adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa Nicolas din Techirghiol

Techirghiol , str. Tepes Voda, nr. 15  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile casei Nicolas din Techirghiol


   Elena din Arad
nota: 9.5
schedule sejur: 01.08.2016 - 13.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Linistea, curatenia. Datele de pe site privind distanta pina la lac sint corecte. Ar putea sa precizeze ca exista si mijloc de transport in comun, pentru deplasare. Proprietarii sint amabili, serviabili si receptivi la dorintele clientilor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Caldura din camera pe timpul zilei.
   Vasile . din Bucuresti
nota: 9.2
schedule sejur: 13.07.2015 - 23.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni gospodari, primitori, pun mult suflet in ceea ce fac si creeaza o oaza de liniste si confort pentru oaspeti.
thumb_down
Aprecieri negative:
Dimensiunea dulapului de haine la camera unde am fost cazat ar trebui sa fie ceva mai mare astfel incat un umeras sa intre lejer ( acum un umeras sta in pozitie oblica).In situatia in care ar avwea spatiu de depozitere, o imbunatatire a serviciilor ar fi aceea de a avea pentru inchiriere biciclete si chiar triciclete de una si doua persoane.Tricicletele ar putea fi folosite de persoanele in varsta a carui echilibru poate fi relativ si de persoanele care au in grija persoane cu deficiente locomotorii. In sitituatia in care ar fi adoptata sugestuia mea, impactul ar fi deosebit in sensul ca dezavantajul care il reprezinta distanta fata de lacul techergiol, poate fi transformat intr-un mare avantaj. Oaspetii ar putea avea la dispozitie un mijloc de transport ecologic, care ar determina pe oaspeti sa faca miscare mai multa si sa -l foloseasca pentru deplasari mai scurte sau mai lungi, avind in vedere faptul ca eforie nordeste frelativ aproape.
   Ioana T. din Valeni De Munte
nota: 10
schedule sejur: 15.07.2015 - 21.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut un concediu minunat in aceasta locatie! Un loc minunat cu o curatenie impecabila si cu proprietari minunati! Nu putem spune decat cuvinte frumoase legate de Casa Nicolas. Va recomandam sa mergeti cu incredere in acest loc si veti avea aceleasi impresii frumoase! Multumim proprietarilor foarte mult pentru atentia acordata, sigur vom reveni si vom recomanda si cunostintelor noastre acest loc!
   Grigore O. din Bucuresti
nota: 4.2
schedule sejur: 18.08.2014 - 22.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Se poate face rezervare din timp, propietarul fiind deschis pentru primirea banilor de rezervare avand un cont la BCR
thumb_down
Aprecieri negative:
1.Cu toate ca aveam rezervarea platita cu 2 saptamani inainte, confirmata de mai multe ori telefonic si pe internet, la venire am vazut camera, am lasat alimentele la frigiderul pus la dispozitie, am plecat la tratament iar la intoarcere, in jurul pranzului mi s-a spus ca camera rezervata de mine prin tansfer bancar confirmat a fost data. A trebuit sa imi caut cazare in alta parte. Posed chitanta de plata a avansului, cu toate datele de cazare, platit la BCR in contul afisat. Am si confirmarea de primire a acestui avans de catre propietar
2. Casa Nicolas se afla intr-o zona departe de punctele de tratament, intr-un cartier periferic, saracacios iar posibilitatile de cazare sunt modeste cu camere mici, cu apa calda solara de randament mic. Cazarea arata ca un cotet.
3.Propietarul are un caracter mojic, neserios care se potriveste foarte bine cu zicala `prostul daca nu e fudul nu este prost destul`. Asta pe banii clientilor.
remove_red_eye
Informatii neconforme cu realitatea:
1.Camerele sunt foarte mici.
2.Distanta fata de punctele de tratament, lacul Techirghiol, sunt mult mai mari.
Răspunsul unității:
Este adevărat rezervarea a fost făcută,am primit si avansul iar dumneavoastră knd m-ati contactat mi-ati spus ca aveti si un catel mic de companie,iar eu am fost de acord sa veniți cu el.In ziua când ati venit catelu mic devenise deja un câine foarte mare care nu avea cum sa doarmă în camera cu dumneavoastră.In firgider bagase cratițele cu mâncare care care erau pline de par de câine.In acel moment i-am spus domnului ca ,câinele nu poate dormi in camera cu dumnealui,dansul nu a fost de acord iar atuncea i-am spus ca nu avem ce face,domnul turist a spus ca, caută alta cazare in alta parte ,iar in acel moment i-am returnat avansul in valoare de 70 roni.Mentionez ca pozele sunt reale,camerele nu sunt mici iar distanta este de 10 min fata de lac.Va mulțumesc.
   Daciana F. din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 13.08.2014 - 18.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Emilia a fost o gazda extraordinara, foarte calda si primitoare, si ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Camera a fost spatioasa, foarte curata, asa ca ne-am bucurat de tot confortul posibil pe tot parcursul vacantei noastre. M-as intoarce oricand!
   Gabriel P. din Cornu, Ph
nota: 1
info_outline turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 20.08.2014
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am fost sunat, deci am renunta la cazare
Răspunsul unității:
Noi așteptam ca turistul sa ne contacteze.Nu sa trimită doar email.va multumesc
CONTACT UNITATE
Emilia
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,