Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila La Coste din Tohanu Nou

Tohanu Nou, str. Traian Moșoiu, nr. 79 -
la aproximativ 4.4 km de centrul localității Bran
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marius din Cristian
nota: 10
schedule 05.04.2023
Totul a fost excelent, nu am cuvinte, caldura, spatiu mare, curatenie cum nu prea vezi pe nicaieri, gazda, domnul Costel un om cu mare caracter, recomand, cu incredere, cu siguranta, o sa revenim ! Am uitat sa precizez, pensiunea are o curte foarte mare cu gradina si foarte multe animale iubitoare cum sunt cei 2 catei, Mavro si Coco, un foisor dotat cu gratar, in curte leagan, hamac, ceaun!
   Simina Teodorescu din Medgidia
nota: 10
schedule 05.02.2023
Revenim, cu drag, de fiecare dată la această pensiune, unde ne simțim întotdeauna ca acasă. Gazdele sunt minunate, locația este amplasată într-un peisaj de vis, cu vedere la munții Bucegi și Piatra Craiului, iar condițiile de cazare sunt excelente. Camerele sunt spațioase, curate și bine încălzite. Suntem întâmpinați întotdeauna cu căldură și băuturi tradiționale preparate chiar de gazde, servite în living, la gura șemineului. Locația dispune de un foișor spațios, dotat cu grătar și cuptor în care gazdele ne-au pregătit o pizza delicioasă. Vă recomand, din suflet, această locație, deoarece este locul perfect pentru o vacanță de neuitat. P.S.: mulțumim gazdelor! Nota 10 pentru tot! ❤️
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Claudia din Brasov
nota: 10
schedule 24.07.2022
Super totul! Cazare excelenta cu tot necesarul in bucătărie, camere și la grupurile sanitare, localizare perfecta relaxanta, liniste, spațiu generos și in pensiune și in curte, curățenie impecabila cum rar găsești, amabilitatea proprietarilor de nota 100 +.
Recomand cu sinceritate! Maxim respect! Cu siguranța, ne vom întoarce! Mulțumim frumos pentru tot!
Răspunsul unității:
Va multumim !!
Va asteptam cu drag si alta data.
   Ana din București
nota: 10
schedule 27.04.2022
A fost extraordinar întreg sejurul, cazare nota 10, gazda nota 10, curatenie nota 10, recomand cu drag aceasta pensiune. Camerele sunt spațioase, îngrijite, în bucătărie este tot ce ai nevoie, căldură și apa calda întotdeauna. Abia aștept sa revenim!
Răspunsul unității:
Va multumim ! va mai asteptam cu drag!
   Raluca din Ploiesti
nota: 10
schedule 22.08.2021
Am fost cazați în apartamentul cu 2 camere și ne-am simțit foarte bine. Apartamentul este foarte curat, întreținut, dotat cu tot ce trebuie, zona este foarte liniștită, exact ce trebuie pentru a te rupe de cotidian, iar pentru dl Costel doar cuvinte de lauda, este o gazda deosebita cu care am discutat și care ne-a făcut sa ne simțim ca acasă.
   Auneanu Stefan din Pitesti
nota: 10
schedule 23.07.2021
O locatie super, conditii, atmosfera, personal, am fost un grup cu copii, copiii s-au simtit super, zona minunata, curatenie, amabilitate la standarde inalte. Costel un om deosebit, om cu mare caracter.
CONTACT
Costel
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Costel
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0757 747 981
WhatsApp