Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Daria din Târgu Ocna grade grade grade

Târgu Ocna, str. George Enescu, nr. FN -
Nota 10.0 / 74 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ionela din Braila
nota: 10
schedule 28.04.2024
Conditii foarte bune, dotari corespunzatoare si suficiente pentru un sejur reusit. Nimic de reprosat. Colaborarea cu proprietarul foarte buna, promptitudine si seriozitate. Apartamentul este situat intr-o zona in care ai acces la toate cele necesare: magazine, piata, etc.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recenzie! Ne bucurăm ca v-ati simtit bine in locatia noastra, aceste aprecieri contează foarte mult pentru noi. Sărbatori binecuvantate!
   Natalia Vasilița din Republica Moldova
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 17.04.2024.
Apartamentul superb, luminos, ambianta caldă, curat, bine amenajat, cu toate condițiile. Copiii s-au simțit ca acasă, excelent!
Amplasat chiar în centru, facilitățile la îndemână, acces liber la loc de parcare. În concluzie: nota 10+.
Gazda foarte bravo!
Cu siguranță ne vom mai întoarce.
Răspunsul unității:
Va mai așteptăm cu drag! Mulțumim mult pentru recenzie, contează foarte mult pentru noi.
   Raluca din Craiova
nota: 10
schedule 23.01.2024
Totul la superlativ! Nimic de reproșat. Apartament modern și gazda de excepție! Mediul perfect pentru un sejur liniștit!!! Cald, plăcut, curățenie, confortabil, central, magazine foaaaaarte aproape. Vom reveni cu siguranță, ori de câte ori vom ajunge în zonă!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru recenzie! Ne bucurăm ca totul a fost la superlativ. Facem tot posibilul ca turiști care aleg locatia noastră sa se simtă ca la ei acasă. Vă mai așteptăm cu drag!
   Pitirici Adina din Roman
nota: 10
schedule 21.01.2024
Apartamentul este spațios, luminos, foarte curat, este dotat cu tot ce ai nevoie. Condiții tare bune.
Ușor de ajuns la salina, aproape de magazine, parcare gratuita. Gazda este foarte amabilă și dispusă să te ajute cu tot ce-ți trebuie. Nota 10 plus!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recomandare! Va mai așteptăm cu drag!
   Simiuc Florin din Roman
nota: 10
schedule 01.10.2023
Am fost mulțumiți, totul curat, spațios, modernizat! Tot ce ai nevoie pentru un sejur liniștit în familie de câteva zile! Gazdele s-au pus la dispoziție în caz de orice nevoie! Așezarea apartamentului a fost foarte ok, fiind în centru, având orice ai nevoie foarte aproape!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recomandare! Multa sănătate si sa ne revedem cu bine!
   Ioana din Ploiesti
nota: 10
schedule 19.09.2023
Gazda super, ne-a contactat pentru a ne da indicatii despre locatie inainte sa ajungem, ne-a asteptat la locatie si ne-a dat detalii despre obiectivele de vizitat, restaurante unde putem manca. Apartament foarte curat, cu centrala proprie, decorat modern. Niciun aspect negativ.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere! Va mai așteptăm cu drag!
   Ionascu Cristina din Galati
nota: 10
schedule 09.09.2023
Cazare excelenta, curat, situat in centru, apartamentul este dotat cu tot ceea ce ai și acasa. Proprietarul de nota 10, nu te deranjează și nu te controlează.
nu am nimic de reproșat, de fiecare data revin la aceasta cazare când ma aflu in zona. Totul extraordinar!!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere! Vă mai așteptăm cu drag!
   Gabriela din Craiova
nota: 10
schedule 07.09.2023
Un apartament foarte spatios, extraordinar de curat, ne-a ajutat sa ne bucuram de zona si sa ne simtim ca acasa. In primul rand, un avantaj a fost ca este plasat la etajul 1 al blocului, unde am avut si loc de parcare asigurat, magazine, farmacie, parculet la intrarea din fata si restaurante in apropiere. Recomand cu toata increderea!
Răspunsul unității:
Ne bucurăm ca v-ați simțit bine în locația noastră.Incercam să va facem concediu cât mai plăcut. Multumim pentru recenzie și recomandare.Vă mai așteptăm cu mare drag!
