Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Splendoarea Munților din Tohanu Nou

Tohanu Nou, str. Bisericii, nr. 10 bi -
la aproximativ 4.4 km de centrul localității Bran
   Marian din Mioveni
nota: 5
schedule 16.08.2021
Numele locației nu are legătură cu realitatea, nici splendid și nici munte, situata în jumătatea câmpului. Aerul de munte și umbra căutată se rezuma doar la o umbrela, zona exterioara fiind dotata doar cu un balansoar, fără un scaun sau o masa. Locație perfecta pt ascultarea slujbei de la biserica situata fix la poarta locației.
Răspunsul unității:
Ne bucuram pentru părerea dumneavoastră, dar din păcate sunt oameni care nu știu sa aprecieze ceea ce găsesc în locații, lucruri făcute cu multa munca ptr oameni. Exterior găsindu-se 3mese,6 bănci, piscina exterioara(de care s.au bucurat și pe care nici pe aceasta nu au știut sa o aprecieze, gândind ca nu trebuie sa se mai bucure și altcineva, pe care au spart.o,fara sa ne comunice) ,umbrelă cu diametru de 5m, cam puține lucruri într-adevăr.O zi minunata va dorim și data viitoare înainte sa scrieți o recenzie sa gândiți, doar sa gândiți cum ar fii dacă locația ar fi proprietate personala.
   Adina din Targu Mures
nota: 8.5
schedule sejur: 27.09.2019 - 29.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie,confort,priveliste
thumb_down
Aprecieri negative:
Atenția din partea proprietari la necesitati
   Liviu din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 15.07.2016 - 17.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea "Splendoarea Munţilor" din Tohanu Nou ne-a întâmpinat cu o curte largă, spaţioasă şi plină de verdeaţă. Clădirea nouă şi bine întreţinută ni s-a părut din prima clipă confortabilă şi primitoare. Aceleaşi impresii ni le-a accentuat şi interiorul: camere luminoase, încăpătoare, cu băi spaţioase, un salon mare la parter şi un spaţiu pentru jocuri (tenis de masă, biliard etc.) la demisol.
Confortul este la cote înalte, mobilierul şi dotările sunt noi şi bine întreţinute. Proprietarii sunt oameni deschişi şi primitori, care ne-au întâmpinat cu multă voie bună şi căldură sufleteasca. Am avut la dispoziţie bucătăria complet utilată, terasă, piscină. Există şi un loc de joacă pentru copii.
A fost o alegere foarte bună şi ne dorim să revenim.
   Dan Gabriel D din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 13.10.2014 - 15.10.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost foarte multumiti de aceasta pensiune, curatenie, confort, caldura, priveliste superba, living spatios,ne-am simtit ca acasa. Gazdele sunt niste persoane minunate, cu mult bun simt si orientate catre turist. Am sosit obositi de pe drum, am primit mancare calda din partea casei, am vizionat meciul impreuna, am discutat ca si cum eram in vizita la niste prieteni. Oamenii astia chiar stiu sa faca turism.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista asa ceva.
CONTACT
Catalin, Mihaela
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Catalin, Mihaela
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0727 188 312
WhatsApp