Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ade din Slănic Prahova

Slănic Prahova, str. Calea Ploiești, nr. 150A -
Nota 7.3 / 2 recenzii10 -

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9
insert_emoticon Servicii:8
lightbulb_outline Curățenie:5
weekend Confort:6
monetization_on Prețuri:6
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Puchianu Georgiana din București
nota: 7.33
schedule 11.09.2023
Localizata aproape de principalele puncte de interes (cateva minute cu masina), frigider in camera, bucatarie exterioara si interioara utilate, vila pare construita destul de recent, finisarile ok.
Toatele camerele sunt situate la etajul 1.
Ca si minusuri, intrarea in curte se face printr-o spalatorie auto, astfel ca daca in momentul in care vrei sa intri sau sa iesi din curte cineva isi spala masina, trebuie sa aștepți sa termine, ceea ce uneori poate fi destul de deranjant.
La capitolul curățenie se poate mult mai bine.
Am avut o camera cu pat matrimonial si o canapea extensibila. Patul era ok, insa canapeaua veche si cu o saltea tare care scârțâia foart rau la cea mai mica miscare. Din camera lipseste cu desavarsire un dulap in care sa iti pui hainele, iar din baie lipsesc suporturi pentru prosoape (e doar unul, pentru prosopul de maini, langa chiuveta).
Bine ca am stat doar 2 nopți, dar daca mergeam pentru mai multe zile ar fi fost deranjant sa stam cu hainele in trolere.
Un alt aspect mai ciudatel este faptul ca bucătăria pentru turiști este folosita si de proprietari.
Proprietarii amabili si săritori, doamna foarte prietenoasa.
   Carmen Mirita din Buzau
nota: 4.33
schedule 20.06.2022
Inconvenient, în aceeasi curte, proprietarul are spălătorie auto. Ceea ce creează un zgomot teribil. Proprietarul, în dimineața plecării, a binevoit să oprească boilerul, întrerupând furnizarea pensiunii cu apă caldă. Întrebându-l, răspunsul a fost unul halucinant, i-am consumat 500 l de apă. Vorbim despre un grup de 13 persoane cazat 2 nopți. Un calcul rapid evidențiază un consum de sub 40 l de om. Nu vă recomandăm casa Ade, este mai bine pentru liniștea dumneavoastră să mergeți în altă parte!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recenzie. Revenim cu clarificări:exista o spălătorie self service in curtea proprietății aceasta fiind situata la strada, camerele destinate închirierii nu sunt in apropierea acesteia.Cele doua boxe sunt antifonate, iar aceasta spălătorie nu este deschisa non stop, exista un program zilnic de la 08:00 la 20:00. În legătură cu apa caldă, pensiunea este dotată cu un boiler de 500 de l cu încălzire bipolară, electric și panouri solare.Acesta nu a fost oprit, ci pur și simplu temperatura din acesta a scăzut. Nu a fost acuzat nimeni din grup că a consumat apa caldă în mod voit. Pur și simplu am anunțat că durează până se va încălzi apa. Nu au mai fost astfel de incidente până acum. Au mai fost cazate grupuri de 10-15 persoane și nu au fost probleme, apa caldă a fost suficientă pentru toată lumea. Singura explicație plauzibilă pentru acest incident este vreun robinet lăsat deschis din greșeală având în vedere că din acest grup cel puțin 8 persoane erau nevăzătoare.
Mulțumim pentru înțelegere.
CONTACT
Nicolae
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Nicolae
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0764 127 633
WhatsApp