   Loredana Dumitru din Vaslui
nota: 10
schedule 05.06.2023
Acest apartament dispune de condiții foarte bune de cazare. Este un apartament foarte îngrijit și curat, luminos, primitor, foarte aproape de salină cât și de centrul orașului. Este o locație foarte liniștită, aflată la primul etaj al blocului cu 4 etaje.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru apreciere. Multă sanatate si vă mai asteptăm!
   Elena din Chisinau
nota: 10
schedule 23.04.2023
Totul a fost perfect, peste nivelul așteptărilor! Apartamentul situat chiar in centrul Târgul Ocnei, locuri de parcare accesibile, centre comerciale alături, farmacii, loc de plimbare, teren de joaca pentru copii, situat foarte aproape de salina! Apartamentul extraordinar de curat, primitor, frumos, utilat cu absolut tot de ce am avut nevoie!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere! Va mai asteptam cu drag!
   Ana Maria Blajan-laza din Bucureşti
nota: 10
schedule 12.04.2023
Totul la superlativ, primire de exceptie! Proprietatul a fost foarte amabil, la dispozitia noastra oricand! Apartamentul dispune de toate lucrurile de care ai nevoie in vacanta! Totul este foarte confortabil! Apartamentul este aproape de magazine, restaurante si se poate parca usor la orice ora, gratuit, chiar in apropierea blocului in care se afla apartamentul!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recenzie! Ne bucurăm ca v-ati simtit bine in locatia noastra, aceste cuvinte frumoase contează foarte mult pentru noi. Sa ne revedem cu bine!
   Melek din Constanta
nota: 10
schedule 11.04.2023
Apartamentul este situat aproape de salina. Camerele mari și spațioase, bucătăria utilata cu tot ce e necesar, inclusiv frigider. Baia e mare, moderna. Gazda e foarte primitoare. :) Se vede atenția la detalii, pentru ca turistii sa fie 100% mulțumiți.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recenzie! Vă mai asteptăm cu drag.
   Liliana din Braila
nota: 10
schedule 07.01.2023
Apartamentul este situat chiar in centrul orășelului Targu Ocna, foarte aproape de salina, magazine, supermarketuri, farmacii, restaurante. Totul este la superlativ: frumos, curat, călduros, primitor. Bucătăria este dotata cu toate necesare și ne-am bucurat de un balcon foarte mare și frumos. Gazdele sunt foarte prinitoare, este al 2 le-a an când venin și ne vom întoarce cu drag mereu aici. Recomand 100%.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere! Sa ne revedem cu bine. :*
   Zina din Iasi
nota: 10
schedule 07.12.2022
Recomand, cu drag, apartamentul este foarte spatios si dragut decorat, cu toate facilitatile, ne-am bucurat ca am putut gati noi, fiind cu un copil mic. Gazda foarte primitoare si nu am intampinat nicio problema in cele 3 zile in care am stat. Este situat central, ai acces la foarte multe magazine.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recomandare! Va mai așteptăm cu drag.
   Madalina din Constanta
nota: 10
schedule 26.11.2022
Ne-am simtit foarte bine! Un apartament calduros din toate punctele de vedere! Locatia perfecta, exact in centrul orasului, cu acces facil la toate punctele de atractie turiatica. Gazdele sunt de nota 10000!❤️❤️ Cu prima ocazie, vom mai reveni!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recenzie!Aceste cuvinte frumoase conteaza foarte mult pentru noi
   Veres din Barlad
nota: 10
schedule 25.11.2022
Apartament situat central, etajul 1, modern, cu mult bun gust, o bucurie! Curățenie ireproșabilă. Un frigider mare, piata aproape, cald, bucătăria superdotata. Balconul de 5 m, spre sud. Parcare gratuită la intrare in bloc. Gazdele de nota 10. Salină la 10 minute mers pe jos. La 6 km spre Comănești e o pastravarie. Castelul Ghica , palatul Știrbei, valea Uzului și, în frunte, Slănic Moldova sunt in apropiere. Sunați din timp pentru rezervări, este ft. solicitat.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru apreciere. Ne bucurăm ca v-ați simțit bine in locatia noastră! Multă sanatate si vă mai asteptăm!
