Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Dor De Munte din Straja grade grade

Straja, str. Bradului, nr. 4 -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Claudia din Cluj
nota: 10
schedule 04.12.2023
Ne-a placut la Dor de Munte. Venim de 3 ani si de fiecare data vad ca proprietarii investesc in pensiune. E frumos sa vezi ca in Straja exista si tineri cu initiativa, nu doar proprietari in varsta care nu mai stiu cum se face turismul. Recomandam cu drag!
poze recenzie poze recenzie
   Flaviu Borbely din Catina
nota: 10
schedule 11.12.2022
Totul a fost exceptional, am fost intampinati de oameni primitori si prietenosi, mancarea a fost excelenta si toate conditiile au fost la superlativ, ne-am bucurat, in special, de sauna, ciubar, terasa si cei 2 caini frumosi si prietenosi, care ne-au tinut companie.
   Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.12.2022
De fiecare data revin cu drag la Dor de munte. Oamenii sunt primitori si atenti sa nu iti lipseasca nimic. In fiecare sezon se imbunatateste cate un aspect. Restaurantul cu aspect rustic, parcul pentru copii, terasa uriasa a cabanei aduc un plus deosebit. Ciubarul si sauna pot fi pregatite cand iti doresti, iar mancarea este gustoasa, pe gustul oricarei persoane. Recomand, cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Adela din Cluj-napoca
nota: 9.67
schedule 09.12.2022
Am vizitat locatia cu un grup de prieteni, ne-am bucurat de ciubar, sauna si terasa exterioara. Gazdele sunt super amabile si mesele, in special micul dejun care este foarte bogat, sunt super gustoase. Pensiunea e localizata foarte aproape de instalatiile principale din statiune si este pozitionata aproape de padure, fara alte cabane inghesuite pe langa ea. Recomand!
poze recenzie poze recenzie
   Draghina Adrian din Vulcan
nota: 10
schedule 20.04.2021
Adrian a fost extrem de incantat, a petrecut 6 zile (5 nopti) la d-voastra din 11.04.2021-pana in 16.04.2021. A fost experienta frumoasa si utila pentru el.

Din punctul nostru de vedere ca parinti, aspectul care ne-a impresionat si cu care o sa va asociez mult timp, este modul exemplar in care ati organizat si desfasurat activitatile, colaborarea si disponibilitatea de care ati dat dovada. Va apreciem pentru promptitudine, punctualitate, professionalism, precum si pentru siguranta pe care o asigurati copiilor pe parcursul activitatilor, valorile pe care le transmiteti.

Curatenie, personal foarte amabil, locatie aproape de telegondola, parcare disponibila.
CONTACT
Borbely Adelina
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Borbely Adelina
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0771 049 205
WhatsApp
Apel/SMS