Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Luka din Slănic Moldova

Slănic Moldova, str. Nicolae Bălcescu, nr. 54 -
Nota 10 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Elena din Tulcea
nota: 10
schedule 04.01.2023
Am locuit cu plăcere, gazde perfecte, aproape sfioase, amabile, relațiile oferite prin telefon au fost în concordanță cu realitatea din pensiune, camere confortabile, curățenie, ești tentat să lași papucii la ușa camerei, căldură, mic dejun suficient și variat, doamnele de la restaurant foarte serviabile, într-un cuvânt, recomand această locație. Felicitari gazdelor și mulțumim pentru ospitalitate. Nu am făcut fotografii cu pensiunea pentru că am luat un pliant pentru a o recomanda.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere
   Oancea Ionel din Brăila
nota: 10
schedule 05.12.2022
Am petrecut un sejur la pensiunea Luka în Slănic Moldova și ne-am simțit foarte bine. Situată chiar la șoseaua principală, adică acces facil, nu este zgomot de la trafic pentru ca e mic. Dimpotrivă, e liniște, aer curat, vedere bună spre munte. Cofort, curățenie, personal amabil și discret și mai ales calitatea produselor de la restaurant, care e la doi pași, în aceeași curte, în clădire separată, caracterizează unitatea. Raport calitate preț bun, o să revenim cu plăcere oricând. Felicitări gazdelor, fac o treabă excelentă.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase
Va asteptam oricând cu drag la noi .
   Silvia Gurau din Ulmu
nota: 10
schedule 25.08.2022
Totul la superlativ! Ne-am simțit minunat! Recomand cu mare drag. Am fost atât cu familia cât și cu elevii intr-o excursie. De fiecare data gazdele au fost de nota 10, curățenie impecabila, mâncare din produse naturale, personalul foarte atent. Doamna Iuliana o doamna cum rar întâlnești în ziua de azi. Vom reveni cu drag.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere
Sunteți oameni speciali pentru noi
   Carmen din Braila
nota: 10
schedule 14.05.2022
Am ajuns la pensiunea Luka cu dragii nostri prieteni, unde ne-am simtit minunat. Camere curate, liniste, discretie din partea personalului, super dragut si saritor din toate punctele de vedere. Un mic dejun indestulator cu preparate proaspete si ne inclinam in fata doamnei care ne-a gatit ce am dorit sa comandam. Ne-am simtit extraordinar de bine si vom reveni cu drag. Va dorim la cat mai multi turisti!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecierile frumoase și pentru ca ati ales sa fiți oaspeții noștri
   Anamaria din Sibiu
nota: 10
schedule 08.04.2022
Un loc liniștit, frumos cu camere curate si îngrijite, cu restaurant la dispoziția noastră, iar bucatele foarte gustoase, totul la superlativ. Pretul de cazare este unul corect, la fel si al restaurantului, farfurii destul de generoase, personalul amabil, iar locația este aproape de centrul orasului.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam pe la noi .
   Gabriela din Tecuci
nota: 10
schedule 08.04.2022
Am dat întâmplător peste aceasta locație minunată si primitoare în stil rustic. Camera pe care am avut-o era destul de spațioasă, curată, iar serviciile oferite ireproșabile. Personalul este foarte amabil, mâncare bună si proaspătă din belșug. Vom reveni cu drag de fiecare dată când vom avea ocazia!
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase!
   Alina din Galati
nota: 10
schedule 08.04.2022
Super cazare, locație bine amplasată lângă telescaunul Nemira și aproape de centrul stațiunii, mâncare foarte buna și gustoasa, ne-am simțit foarte bine, revenim cu drag.
   Mimi din Gl
nota: 9.17
schedule 09.01.2022
Gazde primitoare și amabile, mâncare foarte bună și porții mari!
Locația este curata, dar totuși una dintre camera nu are calorifer în baie și lenjeria era pătată.
Puțin mai multa atenție.
Locația într-o zona liniștită, aproape de centru și de pârtia de schi.
CONTACT
Bogatu Iuliana
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Bogatu Iuliana
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0758 042 000
WhatsApp