Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea La Cazaci din Sucevița grade grade grade

Sucevița, sat Sucevița, str. Calea Movileștilor, nr. 135A -
Nota 10.0 / 23 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihai din București
nota: 10
schedule 02.01.2024
Am petrecut acest Revelion la pensiunea La Cazaci. Cuvintele cred ca sunt prea sărace pentru a expune impresia generala. În primul rand, am fost întâmpinați de o gazda foarte placuta care ne-a făcut prezentarea pensiunii. Curte mare, parcare mai mult decat suficienta, camere mari, decorațiuni de iarna la tot pasul, living cu un brad superb și loc de servit masa. Curățenie desăvârșită peste tot. La prima vedere am fost încântați de alegerea făcută. Dar, a venit punctul culminant: masa de seara... si toate celelate mese pe care le-am servit... dumnezeiești! Am avut un pachet cu mic dejun și cina + cina festiva. Un adevărat festin culinar. Toate preparatele pregătite în casa, inclusiv băuturile. În ajunul Anului Nou gazdele ne-au pregătit inclusiv un superb moment artistic, cu o numeroasă formație de urători, cum doar în Buvoina mai întâlnești. As putea scrie foarte multe despre experienta avuta în aceste zile, dar n-as vrea sa răpesc cuiva plăcerea de a descoperi un loc minunat, unde gazdele stiu cu adevărat cum sa-și trateze oaspetii: cu respect, discreție și servicii de o calitate cum rar mai întâlnești. Felicitări pentru tot, dragi gazde.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele alese! Sunt dovada că munca noastră nu dezamăgește. Ne bucurăm că ne-am ridicat la așteptările dumneavoastră și ați avut parte de sejurul dorit! Cu drag vă mai așteptăm! Să ne revedem cu bine
   Chelariu Livia din Iași
nota: 10
schedule 08.11.2023
Totul foarte, foarte bun, curat, amabilitate, o atmosfera familiala. Super și superb. Mai ales Tudorica, minune de copil. Peisaj mirific. O zonă superbă, un loc minunat cu o încărcătură spirituală. Un colț de rai. Un loc divin, dumnezeiesc. Am avut sejur de trei zile. Cinci adulți și un bebe, Ana Ilinca. Perioada 27,28,28 oct. 2023. A fost o toamna superba, zile însorite, minunat. Mulțumiri și tot respectul gazdelor, bucătarului,ospătăriței, copiilor drăgălași. Oameni calzi, primitori, bucovineni adevărați. Tot respectul și admirația noastră. Pupici dulci și ne revedem cu bine. Doamne ajuta și o seara frumoasa și binecuvântata.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri! Ne bucuram tare ca v-ati simtit bine la noi! Va mai asteptam cu drag :)
   Ioana Mutiu din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.09.2023
Totul impecabil! Locatie bine pozitionata, centrala, intr-o oaza de liniste si verdeata. Pensiune noua, frumos amenajata si bine compartimentata, curata. Mancare delicioasa si tot ce aveam nevoie pentru un sejur confortabil. Oameni primitori si binevoitori. Raport pret-calitate excelent. Am plecat relaxate, cu amintiri frumoase si cu dorinta de a reveni in frumoasa Bucovina. Multumim!
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri! Va mai asteptam cu drag :)
poze recenzie
   Valentin din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.08.2023
Totul in aceasta locatie este la un nivel superior. Cazarea, mancarea (cu produse autentice si indestulatoare), personalul reprezinta un model despre cum ar trebui sa fie facut turismul. Bravo familiei Cazac, cea care face ca si in tara noastra sa existe astfel de locatii! Sigur vom reveni!
Răspunsul unității:
Multumim din suflet pentru aprecieri! Ne bucuram tare cand eforturile noastre au rezultatul dorit atat de noi cat si de oaspeti :) Va mai asteptam cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Dorina Rotundu din Vama
