Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Caia din Toplița grade grade grade

Toplița, str. Teiului, nr. 45 -
Nota 10.0 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Nierghes Victorita din Gologanu
nota: 10
schedule 21.08.2023
Locația are o priveliște superba, camerele curate și cu tot confortul necesar, exteriorul de vis cu tot ce iti poți dori ca să te simți relaxat și sa îți ții copii ocupați cu diverse activitati (trambulina, tobogan, leagăne, biliard, masa de ping-pong, darts, teren pe minifotbal, sauna, ciubar).
poze recenzie
   Ciprian Tanase din Dorohoi
nota: 10
schedule 08.08.2023
Recomand, cu încredere. Foarte frumoasa locația, totul curat și îngrijit, gazdele de excepție, loc de joaca pentru copii dotat cu multe elemente unde se pot desfășura în voie, camere frumoase, curate și spațioase. Din păcate, am stat doar o noapte. Vom reveni, cu siguranță.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihai Letiția din București
nota: 10
schedule 29.07.2023
O locatie superbă, unde te poți relaxa. Curtea este o oază de verdeață si flori. Ciubar, masa de biliard, masa de ping-pong, loc de joacă pentru copii, foișoare, grătar, bucătărie cu tot ce ai nevoie. Poti comandă mâncare de la unul dintre cele mai bune restaurate din zona, restaurant Isabella. Locația este foarte curată, gazdele de nota 10.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Daniela din Galați
nota: 10
schedule 27.07.2023
O locație liniștită, excelentă, primitoare și ofertantă. Aici am găsit tot ceea ce caută un turist mulțumit: curățenie, liniște, amabilitate. Te poți relaxa la un tenis, biliard sau minifotbal. Ai la dispoziție saună și ciubăr. Camerele sunt dotate cu tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur de vis. Curățenie de nota 10+, iar comportamentul gazdelor ireproșabil, prompți și atenți la nevoile clienților. Oameni minunați, buni și mărinimoși. Am rămas plăcut impresionați. Recomand cu tot dragul această locație minunată!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos
   Janina Miclea din Oltenița
nota: 10
schedule 25.07.2023
Forte frumos, gazdele primitoare, camerele sunt superbe, curtea este mare si perfecta pentru copiii. Curtea este amenajata cu un loc de joaca pentru copiii, biliard, darts si tenis de masa. Este localizata aproape de magazine alimentare. Vom veni inapoi cu mare placere!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos
   Voinea Cristina din Buzau
nota: 10
schedule 01.05.2023
O locație minunata cu gazde foarte primitoare. Am fost întâmpinați cu palinca și gogosi. Camere spațioase, bucătărie dotata cu tot ce trebuie, foișor, grătar, ciubar, loc de joaca pentru copii. Recomand cu drag aceasta locație! O sa revenim cât mai curând!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos
   Nita Georgiana din Darza
nota: 10
schedule 18.04.2023
Am petrecut aici un mini sejur minunat. Merita cu prisosința statutul de gazda perfecta. O casa cocheta cu tot ce este necesar si foarte curata si calduroasa, gazdele au fost discrete, dar mereu atente la nevoile noastre, am primit din partea dumnealor prajituri, cozonac si drob. Curtea amenajata cu loc de joaca pt copii si spatiu de relaxare pt cei mari, masa de biliard si pingpong. Ciubarul si sauna de excepție, chiar te relaxezi si te incarci cu energie aici. Va multumim pentru tot.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos
   Dumitru Tania din Darza
nota: 10
schedule 17.04.2023
Am petrecut Pastele cu prietenii aici si totul a fost minunat, gazdele de nota 100, amabili, discreti, dispusi sa ne ajute cu tot ce am avut nevoie. Curatenie, caldura, activitati multe atat pentru copii cat si pentru adulti. Nimic de reprosat! Recomand!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos
   Felicia din Vaslui
nota: 10
schedule 04.01.2023
Totul este la superlativ! Ne-am bucurat de toate facilitățile proprietății. Localizarea e ok, am ajuns foarte usor. În apropiere este Lidl. Camerele sunt spațioase și confortabile! Foarte curat.
Gazdele sunt minunate! Cu siguranță, vom reveni aici!
