Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Orizont din Sulina

Sulina, str. A-iii-a, nr. 308 -
   Adrian din Curtea De Arges
nota: 6.67
schedule sejur: 10.08.2020 - 15.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele sunt ok, Ac-ul mai necesita ceva mentenanță, nu funcționa decât la minim.
thumb_down
Aprecieri negative:
N primul rand prețul per camera a fost mărit pe loc fata de prețul agreat în luna februarie când s-a făcut rezervarea. Pentru prima zi din 3 camere cu pat suplimentar rezervate doar una a fost disponibila la check in. Am fost cazați în alte camere și mutați a doua zi. Check-inul sa terminat în jur de ora 15:30. Proprietarul foarte strict sa se respecte anumite principii ale dumnealui și în general are timp și grija sa va urmărească petru respectarea lor facandu-va observații ori de câte ori este nevoie . Verifica zilnic camerele atunci când chiriașii sunt plecați pentru diverse activitati. Nu recomand
Răspunsul unității:
Da e adevarat ca am majorat cu 10 lei pretul fata de anul trecut,cît priveste verificarea camerelor e normal sa verific camerele ,supravegherea stricta avînd in vedere faptul ca va serveati din alimentele mele am luoat decizia sa fiu f atent cu dv,dar dupa ce vam atras atentia a fost totul ok.
   Marian din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 01.08.2016 - 05.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul ok,exact ca in descriere.Camera ,proprietarii,mâncarea gatita acolo perfecte. Un sejur reusit. Recomand
Încercări de la gazda carasul innabusit e un deliciu.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am ce sa reprosez. Ca si sugestie lenjeria de pat daca ar fi din bumbac ar rezulta un confort mai mare:-).este o sugestie nu un repros.
   Dimitrie din Vatra Dornei
nota: 10
schedule sejur: 01.09.2015 - 07.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este noua, camerele sunt mari si dotate conform cerintelor. Gazdele sunt foarte OK. Am cerut prepararea cinei, cu peste, pe intreaga durata a sejurului si am fost impresionati de diversitate, calitate si prospetime. Desi pensiunea este aproape de plaja, comparativ cu altele din Sulina, am folosit si serviciile taxiurilor. Fata de punctele de interes, Casa Orizont este f. Aproape. Am apelat la gazde ptr. Excursii cu barca la principalele puncte de interes. Recomand cu multa caldura, oricui, aceasta pensiune. Ca recomandare pentru oricine doreste sa vina la Casa Orizont: mentineti legatura telefonic cu gazdele. Dl. Frosin va poate indruma si ajuta cu orice, inclusiv: deplasarea Tulcea - Sulina si retur, masa pe baza de peste, taxiuri si alte informatii. Nu recomand transportul Tulcea-Sulina cu Navrom: catamaran sau alte nave. Este foarte lent (peste 3 ore), iar conditiile de transport sunt jalnice. Luati legatura cu salupele particulare rapide. Eu, personal, cu siguranta voi reveni cu drag la Pensiunea Orizont.
   Catalin C din Corabia
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2015 - 28.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele sunt spatioase si racoroase, fiecare camera are frigider. Proprietarul foarte amabil, ne-a ajutat cu organizarea excursiilor in delta. Pensiunea este situata langa farul vechi si la 5 minute de faleza. Ne-am propus sa revenim la Casa Orizont.
   Marin din Craiova
nota: 9.83
schedule sejur: 20.07.2015 - 25.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera utilata foarte bine,bucataria utilata cu tot ce este nevoie ,exista un foisor in curte la care turistii au acces,iar proprietarii fac tot posibilul sa te simti bine

   Daniela din Iasi
nota: 9.33
schedule sejur: 17.08.2014 - 24.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietar discret, dar deschis solicitarilor, bucatarie utilata cam cu orice (peste asteptari), camere mari, curate, mobilier nou,AC, apa calda fara probleme; noi am fost multumiti si vom incerca sa revenim la Casa Orizont. Am dat 9 la servicii si curatenie pentru ca nu ni s-a facut niciodata curatenie in camera si nici nu au fost schimbate prosoapele. Cu siguranta ca s-ar fi rezolvat daca am fi cerut, dar cred ca aceste lucruri trebuie sa fie facute fara sa fie solicitate, mai ales daca stai mai mult de trei zile.
CONTACT
Gigi Frosin
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Gigi Frosin
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0745 184 404
WhatsApp
Apel / SMS