adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa Pescarusul Albastru din Sulina

Sulina , str. Pacii, nr. 10  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți

Recenziile casei Pescarusul Albastru din Sulina


   Dorin din Brasov
nota: 6.2
schedule sejur: 17.09.2017 - 24.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea destul de ok.
thumb_down
Aprecieri negative:
Gazda dl. Mihai nu recunrecunoaste caracterizarea de pe internet. Spune că nu a postat el ca ofera excursii ci toate posturile sunt facute de info turist sulina. Deci am apelat la alt Ghid pt a vedea Delta cu gazda am iesit pe mare la epavă si la insula cu păsări in 6 zile.
remove_red_eye
Informatii neconforme cu realitatea:
Gazda nu îsi asuma informațiile din sait
   Adriana Aneta C. din Alba Iulia
nota: 9.3
schedule sejur: 07.08.2015 - 12.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost primul concediu pe care l-am prelungit. Gazde primitoare, casa/curtea minunate.
   Aniela C. din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 04.07.2015 - 11.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Clubul Boreal a organizat prima tabara in Delta Dunarii pentru 10 copii cu varsta intre 7 si 10 ani si 3 adulti insotitori, in perioada 19-26 iunie 2015. Lipsa de experienta a organizatorilor pentru expeditii in delta a fost deplin compensata de gazdele pensiunii Pescarusul Albastru din Sulina, Mihai si Lidia Calin. I-am ales drept gazde dupa doua frumoase excursii pe care le-am facut noi doi, in noiembrie anul trecut si la inceputul lunii iunie anul acesta. Datorita acestor oameni, intr-o importanta masura, actiunea organizata de club a fost o frumoasa reusita ce merita a fi repetata. Copiii participanti si-au inceput vacanta de vara cu un sejur despre care vor avea frumoase amintiri.
Pensiunea ne-a oferita frumoasa ambianta a unei case de vacanta confortabila, inclusiv o curte cu jucariile celor 2 copii ai familiei Calin, Remus si Dragos, care s-au alaturat grupului nostru.
Din punct de vedere culinar am fost coplesiti de un belsug de alese feluri de mancare, preponderent pe baza de peste. Am fost uimiti in cate moduri gustoase poate fi preparat pestele, resursa alimentara de baza a deltei si am constatat ca in familia Calin ospitalitatea si priceperea culinara sunt valoroase traditii, pastrate si transmise din generatie in generatie.
Mihai Calin ne-a propus un frumos si intens program de excursii care ne-au dezvaluit o parte din frumusetile acestui minunat taram. Plimbarile cu barca si explicatiile ghidului nostru constituie partea cea mai interesanta a taberei.
Gazduirea unui grup de copii intr-o tabara este o treaba grea ce implica o importanta raspundere, iar familia Calin a indeplinit cu succes toate cerintele. Speram ca prietenii nostri din Sulina vor ramane o frumoasa amintire in memoria copiilor pe care i-au gazduit si ca vom reusi sa ne mai bucuram in viitor de ospitalitatea lor.
CONTACT UNITATE
Mihai Calin
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,