nota: 10
schedule 30.08.2023
O locatie de vis pentru vacanta, aproape de punctele turistice, camere curate si spatioase, gazde tare primitoare! Mancarea a fost absolut delicioasa, cu produse proaspete si facute in casa. Ne-a placut foarte mult si cu siguranta o sa mai revenim. Recomand cu mare drag!
Răspunsul unității:
Multumim tare! Ne bucuram ca a fost pe placul dumneavoastra. Cu drag va mai asteptam :)
   Andra din Bacău
nota: 10
schedule 16.08.2023
Un loc perfect dacă vrei liniște, curățenie, camere mari și poziționare perfectă față de obiectivele turistice din zonă. Și să nu uit gazdele, doi tineri deosebiți, care știu sa te facă să te simți bine venit, de ajutor dar și discreți. Când avem ocazia vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim frumos! Chiar ne bucuram ca v-a placut la noi! Cu drag va mai asteptam :)
   Hardy Caraman din Iasi
nota: 10
schedule 06.08.2023
Inca nu stiu daca noi facem parte din familia dumneavoastra largita sau dumneavoastra faceti parte din familia noastra. Parca eram noi proprietarii. Va multumim. Sigur vom reveni, din ce in ce mai multi. O locatie perfecta pentru cei care iubesc linistea, curatenia si mancarea foarte buna. Am petrecut trei zile perfecte.
Răspunsul unității:
Multumim tare! Nici nu mai conteaza care si cum, important este ca avem acelasi gand :D Cu drag va mai asteptam! Sa ne revedem cu bine :)
   Pavel Mariana din Iasi
nota: 10
schedule 01.08.2023
Este extraordinar când descrierea proprietății și recenziile anterioare se confirmă. Nu pot decat să mai adaug un mare 10 acestei pensiuni și să urez gazdelor mult succes în continuare! ps: vom reveni, cu mare drag, dacă vom avea ocazia să mai ajungem prin zonă.
Răspunsul unității:
Multumim frumos! Ne bucuram ca nu dezamagim :D Cu drag va mai asteptam!
   Bogdan din Bacau
nota: 10
schedule 13.05.2023
Excelenta locația (liniștită și retrasa) și excelente gazdele. Camerele spațioase, curate, încălzite. Masa foarte gustoasa (preparate cu ingrediente din producție proprie și locala), se simte amprenta gazdelor. Categoric revenim. Recomandam cu încredere. Nota 10
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri! Ne bucurăm că v-a plăcut la noi. Cu drag va mai așteptăm!
   Luminita Navalici din Cernavoda
nota: 10
schedule 20.07.2022
O frumusețe de pensiune. Ne-am cazat și anul trecut și am revenit. Gazdele sunt excepționale, mâncarea foarte bună, iar curățenia este desăvârșită. Nu putem sa dam decât nota maxima acestei pensiuni. Nu mai spun de zona, cea mai frumoasa... Bucovina de poveste... mulțumim!
Răspunsul unității:
Atunci cand oaspetii ne devin prieteni putem spune ca ”ne facem treaba cum trebuie” :D Ne bucuram tare ca ne-ati pus la suflet. Va imbratisam si va mai asteptam cu drag! :)
   Dragut Decebal Marius din Brasov
nota: 10
schedule 05.01.2022
O pensiune minunata, amplasata intr-o zona linistita ce are camere foarte spatioase si curate. Gazdele sunt primitoare si asigura turistului cele mai bune conditii de confort. Mancarea este traditionala, foarte buna si din belsug, putem spune ca am fost rasfatati.
la trecerea dintre ani, am avut parte de un grup mare de uratori imbracati in costume populare ce ne-au prezentat traditiile si obiceiurile de anul nou.
Pensiunea este ideala pentru efectuarea unei vacante in Bucovina.
Vom reveni la aceasta locatie ori de cate ori ajungem in zona.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri! Ne bucuram ca ati avut sarbatori frumoase! Va mai asteptam cu drag :)
   Spătaru Niculina din București
nota: 10
schedule 14.10.2021
Super gazde, condiții de cazare, mâncare, totul la superlativ.

