Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Căsuța Zenith A-frame din Straja

Straja, str. Straja Popasul 4, nr. FN -
   Stan Ionela din Lupeni
nota: 10
schedule 12.03.2022
Stil, noutate și eleganță! Departe de agitație și stres, cu o priveliște deosebită!
   Filipan Semsilia din Oradea
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.03.2022.
Un ambient extraordinar și un loc demn de a crea amintiri frumoase alături de cineva drag. Condițiile îți vor depăși așteptările cu siguranță și recomand acest loc cu drag! Dacă ai nevoie de o detașare de cotidian și o conectare autentică cu cineva special și cu liniștea este locul potrivit! ❤️
   Iordanescu Ancuta din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.03.2022
Locatie excelenta, cu vedere spre Straja, accesibila usor din oraș, supermarketuri, restaurante in apropiere, foarte aproape de gondola si de drumul spre Straja. Potrivita atat pe timp de iarna, cat si vara!
Gazde primitoare, dotare de 5 stele, recomand cu incredere pentru familiile cu copii, exista spatiu suficient pentru joaca outdoor.
   Amalia Timis din Borsa
nota: 10
schedule 05.03.2022
O căsuță superbă, găzduită de oameni frumoși din toate punctele de vedere, amplasată foarte bine și aproape de atracțiile turistice din zonă. Confortul, curățenia și serviciile oferite se ridică la un nivel superior, iar prețurile sunt super accesibile în raport cu calitatea înaltă oferită.
   Darius din București
nota: 9.67
schedule 05.03.2022
Locația arată superb, intr-un cadru de poveste in inima munților. Este foarte aproape atât de oraș cât și de stațiunea turistică Straja.
Recomand familiilor dar și personalelor care caută liniștea pentru un weekend reușit la munte.
   Alin Petrescu din Timisoara
nota: 10
schedule 05.03.2022
Dacă îți dorești sa te rupi de realitate pentru câteva zile și sa te conectezi cu natura, acesta este locul unde trebuie sa vii! Aceasta căsuța, rupta parca din povești, iti ofera o senzație de liniște si împlinire cum rar ne mai e dat sa trăim in agitația cea de toate zilele.
Despre gazde nici nu mai are rost sa zic nimic, deoarece oamenii aceștia minunati și-au rupt bucatele din suflet și le-au folosit in clădirea căsuței lor. Acest lucru este vizibil in orice colt al căsuței prin micile detalii ale acesteia!
   Hiciu Alina din Lupeni
nota: 10
schedule 05.03.2022
O locație premium cu un peisaj superb! Căsuța este la superlativ, atenția deosebită pentru detalii, pentru confort, bunul gust în amenajare fac diferența! Locația este complet utilată și pregătită pentru a petrece un sejur liniștitor cu familia/prietenii sau pentru a merge la ski.
   Popa Maria din Lupeni
nota: 10
schedule 05.03.2022
O experienta minunata, cabana este superba si gazdele au fost foarte placute.
Design-ul este modern si comfortabil, locatia este plina de oameni interesanti, activitati si multa distractie.
   Claudia G din Petrosani
nota: 10
schedule 04.03.2022
Un loc pe care il poti numi "acasa". M-am simtit extraordinar, totul este foarte primitor, construit cu bun gust si cu suflet. O reala placere sa petreci cateva zile in inima naturii! Gazdele sunt foarte primitoare, ne-au asigurat tot ce am avut nevoie, bucataria este dotata cu toate utilitatile, livingul modern, camerele spatioase, iar spatiul pentru gratar perfect, cu un view inedit.
CONTACT
Andreea Maxim
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Andreea Maxim
Telefon: 0737 631 300
Apel
WhatsApp