Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Galu din Târgu Ocna

Târgu Ocna, str. Ștefan Cel Mare, nr. 59bis -
Nota 9.7 / 5 recenzii10 - Foarte bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8.8
insert_emoticon Servicii:9.75
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Lucian Achim din Vâlcea
nota: 10
schedule 06.02.2024
O locație foarte curata, cu personal amabil. Priveliștea este minunata și e o zona foarte liniștită înconjurată de natura. Se poate face gratar în foișorul din spatele pensiunii. Camerele sunt foarte curate si unde am stat noi aveam balcon în fiecare camera.
   Iulian Dinu din Galati
nota: 9.83
schedule 15.11.2023
Totul a fost conform asteptarilor. Gazdele primitoare si discrete. Raportul pret/calitate este foarte bun. Singurul impediment care pot sa spun ca a fost, este lipsa apei calde la chiuveta de la gratar, dar ne-am descurcat (am inchiriat la inceputul lui noiembrie, am facut pastrama la gratar iar spalatul seului cu apa rece este imposibil, am incalzit apa intr-un vas pe gratar). In rest, ne-am simtit foarte bine.
   Elena din Galați
nota: 10
schedule 03.11.2023
Camere spațioase și curate, priveliște superbă, gazdă minunată! Foișor spațios, bucătărie utilată cu toate cele necesare. Mi-a plăcut regula casei de a folosi papuci de interior (cine nu are, găsește la intrare). Mulțumim, sigur vom reveni!
poze recenzie
   Constantin din Slobozia
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 17.10.2023.
Comunicarea cu proprietatea a fost că un carusel: politețe, disponibilitate, apoi... i-am stricat liniștea când i-am spus că nu e corect ca prețul cerut să difere de cel de pe site, iar avansul cerut, aproape jumătate din sumă. In final, mi-a dat block, deși acceptasem toate condițiile dumneaei. Rusinica!
   Oxana Soltan din Moldova
nota: 10
schedule 06.08.2023
Totul a fost la superlativ! Primirea extrem de călduroasă, toate facilitățile incluse, peisajul și liniștea: de vis. Este locul ideal de recreere. Gazdele foarte ospitaliere și amabile! O dovadă că omul sfințește locul! Recomandăm, cu încredere! Veți avea parte de un sejur care o să vă inspire! Mulțumim gazdei, vom reveni, cu siguranță, și cu multă bucurie! Nota 10 plus!
CONTACT
Simona Galu
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Simona Galu
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0744 304 885
WhatsApp
Apel/SMS