Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Luka din Slănic Moldova grade grade grade

Slănic Moldova, str. Nicolae Bălcescu, nr. 54 -
Nota 9.8 / 27 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.73
insert_emoticon Servicii:9.83
lightbulb_outline Curățenie:9.78
weekend Confort:9.73
monetization_on Prețuri:9.94
location_on Localizare:9.82


Adaugă recenzie
   Soare Nicoleta din Fetesti
nota: 9.67
schedule 26.02.2024
Ce pot spune: a fost un sejur plăcut. Locatie frumoasa, amplasată lângă pârtia Nemira, foarte aproape de centrul stațiunii. Cel mai mult mi-a plăcut livingul, unde am putut sta la taifas cu prietenii. Camere curate, micul dejun diversificat și bun. Preturi decente. Per total, totul a fost frumos.
Răspunsul unității:
Mulțumim
   Ramona din Galati
nota: 10
schedule 26.02.2024
Camera spațioasă, curată, personalul foarte amabil și primitor. Mic dejun variat, cu bucate tradiționale, cafeaua foarte bună! Pensiunea are restaurant propriu, care se află într-o clădire, iar zona de cazare în clădirea de lângă, asadar, nu sunteti deranjați de zgomot, muzica din restaurant. Foarte bune prețurile la restaurant și mâncarea gustoasă. Este foarte aproape de pârtia Nemira și de centrul stațiunii. Recomand cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim
   Petcu Anca Elena din Călărași
nota: 10
schedule 22.02.2024
Camera foarte curata, călduroasă (am fost în luna februarie), mic dejun tip bufet diversificat, preturi la restaurantul pensiunii foarte bune pentru ce oferă (la mâncare), personal foarte amabil, foarte aproape de telescaun/pârtia de schi, loc de relaxare în curtea pensiunii.
Răspunsul unității:
Mulțumim
Vă așteptăm să reveniți cu drag
   Oraca Mihaela din Braila
nota: 10
schedule 03.11.2023
Recomand cu incredere! Este foarte curat, camera in care am stat a fost foarte mare. Mancare excelenta, la preturi foarte bune! Baietelul nostru 10 ani a fost foarte incantat si deja ne-a intrebat daca mai venim si la anul. Personal foarte amabil! Este aproape de partia Nemira si aproape de centrul statiunii! Revenim cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim
Vă așteptăm cu reveniți cu drag la noi
   Mariana din Galați
nota: 9.17
schedule 13.10.2023
Am petrecut la pensiunea Luka un sejur mununat! Totul a fost peste așteptări!
Super din toate punctele de vedere: localizare, liniște, bun gust în amenajare, curățenie și mâncare ca la mama acasă! Felicitări întregului personal pentru seriozitate, amabilitate, iar doamnelor bucătărese toate aprecierile noastre!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri
   George din Buzău
nota: 10
schedule 26.08.2023
Pensiunea Luka este una dintre cele mai bune pensiuni la care am fost cazat. Curata, spațioasă, primitoare, iar mâncarea demnă de un restaurant cu fițe. Atat personalul cât și proprietara au fost de nota 10. Vom reveni cu drag ori de câte ori vom trece prin Slănic Moldova!
Răspunsul unității:
Br>Mulțumim și vă așteptăm cu drag oricând
   Mariana din Constanta
nota: 9.5
schedule 18.08.2023
O locație minunată, lângă pârtia Nemira, păcat ca telescaunul nu funcționează în toate zilele săptămânii, dar asta nu e treaba gazdelor, despre dânșii numai cuvinte de laudă, personalul foarte atent la nevoile clienților, mâncare foarte bună, ca la mama acasă, poale în brâu divine, o cafea ,,cu suflet", cameră mare, spațioasă, mobilier ,,solid", loc de joaca pentru copii, posibilitatea de a face un grătar și de a servi masa în aer liber, pe scurt, locație de 10 puncte și gazde de nota 20. Cu siguranță vom reveni!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase
Sa ne revedem cu bine
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Vlad Niculina din Galati
nota: 10
schedule 16.08.2023
Exceptional! Am petrecut 5 nopți excelente, pline de liniste și relaxare. Mâncarea este delicioasă (multumim doamnelor bucatarese) cu porții mari, camerele curate, foarte bine îngrijite. Felicitari gazdelor ( d-na Bogatu) și mulțumim pentru ospitalitate. Vom reveni cu drag.
Răspunsul unității:
Cu drag oricând Dna Vlad
Va îmbrățișăm cu drag
poze recenzie
   Violeta din Oltenița
nota: 10
schedule 24.07.2023
Am revenit cu această recenzie pentru a confirma faptul că rezervarea la pensiunea Luka s-a concretizat, având în vedere că acel comentariu din 18 iulie 2023 l-am trimis în urma șederii a 8 nopți la această pensiune, unde ne-am simțit minunat și vom reveni cu alte ocazii.