Toată mâncarea este naturală. Animalele, păsările sunt ale gazdelor și își prepară singuri mezelurile, carnea, iar brânzeturile sunt procurate de la ceilalți vecini care le prepară în gospodăria proprie.
Răspunsul unității:
Multumim frumos! Ne bucuram tare ca v-a placut la noi! Va mai asteptam cu drag :)
   Andreea din Iasi
nota: 10
schedule 26.08.2021
O pensiune in care toate serviciile sunt la superlativ. Gazdele sunt primitoare, oameni deosebiti care te fac sa te simti ca acasa. Camerele sunt spatioase si foarte curate, iar mancarea este exceptionala.
Răspunsul unității:
Multumim frumos! Ne bucuram tare cand oaspetii se simt ``ca acasa`` la noi :)
   Catalin din Odobești
nota: 10
schedule 15.08.2021
Amplasare pitoreasca la 1 km de mănăstirea Sucevița, 7 km de tiroliana la palmă și distante egale 30-50 km de orice punct turistic din Bucovina.

Gazde primitoare, curățenie exemplara și ce sa mai vorbim mâncare tradițională la superlativ, tote bucatele gătite pe loc cu produse din gospodăria proprie.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri! Ne bucuram ca v-ati simtit bine noi :)
   Stefanuca Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.07.2021
Totul a fost deosebit. Cazare, mâncare și servire. Mâncarea tradițională foarte gustoasă. Zona este foarte frumoasă și este în apropiere de obiectivele turistice.
Răspunsul unității:
Multumim frumos! Ne bucuram ca v-a placut la noi :)
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Năvălici din Cernavoda
nota: 10
schedule 01.07.2021
O cazare excelentă, localizată în apropiere de multe obiective turistice. Camerele sunt mari, cu balcon, foarte curate. Noi am stat în apartamentul cu două camere, iar prietenii intr-o triplă. Gazde primitoare și mâncare tradițională ca în Bucovina, gustoasă și multă.
Răspunsul unității:
Multumim frumos! Ne-a facut placere sa va avem ca oaspeti! Va mai asteptam cu drag :)
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Luminita Navalici din Cernavoda
nota: 10
schedule 30.06.2021
Este o locație excepțională. O vila noua, camerele sunt prețioase, confort, locuri de parcare, o liniste adâncă a pădurii din jur. Gazdele sunt foarte primitoare, le face plăcere să primească turiști, ceea ce se vede cu ochiul liber. Mâncarea este tradițională, facuta cu talent, bine gătita, foarte gustoasa. Nota noastra este 10.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri! Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi. Va mai asteptam cu drag:)
   Florin din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 26.06.2021
Camere și bai extrem de spațioase, obiecte sanitare moderne, in bai apa calda la discreție, mic dejun și cină fantastice, cu produse făcute în casă și locale, preturi cazare și mâncare foarte bune. Liniste, răcoare vara, fara țânțari sau muște, curte imensa plina de verdeață. Oameni calzi primitori și extrem de comunicativi.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri! Ne bucuram ca v-a priit sederea la noi :) Va mai asteptam cu drag!
   Alin din Iasi
nota: 10
schedule 02.06.2021
Daca vrei sa te desprinzi de masini, galagie, praf si toate dezavantajele orasului, aici e locul potrivit pentru a te detasa de toate.

Pensiunea este localizata foarte aproape de Manastirea Sucevita si la cativa km de tiroliana La Palma. Mic dejun copios si bun, camere mari si curate care au si terasa.
Răspunsul unității:
Multumim frumos! Cu mare drag va mai asteptam! Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi :)
   Nicoleta din Iasi
nota: 10
schedule 31.05.2021
Camerele sunt spatioase, foarte curate, gazdele sunt foarte prietenoase si disponibile, cazarea de nota 10, iar masa (mic dejun si cina, in cazul nostru) de nota 11. Pensiunea se afla la aproximatic 15 minute de mers pe jos de Manastirea Sucevita (3 minute cu masina).
Răspunsul unității:
Multumim frumos! Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi :) Va mai asteptam cu drag :)
   Elena din Suceava
nota: 10
schedule 28.05.2021
Proprietatea este situată intr-o locație excelenta intr-un cadru natural deosebit. Dispune de parcare foarte mare și curte generoasa potrivită jocului celor mici, in siguranța, departe de traficul rutier.

Este foarte curat, gazdele sunt extraordinare. Cât despre bucatele servite, sunt de nota +10. Bucătarul excelează in preparate tradiționale din Bucovina, dar si in bucataria internațională. Depre altceva știți cu toții cum e la noi in Bucovina: zacusca, unt, lapte proaspăt muls, unt, slăninuța, afine, căpșuni, afinata și multe alte bunătăți.
Răspunsul unității:
Multumim frumos! Cu mare drag va mai asteptam cu tot ce putem oferi mai bun :)
   Marian din Iasi
nota: 10
schedule 21.05.2021
Pensiune noua și moderna, camera spațioasă, mâncare bio și porții mai mult decât suficiente, proprietari amabili și comunicativi. Afinata și zmeurata din partea casei îți "încântă" sufletul, produse alimentare naturale și desert la înălțime, în doua cuvinte, răsfăț total.
Răspunsul unității:
Multumim frumos! Chiar ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi :)
   Monica din Galati
nota: 10
schedule 04.04.2021
Camera impecabila, spatioasa, iar patul foarte confortabil care asigura un somn odihnitor. Gazdele sunt calde si minunate, mancarea este bio, delicioasa, iar servirea este ireproșabilă. O adevarata placere sa iti petreci timpul aici.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi! Va mai asteptam cu drag :)
CONTACT
Cazac Monica
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cazac Monica
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0743 140 815
WhatsApp
Apel/SMS