   Lozneanu Pavel-ionut din Dorohoi
nota: 10
schedule 30.10.2022
Pro: apartamentul este curat, aerisit, amenajat placut, cu gust (arata exact că în pozele de prezentare). Este poziționat în centrul localității, foarte aproape de salina Târgu Ocna. Gazde primitoare și ospitaliere.
Contra: lipsa unui prăjitor de paine.
Am stat cazati 8 zile, nu am fost deranjati, ne-am simțit foarte bine și o să revenim, cu siguranță.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere.
*** Imi pare rau ca nu ați solicitat prăjitorul de paine deoarece acesta este achiziționat, insa il aducem doar la cerere.
Vă mai așteptăm cu drag!
   Alina din Bacau
nota: 10
schedule 21.10.2022
Totul a fost la superlativ, gazda primitoare, apartamentul este spațios, curat, amenajat cu bun gust și dotat cu tot ce este necesar și util! Este situat aproape de punctele principale de interes, salina, Slanic Moldova etc.. Zona liniștită, cu peisaje superbe! Recomand cu încredere și drag!
Răspunsul unității:
Multumim ca ne-ati trecut pragul.Vă mai asteptăm cu drag si cu altă ocazie!
   Marius din Bucuresri
nota: 10
schedule 26.09.2022
O super experienta, noi am fost cazati, iar de aici ne-am deplasat la obiectivele turistice din zona.
O singura mica mentiune as avea, salteaua din unul din dormitoare, pt gustul meu, a fost putin cam moale, in rest asa cum am mai spus, totul a fost la superlativ.
Multumim pentru primire si conditii.
Răspunsul unității:
Va mai așteptăm! Mulțumim pentru apreciere.
   Alina din Timisoara
nota: 10
schedule 31.08.2022
Apartament aranjat cu bun gust, primitor, spatios, in centrul orasului. In zona e piata, magazine de tot felul (mancare, imbracaminte, accesorii), parc pentru copii. Gazde primitoare si disponibile. Aproape de salina (max 15 min pe jos si 5min cu masina). Bucatarie dotata cu de toate. Recomand cu drag.
Răspunsul unității:
Va mai așteptăm! Multumim pentru apreciere.
   Florentina din Targu Ocna
nota: 10
schedule 29.08.2022
Locația este superbă, gazda este foarte primitoare și sociabilă. Recomand cu mare drag tuturor celor care vor să aibă un concediu odihnitor și foarte plăcut! Apartamentul este aproape de principalele puncte turistice.
Răspunsul unității:
Multumim pentru apreciere! Sa ne revedem cu bine.
   Laurențiu George din Focșani
nota: 10
schedule 25.08.2022
Este puțin spus 5 stele! De cum am intrat în apartament, am fost plăcut impresionați. Totul ingrijit, curat și spațios. Până și cel mai mic lucru este de efect și este la locul lui, orice chestiuță este gândită pentru a fi într-un ambient de vis, nemaizicând de parfumul îmbietor care îți încântă simțurile.
De la design, până la sufragerie, camere și baie nu putem avea ceva de comentat. Camere dotate cu tot ce ai nevoie, pentru a te afla și într-un anumit confort.
Sunt foarte multe lucruri de spus, dar numai de bine.
Un adevărat apartament in care te poți odihni. Cel mai bun exemplu este cel al unei familii care merge la salina din Târgu Ocna și face acolo tratament. Așa cum tratamentul este foarte important, la fel de importanta este și relaxarea, iar în această casă acest lucru este pe primul loc. Indiferent că faci sau nu tratament în oraș, acest apartament va ajunge la inima oricui.
Pe langa că se află la etajul 1, mai este și în centrul orașului. Atâtea magazine alimentare și nu numai în jurul lui. Poți ajunge chiar pe jos foarte rapid dintr-un loc in altul. Chiar revenind la subiectul salinei, poți merge pe jos până la ea, tocmai pentru a respira acel aer sănătos de munte.
Aveți foarte multe avantaje daca vă cazați aici, nu cred că aș putea reproșa ceva!
