Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Poienița din Soveja

Soveja, sat Dragosloveni, str. Punga, nr. 120 -
   Calin din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.09.2021
Inainte sa rezerv am vazut recenzia Mariei din bucuresti si am avut unele rezerve dar ce sa vezi, in cabana curatenie exemplara, tot ce era nevoie in bucatarie si la gratar, apa calda, saltele foarte confortabile, o priveliste extraordinara, liniste, gazdele minunate, vecinii au facut poalen-brau si ne au adus si noua, calde si fenomenale, si da, nu se pot tine petreceri pentru ca ar deranja toata zona,.

Am fost in locatii mult mai scumpe si nu m-am simtit asa bine.
poze recenzie poze recenzie
   Mazarel Dumitru din Braila
nota: 10
schedule 17.04.2021
Ne-am simțit foarte bine, casa e dotată cu absolut orice cât să îți petreci o vacanta la Soveja. Curat, gazda primitoare, peisaj exceptional. Casa este într-o poiană, retrasă, lipsită de curioși și gălăgie. Perfectă pentru a-ți încarcă bateriile, pentru o următoare săptămâna aglomerată.
   Alexandre A din Panciu
nota: 10
schedule sejur: 23.06.2019 - 24.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut un sejur minunat la casa Poienita! E a doua oara cand mergem si ne-am simtit foarte bine! Casa e intr-o poiana frumoasa, peisaj de vis! E o casa mare cu tot cea ce ai nevoie , camere mari, bai in fiecare camera, living, bucatarie! O sa revenim cat mai curand!
   Andrei din Galati
nota: 10
schedule sejur: 21.06.2019 - 22.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Frumos foarte frumos!! Casă este amplasată într-o poiana frumoasa, peisajul parcă e desprins din basm. Curte curata frumos amenajată. Casa e mare, curata cu bucătărie bine utilata și un living generos unde ai putea sa petreci un weekend cu prietenii de neuitat. Camera de sus cu nr3 unde am stat e destul de mare,cocheta cu vedere spre poiana cu o priveliște superbă! Gazda? Oameni minunați, atenți la nevoile noastre! O să revenim cu drag!
   Doru din Focsani
nota: 9.33
schedule sejur: 07.10.2016 - 08.10.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, incalzire centralizata, camere mari, paturi confortabile, gazda primitoare, aer curat.
   Ana Maria A din Husi Ju. Vaslui
nota: 9.33
schedule sejur: 29.08.2013 - 01.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Buna ziua
Am avut un sejur de vis la Casa Poienita si abia astept sa pot reveni , sper , cat mai repede .
Toate informatiile primite au fost corecte si reale iar proprietarii sunt niste oameni minunati .
   Niculina N din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 19.07.2013 - 21.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele au fost foarte respectoase si amabile ,am inchiriat toate cele 5 camere, am avut toata casa la dispozitie, am folosit gratarul din curte si ne-am simtit foarte bine.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ca sugestii de imbunatatire, recomandam sa schimbe fotografiile de pe internet unde apar cate 2 paturi in camera. Dansii stiu despre ce e vorba.
De asemenea, la una din camere nu functiona wc-ul, de aceea la confortul camerelor am pus nota 8.
   Marius M din Panciu
nota: 9.67
schedule sejur: 19.06.2013 - 21.06.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este exact așa cum este descris. Peisaj frumos, multă liniște, personal foarte amabil...tot ce trebuie. Ca amplasare este foarte ok fiind cam la 5 minute de mers pe jos până la mansoleu.
   Luminita din Galati
nota: 9.67
schedule sejur: 10.06.2013 - 14.06.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Frumusetea deosebita a peisajului
- liniste si relaxare intr-un cadru rustic
- ospitalitatea desavarsita a gazdelor
- localnici prietenosi si cumsecade
thumb_down
Aprecieri negative:
Se simte nevoia unui dulap pentru haine
   Stefan din Galati
nota: 9.33
schedule sejur: 27.04.2013 - 28.04.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Super cazare. Linistea si peisajul te fac sa iti doreste sa nu ratezi un weekend fara sa treci pe acolo. Conditiile de cazare fara repros, gratar in curte, lemne la dispozitie, bucatarie, living generos, inclusiv internet pe toata zona curtii.
Ideal pentru cuplurile cu copii.
.
   Adrian din Galati
nota: 9.83
schedule sejur: 23.11.2012 - 26.11.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Linistea, privelistea, intimitatea, curatenia si bunul-simt al gazdelor, au transformat weekendul petrecut aici in unul de neuitat.
In aceasta pensiune va veti incarca "bateriile". Camerele au vedere la Poienita, la padurea de brazi (situata la 15-20 m de pensiune!), la tabara de sculptura si la dealurile impadurite.
Oameni buni, aceasta locatie poate concura cu pensiunile si cabanele din Austria, Elvetia, sau oricare alta locatie din lumea asta, locuri in care aruncam banii pe geam si ne mintim apoi frumos. Este impresia mea si a prietenilor mei, si ne-am dorit f.mult sa vi-o impartasim si voua.
Despre camere: mari, aerisite, incalzite; Despre bai: spatioase, curate, apa calda; Despre living: f.mare, pregatit de petrecere, tv si internet; Despre bucatarie: complet utilata, eleganta; Despre curte: loc de joaca pt copii, gratar mare la dispozitie, masa cu bancute din lemn; Pt gurmanzi: aveti ocazia sa va delectati cu produse traditionale romanesti (sunculita afumata, carnati taranesti, pastrama, toba, etc); Pt cei ce stiu sa petreaca: in localitate gasiti tuica-de-prune adevarata - spun toate aceste lucruri cu drag, in cunostinta de cauza, sunt nascut si crescut la munte, calatorit prin toata lumea.
thumb_down
Aprecieri negative:
In camere, pe langa noptierele existente si cuierele aplicate, se simte nevoia dulapului de haine. Pensiunea este noua, abia data in folosinta, probabil urmeaza a fi imbunatatit confortul.
   Diana din Braila
nota: 9
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 07.06.2012.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
N-am reusit sa mai ajungem insa prima impresia a fost una foarte buna din discutiile cu proprietarul. O sa ramana ca varianta pentru o alta perioada cu siguranta.
CONTACT
Turcu Mihaela
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Turcu Mihaela
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0762 045 776
WhatsApp