare și curată, bucătărie mare, dotată cu tot ce ai nevoie, curte mare și frumoasă, cum ne doream, loc de joaca pentru copii, liniște în timpul nopții. Pensiunea Viața la Țara Cerna - un loc în care ne dorim sa revenim la un moment dat. Mulțumim mult.
Răspunsul unității:
Ne bucuram mult ca v-a placut la noi! Multumim mult si va mai asteptam si cu alte ocazii!
   Alin din Craiova
nota: 10
schedule 31.07.2022
Viata la tara este o pensiune noua, foarte curata, bucatarie noua, utilata cu tot ce este necesar, in apropiere existand si restaurante. Camerele sunt foarte curate, spatioase, frumos mobilate. Un loc minunat cu multa verdeata si aer curat. Cu siguranta, vom reveni cu un grup mai mare.
Răspunsul unității:
Mutumim frumos si va mai asteptam pe la noi!
   Raluca T din Râmnicu Valcea
nota: 10
schedule 19.07.2022
Cel mai mult am apreciat modul in care am fost tratati. Camere ok, zona foarte linistita. Cei de acolo nu ne-au deranjat absolut cu nimic, nu ne-au reprosat nimic, cu toate ca am fost un grup destul de galagios.
Un loc superb si niste gazde deosebite, nota 10. Vom reveni cu placere. Totul a fost ok.
Răspunsul unității:
Multumim frumos si va mai asteptam cu drag!
   Theodor Cimpoeru din Rm. Valcea
nota: 10
schedule 17.07.2022
Locatie superba, camere curate si spatioase, aranjate si mobilate cu bun gust! Gazde foarte primitoare si cumsecade, ne-am inteles foarte bine. Totul a fost excelent, am petrecut un weekend minunat departe de oras si ne-am putut distra pe cinste. Nota 10!
Răspunsul unității:
Multumim mult!
   Roxana din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.07.2022
Nu am timp sa scriu cate comentarii pozitive as putea avea fata de pensiunea Viata la tara. In primul rand, Isa si Dani, proprietarii acestei pensiuni, sunt foarte draguti, atenti, prompti si, nu in ultimul rand, foarte discreti. Comunicarea deschisa si prompta a Isei a fost inca de la momentul rezervarii extrem de eficienta si, de aceea, ne-a dat sigurata ca am ales locul ideal pentru grupul nostru de prieteni (vreo 20). Am inchiriat toata vila si a fost perfect. Nu mai spun ca locul in care este amplasata pensiunea este minunat. Peisajul, aerul curat si linistea de aici te ajuta sa te deconectezi total de agitatia, zgomotul si aglomeratia orasului, mai ales cand vorbim de Bucuresti. Un alt punct forte este curatenia exemplara. Camerele sunt mari, luminoase, iar paturile foarte confortabile. Bucataria este utilata cu tot ce aveti nevoie, iar in cazul in care nu gasiti ceva, Dani sau Isa fac tot posibilul sa va ajute. :) Aveti multe obiective turistice de vizitat in aceasta zona binecuvantata. In concluzie, daca doriti sa petreceti cateva zile la pensiunea Viata la tara, unde sa va "incarcati bateriile", veniti aici!
Răspunsul unității:
Noi va multumim! Sunteti niste oameni deosebiti, cu un suflet minunat! Venirea voastra a insemnat incarcarea bateriilor si pentru noi, cantecele la chitara si focul de tabara au fost rupte din realitate si ne-au bucurat sufletele enorm! Inca o data, multumim!
   Kobau Marius din Eșelnița
nota: 10
schedule 13.06.2022
Proprietatea beneficiază de servicii de înaltă calitate la un preț foarte bun. Exista un living foarte spațios cu o bucatarie dotată cu tot ce trebuie. Camerele sunt foarte spațioase având baie proprie. Totul a fost excelent. Mulțumim proprietarilor pentru tratație.
Răspunsul unității:
Multumim mult si va mai asteptam!
   George Ursu din Chiajna
nota: 10
schedule 24.05.2022
Liniște, aer curat, pensiunea arata excelent, totul nou, ideal pentru grătar și voie bună, gazde primitoare. Recomand cu placere pentru grupuri de prieteni, familii cu copii.
Răspunsul unității:
Multumim frumos si va mai asteptam cu drag!
   Daniela Teodorescu din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 22.05.2022
O locatie super linistita, confortabila, complet utilata si foarte curata, totul fiind foarte bine ingrijit.
Camerele foarte curate (totul arata ca nou), bucataria generoasa, mobila noua, moderna, dispunand si de masina de spalat vase, cu un loc de servit masa mare, cu 3 mese lungi in interior si alte 2 mese pe terasa, langa gratar.
In curte, pentru copii, au si zone de joaca cu tobogane, leagane si trambulina.
gazdele sunt super amabile si discrete care ne-au facut sa ne simtim minunat. multumim inca o data!
Răspunsul unității:
Multumim frumos si va mai asteptam cu drag!
   Stefania Sanda din Craiova
nota: 10
schedule 15.05.2022
Gazde foarte primitoare. Curățenie cum rar găsești, camere foarte mari și luminoase, baie modernă și foarte curată, o curte imensă cu multă vegetație. Frigider în cameră, dar și o lada frigorifică foarte mare în bucătăria pensiunii, bucătărie superbă și foarte mare. O pensiune perfectă pentru familii cu copii, parcul de aventură fiind foarte aproape,dar și alte puncte turistice foarte frumoase.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri si va mai asteptam cu drag!
   Adriana din Bucuresti
nota: 9.5
schedule 15.05.2022
Am căutat și am găsit la Viața la Țara Cerna o pensiune foarte curată, confort, liniște, curte mare și gazde primitoare. Am petrecut un sfârșit de săptămâna acolo si a fost un punct de plecare bun pentru mici excursii in zona. Curățenia și confortul sunt punctele forte ale pensiunii, ne-a plăcut foarte mult si grădina generoasa.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0745 363 118
WhatsApp
Apel/SMS