Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Casa Anastasia din Slănic Moldova grade grade grade

Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ioana din București
nota: 10
schedule 09.05.2024
Am petrecut 5 zile minunate. Gazdele extrem de amabile, primitoare și ospitaliere! Camerele foarte curate.
Spațiu amenajat în curte, gazon verde și foișor. Se pune și bucătărie la dispoziție.
Vom mai reveni cu siguranță și la vară când este gata piscina!
   Ionuț din Braila
nota: 10
schedule 06.05.2024
A fost o vacanță de neuitat! Camerele sunt foarte curate toate în interior sunt noi, gazdele foarte primitoare și calde. Ne-au oferit cozonac cald, lemne pentru grătar și multe altele. In curtea din spate am avut loc de joaca pentru copii, foișorul foarte frumos și bine utilat cu grătar, ceaun și toate ustensile necesare și am putut petrece în voie cu muzică până târziu în noapte fără să fim deranjați. Mulțumim din suflet și vom reveni cu drag!
   Colgiu Alin din Brăila
nota: 10
schedule 04.05.2024
Recomandam cu mult drag aceasta locatie! Personalul este foarte amabil, iar despre cazare putem spune ca este tot ce trebuie. Vom reveni mai ales ca se va deschide si piscina din curte care acum este in constructie! Multumim personalului inca odata!!!! Braila
   Ionescu Camelia din Galați
nota: 10
schedule 21.04.2024
Cazare minunată, proprietarii sunt oameni minunați, camerele, mari, spațioase, mobilier nou și tot ce ai nevoie pentru petrecerea unui sejur minunat. Curte mare, loc de joaca, grătar, spatiu de luat masa, bucatarie și foișor mare. Ne-am simțit minunat și vom reveni cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ionuț din Galati
nota: 10
schedule 11.04.2024
O locație noua, totul nou in camere, curățenie, salon foarte mare și bucătărie utilată cu tot ce ai nevoie, grătar, ceaun in foișor și gazde ospitaliere! Avantajul care ne-a plăcut este că nu se afla langa alte pensiuni și nu se auzea muzica! Ne-am simțit minunat și abia așteptam să revenim la vară!
   Nadia din Constanța
nota: 10
schedule 12.03.2024
O locație minunată! Casa nouă, curata, bucătărie mare, utilată și loc foarte spațios pentru servit masa. Curtea cu loc de joacă, foișor și grătar (locul ideal de a petrece timpul cu familia și prietenii). Gazdele foarte primitoare și le mulțumim ca ne-au ajutat cu tot ce au putut și au avut. Recomandam cu drag Casa Anastasia și așteptăm inaugurarea piscinei!
   Anton Magda din Slobozia
nota: 10
schedule 25.02.2024
O locație superbă! Casa este nouă, curată, dotată și cu o priveliște frumoasă spre munți. Personalul este foarte amabil si atent la nevoile turiștilor. Casa este poziționată aproape de atracțiile turistice, ajungând în maxim 10 minute cu mașina.
Recomand cu drag!
   Ruxandra din Constanta
nota: 10
schedule 25.12.2023
Confort maxim, curățenie impecabila, camere mari și spațioase dotate cu toate cele necesare, gazde primitoare și amabile care te ajuta cu tot ce ai nevoie.
Spatii de grătar, foișor și vedere la munte din balconul camerei.
Localizarea ultra central la soseaua principala, parcare lângă proprietate și magazine in apropiere.
Orașul Slănic Moldova la doar 7km.
   Bonq Iulian din Brăila
nota: 10
schedule 07.11.2023
Un loc ideal pentru o minivacanta sau vacanta linistita si superba, inca de la poartă te intâmpina 2 animale dragute, un motan si un cățeluș. Gazda amabila si primitoare, o bucatarie echipata cu tot ce este necesar si o sala de mese foarte incapatoare. Cu siguranta in viitorul apropiat vom reveni pentru ca ne-a placut extrem de mult.
   Maria din Constanța
nota: 10
schedule 05.11.2023
Am revenit in Slanic Moldova dupa 20 de ani. Perla Moldovei este mai frumoasa ca atunci. Am găsit cazare la casa Anastasia, o locatie noua, dată in functiune in septembrie. Asa ca, in camerele spatioase am găsit mobilier nou, saltele, perdele noi si baie aferenta fiecarei camere. Bucataria dotata si spatioasa iar sala de mese este un vis. Gazdele, tinere, primitoare si foarte amabile, curatenia este impecabila. Vom reveni la Craciun. Felicitari !!!
   Ionela din Constanța
nota: 10
schedule 02.11.2023
Pensiune nouă, zonă liniștită, camere curate, făcute cu gust și foarte confortabile, gazde primitoare și serviabile, bucătărie utilată și o zonă mare de luat masa, în care pot să încingă o petrecere pe puțin 60 de turiști! Curtea dispune de un foișor imens, grătar, loc de joacă amenajat și o piscină exterioară (minunată pe timp de vară)! În zonă (10-15 min de mers cu mașina) găsiți mofetele, salina Târgu Ocna, traseul 300 scări, un parc minunat întins pe 4 hectare și localuri unde am servit mâncăruri delicioase. O adevărată oază de relaxare... nu degeaba se spune că Slănic Moldova dispune de cel mai ozonat aer din țară! Am venit cu bateriile încărcate și recomand cu mare drag!
   Daniel din Brăila
nota: 10
schedule 29.10.2023
Locul ideal pentru un concediu /weekend relaxant. Camera foarte spațioasă, cu vedere spre munte, curățenie impecabilă, bucătărie utilata cu tot ce trebuie, sala pentru a servi masa, foișor în curte... Gazde foarte amabile și ospitaliere. Ne-am simțit excelent, vom reveni cu drag.
   Tatiana din Constanța
nota: 10
schedule 24.09.2023
O locație superbă, foarte curat, totul este nou și cu bun gust, camerele spațioase, cu o priveliște frumoasă către munte, ideala pentru familii ce vor un sejur relaxant în liniște. Aproape de centrul orașului Slănic Moldova și restul atracțiilor turistice din zona. Gazdele sunt foarte amabile și atente la nevoile oaspeților. Vom reveni cu mare drag.
CONTACT
Simona
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Simona
Telefon: 0769 248 071
Apel
WhatsApp