Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Casa Noastră din Slănic Moldova

Slănic Moldova, str. Sarariei, nr. 22 -
Nota 10 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Puslenghea Ramona din Bacau
nota: 10
schedule 12.07.2022
O locație superbă!!!
Oamenii care ne-au întâmpinat, au fost foarte politicoși, ne-au explicat orice detaliu. Camerele sunt super mari și dotate cu tot ce ai nevoie. Baile sunt imaculate!
Afara suntem întâmpinați de un grătar dotat cu de toate. Priveliștea și linistea care te înconjoară, sunt absolut mirifice.
Abia aștept sa ne întoarcem acolo!!!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere! Va așteptăm,cu drag și cu alte ocazii.
   Mihaela Mustaca din Constanta
nota: 10
schedule 11.07.2022
Un loc minunat in care am petrecut o vacanță de vis, relaxantă, cu tot confortul necesar pentru întreaga familie. Situată în mijlocul naturii, dar nu departe de centru, " casa Noastră" este un loc care îți permite să te rupi de cotidian și să te încarci cu energie benefică pentru trup și suflet. Ceea ce este foarte interesant este că ,atât vara, când natura înflorește, cât și iarna când totul este alb, această locație este minunată și confortabila. Recomand cu căldură această casă și datorită gazdelor care sunt extrem de amabile și datorită cărora ne vom întoarce cu siguranță. Aici ne-am relaxat, dar ne-am și distrat foarte tare. In locație am avut tot ce ne-am dorit din punct de vedere al unei gospodării foarte bine organizate.
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru apreciere! Va așteptăm,cu drag, oricând doriți sa ne vizitați.
   Mirabela Marin din Constanta
nota: 10
schedule 11.07.2022
Un loc foarte frumos, o pensiune de nota 10+, camerele sunt curate, facute cu gust si foarte confortabile. De asemenea, zona este linistita, frumoasa si deloc galagioasa, pensiunea dispune de o curte spatioasa! Conditii de lux, gazde extraordinare. Rar gasesti asa ceva in Romania! O recomand tuturor!!!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos pentru apreciere! Va așteptăm,cu drag și cu alta ocazie.
   Alecsandra din Iasi
nota: 10
schedule 28.04.2022
Un loc primitor, cu un view superb. Camere mari, totul nou si proprietari relaxati, care nu ne-au deranjat niciodata. Este foarte aprope de centrul statiunii, precum si de Tg Ocna. Langa cabana este un traseu pe varful Pipas, ideal pentru cei dornici de plimbari prin mijlocul naturii. Locuri de parcare sigure in curtea cabanei. Comunicarea cu proprietarii a fost excelenta. Recomandam cu drag!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere. Va așteptăm, cu drag și alta data.
   Iuliana din Constanța
nota: 10
schedule 08.12.2021
Un loc de vis, primitor, camere mari, curate si spatioase cu mobilier modern. Dotata cu tot ceea ce este nevoie pentru a oferi confortul necesar. O cazare excelenta pentru un sejur linistit la poalele muntilor, departe de zgomotul din oras. Spatioasa, gratar amenajat frumos, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie. Privelistea incantatoare, o adevarata oaza de liniste. E un loc în care trebuie sa mergi dacă vrei sa te odihnești cu adevărat, sa-ți încarci bateriile. Felicitări proprietarilor.
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru apreciere! Va asteptam, cu drag,sa ne mai vizitați.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Casa Noastra
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Casa Noastra
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0734 868 146
Apel/SMS