   Balaban Claudiu din Iasi
nota: 10
schedule 06.11.2022
Am avut o sedere placuta timp de un week-end. Curtea mare, facilitati de joaca pentru copii, masa de biliard, masa de ping pong, foisorul incapsulat cu prelata si cel mai tare, ciubarul cu apa sarata la peste 40 grade celsius. Camerele au miros de nou, dotate cu baie proprie, saltele confortabile, halate de baie, prosoape curate, living spatios. Gazdele au fost preocupate sa ne asigure o sedere cat mai placuta si, in acelasi timp, discrete. Am putut vizita, la distanta de 10 minute, cel mai lung bob din Romania si cacada mezotermala din Toplita. Va mulțumim.
   Mirela din Galați
nota: 10
schedule 01.09.2022
Respect pentru turiști. Liniște, aer curat ș oi priveliște superbă. Pensiunea este impecabilă. Totul este bine intreținut și miroase a proaspăt. Camere frumos amenajate și spațioase, pat mare matrimonial, pat supraetajat pentru copii, foarte spațios. Apa are presiune. Șemineu electric, lcd- uri, netflix, wi fi. Bucătăria este dotată cu tot ce e necesar: mașină de spălat vase, detergent vase, condimente, prăjitor păine, mixer spumă lapte, esspresor, prosoape hărtie, cafea, ness, țuică din partea gazdelor, mure si zmeura din curte. Curtea amenajată foarte frumos, verdeață, grătar, plită, cuptor, cărbuni, lemne, ciubăr incălzit, șezlonguri, balansoar, foișor, un motan frumos... gazdele foarte discrete, oameni gospodari. Curățenie exemplară! Recomand cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Vali din Brasov
nota: 10
schedule 28.08.2022
Excelent din toate punctele de vedere! Cazare, curățenie, gazdă, servicii, facilitati, camerele, foișor in curte cu absolut tot ce este necesar, ciubăr, parcare, masă de biliard, masă de ping pong, leagăne. Absolut totul pentru un concediu reușit de nota 10. Vă mulțumim pentru confortul oferit! Cu siguranță, o să mai revenim in această locație minunată.
   Țârdea Irina din Tg. Neamț
nota: 10
schedule 18.07.2022
Este tot ce ți-ai putea dori de la o pensiune și ceva în plus. Cât de cârcotaș ai fi, nu poți găsi lipsuri acestei locații. Gazdele sunt de nota 20, amabile, discrete, gata să îți facă șederea cât mai plăcută. Am petrecut trei zile minunate împreună cu prietenii mei și, cu siguranță, vom reveni. Felicitări familiei Caia și mulțumiri pentru ceea ce ne-a oferit!
   Vali Cotrus din Toplita
nota: 10
schedule 29.05.2022
Este cea mai tare pensiune din România, recomand! In camere este deosebit de frumos, curatenie 24/24, gazdele sunt foarte de treaba si pe placul oricărui om! In Toplita este singura pensiune care imi place foarte mult! In camere este tot ceea ce ai nevoie. Este minunat!!!
Răspunsul unității:
Mulțumesc frumos !
   Carmen din Bacau
nota: 10
schedule 20.02.2022
Facilități peste așteptări, vila localizata la distanta mica fata de punctele de interes, dotata cu tot ce este necesar, chiar mai mult, amenajata cu bun gust, camere spațioase, curățenie, gazde foarte discrete si primitoare, orientate către nevoile turiștilor.
   Elena din Horia
nota: 10
schedule 20.02.2022
A fost un weekend minunat. Gazdele sunt foarte primitoare și ne-au oferit tot ce am avut nevoie. Curățenie+++. Bucătăria este dotată cu tot ce este nevoie. Dispune si de un foisor cu gratar. În camere este curatenie si cald. In curte se gaseste si un ciubar cu apa sarata pe care nu am avut timp sa ne bucuram de el dar vom reveni pt a incerca si ciubarul...
   Voica Adrian din Brașov
nota: 10
schedule 28.11.2021
O pensiune cochetă, cu gazde primitoare, de ciubăr nu mai zic 42°c cu apă sărată, ne-am simțit excelent, foarte curat și confortabil, foișor, grătar, camere cu baie proprie, curte mare.

Obiective de vizitat în apropiere: pârtia de schi, cascada cu apă termală, cel mai lung bob.
CONTACT
Caia Gelu
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Caia Gelu
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0749 645 753
WhatsApp