Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ella din Tuzla grade grade grade

Tuzla, str. Sirenei, nr. 2A -
Nota 10.0 / 3 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Florentina din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.07.2024
Gazdele sunt niște persoane extraordinare, de o ospitalitate cum rar poți întâlni. Încă de când am ajuns la proprietate ne-am simțit ca acasă, domnul Dan și soția dumnealui ne-au tratat ca pe niște prieteni, chiar dacă eram pentru prima dată acolo. Camerele sunt foarte curate, dispun de baie proprie și de tot strictul necesar de care este nevoie într-o vacanță. De asemenea, curtea este un loc de liniște și relaxare, iar în incinta acesteia se află un foișor dotat cu toate cele necesare unei bucătării de vară, unde oaspeții pot găti și prepara orice masă. În concluzie, cele 5 stele acordate nu reflectă condițiile extraordinare și felul minunat în care ne-am simțit. Cu siguranță vom reveni cu prima ocazie!
   Dan din București
nota: 10
schedule 02.07.2024
Localizare foarte bună, într-o zonă liniștită. Include foișor cu bucătărie echipată complet, inclusiv grătar acoperit și grădină cu mobilier și șezlonguri. Camera confortabilă, foarte curată și răcoroasă. Nu a necesitat pornirea A/C-ului.
gazdele sunt de nota 10. Recomand!
   Petru din Suseni
nota: 10
schedule 15.08.2022
Locatie deosebita, aproape de magazine, gradina pentru relaxare dupa plaja confortabila, atentie deosebita la curatenie, camere dotate cu aer conditionat, foisor pentru luat masa si gratar, proprietari deosebiti de amabili si prietenosi, gata sa iti vina in intampinarea cerintelor.
CONTACT
Dan
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Dan
Telefon: 0757 377 632
Apel
WhatsApp