Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Giulia din Târgu Ocna

Târgu Ocna, str. Salina Târgu Ocna, nr. 10 -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Felicia Verban din Galati
nota: 10
schedule 28.06.2023
Un loc deosebit si oameni deosebiti! Pensiunea arata foarte frumos, atat in interior cat si pe afara. Totul este foarte curat, ingrijit si amenajat cu mult bun gust. O gradina superba, cu flori si mult verde! Mi-a placut locatia, chiar la intrarea in padure, ceea ce a insemnat multa liniste si relaxare totala. In plus, e foarte usor sa faci drumetii pe munte de la pensiune. De asemenea, e foarte aproape de salina, punctul nostru de interes. Camera confortabila, mobilierul si dotarile destul de noi si moderne. Am ales-o si datorita accesului la bucatarie, care este echipata cu absolut tot ce e nevoie. Doar cuvinte de lauda pentru proprietari si ceea ce au creat acolo! O experienta foarte placuta, un loc in care sigur vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase! Vă mai așteptăm cu drag!
   Malcoci Natalia din Chisinau
nota: 10
schedule 14.01.2023
Am fost vara la aceasta pensiune si am rămas super încântați, curățenie maximă, liniște, totul aranjat, frumos, verde, terasa modernă, proprietara este o drăguță, te ajuta in toate si casa dotată cu tot necesarul. Recomand, cu drag. Revin oricînd cu placere la casa Giulia.
   Liliana Andriuca din Iași
nota: 10
schedule 25.08.2022
Totul la superlativ, de la locație, la gazdele primitoare și discrete, camere spațioase și confortabile, frumos amenajate și paturi mari cu saltele odihnitoare. Bucătăria utilată cu tot ce este necesar, grătar, terasă și foișor moderne. Foarte important... totul strălucește de curățenie. Vom reveni, cu siguranță, cu mare drag.❤️
   Constantin Mihaila din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.08.2022
O vacanță de vis, o casa de vacanță minunată, situată la 200 de m de salină, o casă ffff frumoasă cu toate utilitățile necesare, exact ca în prezentare, un peisaj de basm, propietari foarte drăguți si amabili, cu un bun simț esit din comun, vă recomand cu plăcere acest colț de rai, vom reveni cu plăcere de fiecare data.
   Petronel din Iasi
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 27.03.2022.
O locatie foarte faina pentru cei carora le plac locurile mai retrase. Liniște, confort, civilizație. Camerele sunt foarte spatioase. Ideal pentru familii cu copii. Loc de joaca. curățenie. Gazdele de 24 k.
   Neculai Popa din Vaslui
nota: 10
schedule 26.02.2022
O locație super. Peisaj superb, foisor ultima generație, bucatarie complet utilata. Nu are piscină sau ciubăr, nu are suficientă publicitate dar ar merita. Gazdele primitoare și au pus la dispoziție tot ce am avut nevoie. Nu ne așteptăm să fie așa relaxant.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0749 074 598
WhatsApp