Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Amicii din Soveja

Soveja, sat Dragosloveni, str. Principală, nr. 6 -
Nota 7.5 / 7 recenzii10 - Bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:4
insert_emoticon Servicii:8
lightbulb_outline Curățenie:8
weekend Confort:8
monetization_on Prețuri:7
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Viorel din Galati
nota: 7.5
schedule 12.08.2023
Locație superba, curățenie, curte spațioasă, foișor mare, complet utilat. Camere confortabile, curate. Pentru ospitalitatea gazdelor nu am cuvinte de laudă, iar acesta este un mare minus care l-aș acorda. Zona liniștită, perfecta pt relaxare. Mulțumiți!
   Corina Ranceanu din Galati
nota: 10
schedule 06.01.2023
Au fost 2 nopti pe care le-am petrecut la această locație, în liniște, aer curat. Păcat că nu se prea investește în Soveja. Proprietarii se străduiesc să ofere ce și cât pot. Piscina e la loc de cinste, având în vedere că vii să te odihnești. Există și spațiu amenajat pentru petreceri cu tot ce trebuie.
   Chivuta Matei din Braila
nota: 10
schedule 13.10.2022
Un loc minunat, am fost de mai multe ori și vom reveni. Gazde minunate și locație de vis. Curățenie, totul exemplar. Peisaj desprins din povesti și o liniște pe care nu am găsit-o nicăieri. Totul utilat cu ce este necesar, magazine în apropiere. Abia așteptăm să încercăm piscina și iarna, mereu am venit vara. Recomand, dacă vrei sa te rupi de gălăgie, agitație acolo este locul potrivit.
   Alina din Galati
nota: 10
schedule 11.08.2022
Totul de nota 10. Ne-am simțit extraordinar! Liniște, peisaje de vis, aer curat! Gazde foarte primitoare. Și să nu uit de piscina care face toți banii! Camere spațioase, bucătărie cu tot ce ai nevoie, grătar, leagăne, hamac... apa nu este potabila, dar sunt fântână și magazine.
   Zaharia Robert din Soveja
nota: 10
schedule 01.06.2022
Un spațiu special destinat grupurilor de prieteni pentru o distracție unica, dar și recomandata pentru familii dornice de distracții sau relaxare. In zona se afla diferite obiective turistice: mausoleul Soveja, mănăstirea Maatei Basarab, schitul Soveja, cimitirul nemțesc, stațiunea Soveja, poiana Punga etc.
   Alina din București
nota: 9
schedule sejur: 16.08.2020 - 19.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Spatiu generos, o casuta utilata cu tot ce ai nevoie, proprietarul amabil si deschis sa te ajute cu orice solicitare.

Locație foarte frumoasa, curte mare si bine îngrijită, aer curat, liniste si peisaje de vis. O bucatarie comuna deschisa, dotata cu tot ce este necesar, spațiu suficient pentru a respecta distantarea sociala.
Fiecare din cele doua casute are un balansoar propriu, o mică terasa in fata intrarii, in general destulă intimitate si liniște.
thumb_down
Aprecieri negative:
Apa de la chiuveta nu este potabila, insa proprietarul aduce bidoane destule cu apa de la fântână pentru gatit si baut. De avut in vedere pentru persoanele care vad un inconvenient in acest aspect.
poze recenzie
   Roxana din Braila
nota: 9.33
schedule sejur: 20.09.2019 - 22.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia,amenajarea,peisajul.
CONTACT
Dan
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dan
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0741 281 471
WhatsApp