Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea La Ferma din Toplița

Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.8


Adaugă recenzie
   Ligia din Constanta
nota: 10
schedule 12.02.2024
Pot spune ca fost o experienta de pus intr-un jurnal de calatorii la capitolul "minunata Toplita". Am fost placut impresionati de oamenii minunati ce au salvat un grup de hoinari cu copiii dupa ei, intr-o seara geroasa de sambata 20 ianuarie. Locatia este ceva ce nu as recomanda doar din egoism pentru a fi distrusa de trafic intens :) Cu siguranta vom reveni!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cristian Petre din Ploiesti
nota: 10
schedule 16.08.2023
Cazare de vis cu tot ce îți trebuie, liniște și peisaj minunat, intimitate, doamna Adriana și domnul Octavian sunt doi oameni cum rar mai găsești, doamna Adriana ne-a așteptat cu bunătăți homemade, nota 10 pe toate planurile. Cu siguranță o să ne intoarcem. Recomand aceasta proprietate.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ana Petre din Rugby
nota: 10
schedule 16.08.2023
Daca vreti o oaza de liniste unde te poti bucura de un concediu placut alaturi de familie si prieteni, aici trebuie sa mergi. Doamna Adriana si domnul Octavian sunt doi oameni cum rar mai intalnesti, cu suflet bun si de omenie, nota 10 din toate punctele de vedere.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Vasile și Mona din Baia Mare
nota: 9.83
schedule 07.08.2023
Dacă dorești relaxare totală la munte, caută pensiunea La fermă-Toplița care este localizată într-o superbă poiană înconjurată de conifere. Am avut patru nopți de liniște și intimitate, având la îndemână tot de ce aveam nevoie, de la camerele confortabile, baie, bucătărie, până la grillul, balansoarul și terasa enormă de afară făcute cu gust, rustic. Despre proprietari, nota 10, ne-am simțit ca în familie, oameni cu bun simț, harnici, zilnic ne sunau întrebînd dacă avem nevoie de ceva, chiar ne-a surprins cu bunătăți făcute în gospodărie. Mulțumim doamnei Adriana și domnului Octavian. Așteptăm să ne mai revedem.
   Moisa din Toplita
nota: 10
schedule 02.07.2023
Iubitorii de intimitate, relaxare garantata, curățenie, personal superb, fără cuvinte. Locul ideal pentru orice tip de a va destinde sub multe forme. Recomand cu încredere 100%, sunt doua complexe cu bai separate, combinatie intre rustic si modern superb. Terasa mare, acoperită cu doua mese suficiente pentru 20 de persoane. Distractie în aer liber, sau interior. Grătar frumos, amenajat cu doua opțiuni: gratar pe stânga, și posibilitate de a găti la ceaun în partea dreapta. Totul la îndemână. Recomand!!!
CONTACT
Tifrea Adriana
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Tifrea Adriana
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0744 527 605
WhatsApp
Apel/SMS