Răspunsul unității:
Sa ne revedem cu bine oricând
   Violeta din Oltenița
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 18.07.2023.
Raportul preț-calitate excelent!
Curățenie, cameră și baie spațioase, cameră cu acces la balcon cu vedere spre munte, mic-dejun tip bufet suedez bogat, diversificat, produse de calitate, proaspete, personal amabil care ne-a facilitat o ședere plăcută la pensiunea Luka, situată la șoseaua principală din Slănic Moldova, aproape de pârtia Nemira, de telescaun, de stația de autobuz.
Am avut o vacanță frumoasă și vom reveni cu drag!
Mulțumiri și felicitări întregului personal pentru serviciile de calitate oferite in acest sejur de 8 nopți!
Răspunsul unității:
Va mulțumim ca ati ales pensiunea Luka
Va asteptam cu drag de fiecare data
   Ioana Bucur din Vrancea
nota: 10
schedule 13.07.2023
Loc de vis! Am petrecut 5 nopți excelente, pline de liniste și relaxare. Personalul amabil a răspuns cerințelor noastre ori de câte ori am avut nevoie. Camera a fost curată, spațioasă. Mâncarea foarte bună, atât pe gustul meu, cât și pe gustul soțului meu, care este pretențios. Poziționare ideală față de centru și de punctele cheie din stațiune. Este o destinație turistică care merită vizitată! Mai revenim!
   Beatrice Mădălina din Tecuci
nota: 10
schedule 13.07.2023
Un loc superb, liniștit în care te poți relaxa și te poți bucura de peisaje în confortul oferit de pensiunea Luka. Mâncarea este delicioasă cu porții mari, camerele curate, foarte bine îngrijite. Personalul este foarte amabil, primitor și mereu atent la nevoile clienților. Voi reveni cu drag, recomand!
   Georgeana Juliana din Brașov
nota: 10
schedule 13.07.2023
Vă recomand cu mare drag pensiunea Luka, calitate superioară în ceea ce privește curățenia, mâncarea tradițională, atmosfera, personalul pensiunii cât și proprietarii, oameni calzi și adevărați profesioniști!
Interiorul modern, cu tente tradiționale și foarte comod.
Oriunde priviţi, veţi vedea culmile munţilor, dealurile superbe, îmbrăcate în verdeaţă şi flori din aprilie până în octombrie, sau acoperite de omăt iarna, un loc minunat de vacanță atât pentru familiile cu copii, cât și pentru cupluri ce doresc intimitate!
   Mihaela din Bacău
nota: 10
schedule 13.07.2023
Foarte frumos! Totul a fost la superlativ! Primirea extrem de călduroasă, toate facilitățile incluse, peisajul și liniștea: de vis. Este locul ideal de recreere. Gazdele foarte ospitaliere și amabile, la sosire am fost răsfățați cu o surpriza! Paturile confortabile, căldură, curățenie. O dovadă că omul sfințește locul! Recomandăm cu încredere! Veți avea parte de un sejur care o să vă inspire! Mulțumim gazdei, vom reveni cu siguranță și cu multă bucurie!
   Ionut Cosmin Rosianu din Focsani
nota: 10
schedule 13.07.2023
Recomand cu drag, o cazare de calitate și personal foarte prietenos. Condițiile și curățenia sunt foarte bune. Pentru un concediu alături de familie și prieteni sau chiar în doi, este locația ideala și noi o recomandam tuturor prietenilor și cunoștințelor noastre.
   B. din Târgu-trotuș
nota: 10
schedule 13.07.2023
Totul este la superlativ! Personalul foarte amabil, mâncarea extraordinară și curățenia este impecabilă! Recomand cu mult drag! Locația este amplasata într-o zonă foarte frumoasa și ușor de găsit. Prețurile sunt foarte accesibile. Dacă doriți un concediu ca la carte, aici aveți șansa să îl aveți!
   Elena Secuiu din Constanța
nota: 10
schedule 08.07.2023
Personal foarte amabil, mâncare multă și delicioasă, curățenie, liniște. Am petrecut 5 nopți și 6 zile de relaxare. Cu siguranță, vom reveni. Amosfera primitoare, te face să te simți ca acasă. Poziționarea este ideală față de centru, de pârtia Nemira, de izvoarele termale. Slănic moldova este o destinație turistică care merită pusă pe listă. Recomand!
Răspunsul unității:
Mulțumim și va asteptam oricând cu drag la noi
   Carmen din Medgidia
nota: 8.17
schedule 23.05.2023
O locație drăguță, curata, frumos îngrijită. Micul dejun, super bogat, iar porțiile de mâncare enorme. Cu greu reușești sa consumi tot din farfurie, așa cum erai învățat de mama acasă. O nemulțumire, a fost lipsa săpunului la baie. Nu cred ca este normal, sa lipsească săpunul de la chiuvetă și sa ți se spună ca ei folosesc gel de duș (pliculete). Venim dintr-o pandemie și încă nu folosim sapun. Deși nu cred ca era nevoie de pandemie, pentru a ști când și cât sa folosim săpunul. Poate pe viitor, vor înțelege proprietarii necesitatea săpunului la chiuvetă.