Daca vorbim despre gazde, nu putem spune decât că sunt niște persoane incredibil de amabile, Ințelegătoare și dornice să te simți cât mai mult în elementul tău, la ei acasă.
Chiar ne-am simțit ca la noi acasă!
Răspunsul unității:
Ne bucurăm ca ați fost mulțumiți de locația noastră! Vă mulțumim pentru această recenzie, contează foarte mult pentru noi
   Olea Maria Ruxandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.08.2022
Locație frumoasă, curata, liniștită. În apropiere salina, acces ușor spre Slănic Moldova, restaurante și magazine în zonă. Parc în apropiere, parcare, balcon mare, cu vedere spre munte. Gazdele deosebite, raportul preț oferit e unul bun. Bucararie cu toate cele necesare. Camere confortabile, lenjerie și prosoape curate. Super.
Răspunsul unității:
Va mai așteptăm!Mulțumim pentru recenzie.
   Aleksandar din Bulgaria
nota: 10
schedule 28.07.2022
We stayed in both apartments managed by the hosts for a week. Both places are very clean, comfortable, designed with style and taste. The kitchens are well equipped. Perfect location in the town centre and within walking distance of the salt mine. Private parking place is available for one of the apartments.
Răspunsul unității:
Thanks for your review, it means a lot to us! Good health and we are waiting for you, with love!
   Ioana Pruna din Baia Mare
nota: 10
schedule 28.07.2022
Locație ideala pentru familie cu copii cum suntem noi, apartament foarte bine dotat cu toate utilitățile, curat, modern și gazde primitoare, tinere și prietenoase.
E în centrul orașului, lângă magazine, parcuri și ușor de ajuns la salină.
Va recomandam, cu mult drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere! Ne bucuram ca v-ați simțit bine în locația noastră. Sa ne revedem sănătoși!
   Nache din Constanta
nota: 10
schedule 25.07.2022
Apartamentul spațios și foarte curat, amenajat cu bun gust, vedere spre munte, aproape de salina Târgu Ocna, pe lângă proprietate sunt magazine și tot ce este nevoie, proprietarul amabil, cu siguranta, vom reveni.
Răspunsul unității:
Multă sănătate! Va mai așteptăm cu drag!
   Georgia din Constanta
nota: 9.5
schedule 24.07.2022
Apartament Daria este situat in centrul statiunii, foarte aproape de salina Tg Ocna, de parc si de Mega Image. Apartamentul este luminos, curat, frumos amenajat, exact ca in pozele de pe site. Este al doilea an cand revenim aici, proprietarii sunt gazde primitoare si saritoare. Bucataria este utilata cu ce trebuie pentru a servi masa. De la locatie se ajunge foarte repede si in statiunea Slanic Moldova. Va multumim.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere! Sa ne revedem cu bine!
   Vlad C din Chisinau
nota: 10
schedule 23.07.2022
Multumim frumos lui George, foarte amabil, o gazda foarte primitoare. Mai revenim neaparat. Bucatarie echipata, locatia foarte comoda in centrul orasului, apartament curat si echipat cu cele necesare. O vacanta de neuitat si fara peripetii. Tot de ce ai nevoie.
Răspunsul unității:
Va mai așteptăm! Mulțumim pentru recenzie.
   Ana Maria Pelin din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.07.2022
Apartamentul este foarte sparris, frumos mobilat, decorat, renovat complet, curatenie impecabila, bucataria complet utilata. Balconul este foarte mare si are o vedere frumoasa catre munte. Paturile confortabile, este localizat in centru, liniste, racoros vara. Proprietarul foarte amabil si prompt. Cu siguranta vom reveni!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere! Facem tot posibilul sa ajungem la înălțimea așteptărilor turiștilor noștri.Vă mai așteptăm, cu drag!
   Moise din Constanta
nota: 10
schedule 13.06.2022
Locație excelentă, apartamentul foarte curat, spațios și utilat cu tot ce este necesar.
Gazda foarte amabila si primitoare.
Cu siguranță vom reveni și altădată.
Răspunsul unității:
Va mai așteptăm cu drag! Multă sănătate.
CONTACT
George
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














George
Telefon: 0740 029 826
WhatsApp