Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Munților Vrancei din Soveja

Soveja, sat Dragosloveni, str. Poiana Punga, nr. 24 -
Nota 9.3 / 7 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9
lightbulb_outline Curățenie:8
weekend Confort:9
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ion din Braila
nota: 9.33
schedule 01.07.2023
Vin de ceva ani in aceasta cazare, a fost sa vin si de cel putin 5 ori pe an, aici ma simt ca la mine acasa, recomand cu mare drag cazarea, de la gazdele foarte primitoare si cazarea, aerul puternic ozonat, pana la peisajul care iti incanta ochiul si traditia locului!
   Patriche Andreea-larisa din Galati
nota: 9.67
schedule 26.09.2022
Un loc foarte relaxant și primitor. Gazdele au fost pe masura așteptărilor, iar serviciile oferite s-au pliat pe necesitățile noastre. Natura va învăluie intr-un aer curat, urmând doar sa va relaxati. Produsele sunt proaspete, naturale, și clar sănătoase!
   Cristina din Bacau
nota: 10
schedule 30.07.2022
Am avut parte de două zile foarte frumoase, aproape de natură, un loc în care îți aduci aminte de vacanțele la bunici. Fetița mea a fost foarte încântată de faptul că am găsit acolo un vițeluș, rățuște, pui de găină, iar doamna Viorica i-a arătat cum se mulge vaca.
   Alexandru Ionut Vinatoru din Galati
nota: 10
schedule 01.05.2022
Acces la toate facilitățile proprietății, inclusiv la micile bucurii ale copilăriei: animale, mici și mari, adulte sau abia fătate, grădină, bunătăți specifice "locului"... un cascaval afumat...de mi-a adus aminte de copilărie, când mergeam cu părinții la Soveja în stațiune, "coraslă" și orice altceva îți puteai... Gazdele își dădeau toată silința a îți oferi!
   Mariana din Braila
nota: 9.83
schedule 11.02.2022
Este o cabana realizata in stil rustic,care ofera tot confortul necesar petrecerii catorva zile de neuitat in aceasta zona montana. Din primele clipe, veti simti o stare de bine si liniste placuta sufletului, dupa care tanjim noi cei ce traim in vacarmul de la oras. Va veti incarca cu siguranta bateriile, o sa va fascineze privelistea de neimaginat a zonei si aerul puternic ozonat. Cat priveste raportul calitate-pret, este foarte bun. Veti putea achizitiona bunatati traditionale de tot felul de la proprietarii cabanei, proaspete si de buna calitate. Gazdele sunt extrem de primitoare, am calatorit mult in viata mea ,dar oameni de caracter ca dansii nu am intalnit, nu stiu ce sa iti puna la dispozitie ca sa te simti bine. Ca si spatii de vizitat in zona, aveti mausoleul eroilor (1916-1919), Poiana Punga cu tabara de sculptura care se afla in imediata apropiere a cabanei, localitatea in sine si platoul fostei statiuni Soveja, denumita si perla Vrancei.
   Doina din Galati
nota: 9.67
schedule 16.07.2021
De foarte mulți ani venim si revenim, gazda primitoare si locatia e super aproape de Mausoleul si Muzeul Soveja, de Poiana Punga care a fost candva tabara de sculptura.

Gasim produse bio direct de la sursa, doamna are o micro ferma de văcuțe.
   Viorica din Constanta
nota: 10
schedule 20.06.2021
Locatie minunata, aproape de padure, propritari pensiune deosebiti. Curatenie, ospitalitate. Proprietarii avand si ferma cu vacute, porci, pasari, ai acces la produse alimentare bio. Bucatarie, sala mese, gratar.
CONTACT
Viorica
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Viorica
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0732 751 687
Apel/SMS