Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Alexandra din Sovata grade grade grade

Sovata, str. Câmpul Mic, nr. 18 -
Nota 10.0 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Smantana Daniela din Predeal
nota: 10
schedule 15.09.2023
Plăcut impresionată de tot; confort, amabilitate, profesionalism, curățenie, dotările necesare unui sejur minunat, un peisaj dumnezeiesc, aș reveni oricând cu mare drag… Oameni frumoși la suflet și la chip, proprietarii acestei vile. Recomand cu mare drag!!!!
   Nina Plesu din Vaslui
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.11.2022.
I sa cauți cu lumânarea, nu găsești nimic negativ la vila Alexandra! Totul la superlativ! Camere mari, frumos mobilate, cu balcon, cu o priveliște de vis, cutatenia, totul de nota 10 +. Bucătăria și sala de mese superbe! Gazda foarte primitoare, cu un suflet special, oferă cafea și ceai din partea casei. Prețuri excelente, felicitari d-na Cami pentru omenia de care dați dovada! O sa ma vin la vila Alexandra, cu mare drag!
   Soare Nicoleta din Fetesti
nota: 10
schedule 11.09.2022
O pensiune deosebita, cu oameni deosebiți. Camere mari, curate, amplasarea pensiunii și liniștea care te inconjoara te face sa uiți de stresul de zi cu zi. Ciubarul, centrul spa - relaxare deplină. Nota maxima pentru aceasta pensiune, pentru doamna Cami.
   Elena din Focsani
nota: 10
schedule 26.07.2022
Locatie frumoasa, liniște deplina, gazde minunate! Camera super, bucatarie mare si utilata, loc de luat masa afara in aer liber, iar cararea din spatele vilei, ce duce prin padure spre centrul stațiunii, este cireasa de pe tort! Păcat ca timpul a trecut prea repede.
Ne-am simtit minunat și vom reveni, cu siguranță!
   Soare Nicoleta din Fetesti
nota: 10
schedule 17.06.2022
Totul a fost minunat. Amplasarea pensiunii, camerele mari, curate, cu o vedera superbă. Gazda o doamna deosebita care ne-a așteptat cu o mare amabilitate, ne-a prezentat pensiunea cu mare drag, ne-a indicat ce putem vizita în stațiune. Ciubarul, piscina, sauna un mare plus. Totul a fost minunat! Vii turist și pleci prieten! Felicitări!
   Florin Ficiu din Brăila
nota: 10
schedule 04.02.2022
Totul a fost la excepțional! Bucătăria super super dotată, designul modern, sala de mese foarte mare și aranjata. Camerele mari, spațioase, aerisite, moderne.Minispa-ul oferă clienților clipe de relaxare minunate. Nu in ultimul rand, doamna Camelia o femeie deosebita, gata oricând să ofere informații și detalii utile turiștilor, se cunoaște că este un administrator și o gospodina desăvârșită!
   Claudia din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 29.10.2021
Gazde primitoare, amabile, curatenie, conditii foarte bune, totul la superlativ.

In ciubar apa foarte buna. Bucataria utilata cu tot ce este necesar, cafea din partea casei, liniste, in ciuda faptului ca vila a fost plina.
   Firiza Razvan din Chiajna
nota: 10
schedule 02.10.2021
Locație excelenta, gazde foarte prietenoase, camere curate și spațioase. Parcare, terasa exterioara, bucătărie, frigidere/tv în camere wiFi.
   Liviu Enache din Galati
nota: 10
schedule 12.09.2021
Pensiune perfectă, gazde minunate (și domnul și doamna) cu multă atenție la detalii, curățenie exemplara, bucătăria cu dotare de excepție, locuri de parcare fără probleme, liniște, dar aproape de puncte de interes din stațiune.
   Irina din Iasi
nota: 10
schedule 11.08.2021
Sejur de 4 nopți în condiții excelente.

Curățenie exemplară, amplasarea vilei la margine de pădure cu priveliște foarte frumoasă de pe terasă, camerele aranjate cu bun gust, bucătăria utilata complet iar gazdele, oameni minunați, ospitalieri și deosebit de atenți la nevoile turistilor. Așadar, putem spune răspicat: o vacanta de nota 10!
   Filip Ema din Galati
nota: 10
schedule 03.08.2021
Locatia excelenta, la marginea padurii. Camera mare, spatioasa, decorata cu bun gust, mobilier nou. Bucatarie utilata complet, sala de mese incapatoare, terasa mare, cu o priveliste minunata.

Gazde extraordinare, amabile, mereu la dispozitia turistilor; au venit in intampinarea noastra cu recomandari utile pentru restaurante si pentru petrecerea timpului liber.
   Hongu Rodica din Bacău
nota: 10
schedule 25.07.2021
Confort, curatenie, amabilitate. Parcare proprie, bucatarie utilata complet, pusa la dispozitia turistilor. Sala de mese incapatoare, se pastreaza distanta. Produse dezinfectante la discretie. Terasa mare, gratar, ciubar. Gazde minunate care vin in intimpinarea turistilor.
   Ciprian Si Alina din Giurgiu
nota: 10
schedule 22.07.2021
O locatie superba, cu gazde primitoare, de nota 10, o atmosferă ca acasa si un loc liniștit cu toate facilitățile necesare unei vacanțe de neuitat. Camerele sunt spațioase, curate, bucătărie curata, sala de mese mare, terasa si un ciubar super cu apa sărată. Gazde de nota 10, doi oameni extraordinari care fac pe oricine sa se simtă bine-venit.
   Andreea din Iasi
nota: 10
schedule 09.01.2021
Personal foarte amabil si profesionist, conditiile au fost excelente.
   Florin Mihai din Hirlau, Jud. Iasi
nota: 10
schedule sejur: 17.07.2020 - 19.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-a plăcut pentru ca totul era curat, îngrijit, bucătărie super utilata, proprietara foarte amabilă, ne-a recomandat si restaurante unde putem mânca in apropiere.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu au fost
   Catalin din Suceava
nota: 10
schedule sejur: 17.09.2018 - 24.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste si curatenie!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
Răspunsul unității:
Mulțumim!! Vă mai așteptăm
   Cristina C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.09.2018 - 02.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost excelent! Incepand cu amplasarea vilei, dotari si nu in ultimul rand amabilitatea proprietarilor. Totul este extrem de curat, baile sunt spatioase, bucataria este mega dotata! Iar cafeluta de dimineata este perfecta impreuna cu privelistea minunata de pe terasa!
Speram sa revenim curand cu toata gasca!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet!!
CONTACT
Tulbure Camelia
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Tulbure Camelia
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0741 469 164
WhatsApp