   Emanuela din Falticeni
nota: 10
schedule 15.05.2023
Curățenie, liniște, aer curat, mâncare excelenta. Spațiu de joaca pentru copii, plin de flori. Camere curate, îngrijite, călduroase, o zona foarte frumoasa ce îți poate oferi diferite drumeții pentru toate gusturile, unde cu siguranța poți uita de orice problema. Cu siguranța vom reveni !
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru cuvintele frumoase de apreciere
Va asteptam cu drag oricând la noi .
   Elena din Tulcea
nota: 10
schedule 04.01.2023
Am locuit cu plăcere, gazde perfecte, aproape sfioase, amabile, relațiile oferite prin telefon au fost în concordanță cu realitatea din pensiune, camere confortabile, curățenie, ești tentat să lași papucii la ușa camerei, căldură, mic dejun suficient și variat, doamnele de la restaurant foarte serviabile, într-un cuvânt, recomand această locație. Felicitari gazdelor și mulțumim pentru ospitalitate. Nu am făcut fotografii cu pensiunea pentru că am luat un pliant pentru a o recomanda.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere
   Oancea Ionel din Brăila
nota: 10
schedule 05.12.2022
Am petrecut un sejur la pensiunea Luka în Slănic Moldova și ne-am simțit foarte bine. Situată chiar la șoseaua principală, adică acces facil, nu este zgomot de la trafic pentru ca e mic. Dimpotrivă, e liniște, aer curat, vedere bună spre munte. Cofort, curățenie, personal amabil și discret și mai ales calitatea produselor de la restaurant, care e la doi pași, în aceeași curte, în clădire separată, caracterizează unitatea. Raport calitate preț bun, o să revenim cu plăcere oricând. Felicitări gazdelor, fac o treabă excelentă.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase
Va asteptam oricând cu drag la noi .
   Silvia Gurau din Ulmu
nota: 10
schedule 25.08.2022
Totul la superlativ! Ne-am simțit minunat! Recomand cu mare drag. Am fost atât cu familia cât și cu elevii intr-o excursie. De fiecare data gazdele au fost de nota 10, curățenie impecabila, mâncare din produse naturale, personalul foarte atent. Doamna Iuliana o doamna cum rar întâlnești în ziua de azi. Vom reveni cu drag.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere
Sunteți oameni speciali pentru noi
   Carmen din Braila
nota: 10
schedule 14.05.2022
Am ajuns la pensiunea Luka cu dragii nostri prieteni, unde ne-am simtit minunat. Camere curate, liniste, discretie din partea personalului, super dragut si saritor din toate punctele de vedere. Un mic dejun indestulator cu preparate proaspete si ne inclinam in fata doamnei care ne-a gatit ce am dorit sa comandam. Ne-am simtit extraordinar de bine si vom reveni cu drag. Va dorim la cat mai multi turisti!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecierile frumoase și pentru ca ati ales sa fiți oaspeții noștri
   Anamaria din Sibiu
nota: 10
schedule 08.04.2022
Un loc liniștit, frumos cu camere curate si îngrijite, cu restaurant la dispoziția noastră, iar bucatele foarte gustoase, totul la superlativ. Pretul de cazare este unul corect, la fel si al restaurantului, farfurii destul de generoase, personalul amabil, iar locația este aproape de centrul orasului.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam pe la noi .
   Gabriela din Tecuci
nota: 10
schedule 08.04.2022
Am dat întâmplător peste aceasta locație minunată si primitoare în stil rustic. Camera pe care am avut-o era destul de spațioasă, curată, iar serviciile oferite ireproșabile. Personalul este foarte amabil, mâncare bună si proaspătă din belșug. Vom reveni cu drag de fiecare dată când vom avea ocazia!
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase!
   Alina din Galati
nota: 10
schedule 08.04.2022
Super cazare, locație bine amplasată lângă telescaunul Nemira și aproape de centrul stațiunii, mâncare foarte buna și gustoasa, ne-am simțit foarte bine, revenim cu drag.
   Mimi din Gl
nota: 9.17
schedule 09.01.2022
Gazde primitoare și amabile, mâncare foarte bună și porții mari!
Locația este curata, dar totuși una dintre camera nu are calorifer în baie și lenjeria era pătată.
Puțin mai multa atenție.
Locația într-o zona liniștită, aproape de centru și de pârtia de schi.
CONTACT
Bogatu Iuliana
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bogatu Iuliana
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0758 042 000
WhatsApp
Apel/SMS