Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Maria din Sita Buzăului

Sita Buzăului, sat Sita Buzăului, str. Principală, nr. 938 -
Nota 10.0 / 66 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Putianu Petrica din Constanta
nota: 10
schedule 08.09.2023
O locație superba, cu peisaje nemaipomenite, pensiunea este retrasa, fără vecini, curățenie, camere cu mobilier nou, bucătărie la dispoziție, dacă ai noroc, dimineața poți vedea căprioare în curtea pensiunii! Gazda, d-na Mariana, foarte receptiva la nevoile clienților!
   Olaru Monica Si Nicolae din Bragadiru, Ilfov
nota: 10
schedule 23.08.2023
O pensiune superba, cu un peisaj de poveste, locatie frumoasa, totul excelent amenajat, curatenie in toata pensiunea si dotata cu tot ce ai nevoie. Totodata avem numai cuvinte de lauda pentru d-na Maria, o gazda foarte primitoare si sociabila. Cu toate ca am stat doar o noapte, ne-am simtit excelent si vom reveni cu drag si cu alta ocazie.
   Serbanescu Stanuta din Braila
nota: 10
schedule 16.08.2023
O pensiune de vis care îți oferă o panorama de excepție. Gazda primitoare, o persoana deosebita și te ajuta cu tot ce ai nevoie. Camera foarte curata, în bucătărie ai tot ce ți trebuie, grătar, o curte foarte mare și îngrijită. Ne vom întoarce cu drag!!!
   Tatiana Popescu din Aricestii Rahtivani
nota: 10
schedule 24.07.2023
Totul a fost extraordinar: peisaj superb situat intr-o oaza de liniste, curatenie de zece plus, camerele sunt frumos mobilate si paturile extrem de confortabile, gazda este foarte amabila. Locatia pune la dispozitie o bucatarie complet utilata, sala de fitness, biliard, darts, si alte modalități de entertainment. Sper sa revenim in locatie si o vom recomanda cu toata inima!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos!
   Alexandtu Emanuel din Constanta
nota: 10
schedule 22.07.2023
O pensiune de vis, inconjurata de o priveliste extraordinara, cu o gazda minunata, in persoana d-nei Maria. Am avut norocul sa fim singuri in cabana pentru cele 2 zile cat am fost cazati - de vis. Curatenie, bucataria dotata cu absolut tot ce iti trebuie. Un loc in care sigur vom reveni pentru o perioada mai lunga. Va multumim pentru gazduire.
Răspunsul unității:
Multumesc!
   Agheorghesa din Vasilica
nota: 10
schedule 16.07.2023
Recomand cu încredere celor ce sunt in căutarea unui loc pentru relaxare si liniște! Totul la superlativ! Peisaj de vis, gazda mai mult decât primitoare! Bucătărie complet utilată, camere mari, spațioase, cu balcoane mari, cu priveliște spectaculoasa! Un loc unde îți încarci bateriile. Vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos!
   Ionescu Daniel din Bragadiru
nota: 10
schedule 09.07.2023
Locatie de tablou, priveliste minunata, spatiu de joaca copii, gadza super ok. Se poate vizita extra expozitia de animale impaiate, plus rezervatia de zimbrii, cerbi, pauni etc. Se poate ajunge repede si la Cascada Urlatoarea. De asemenea, o gramada de locuri in imprejur unde puteti lua masa destul de bun si rezonabil ca pret.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
   Gianina din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.07.2023
Recomand aceasta pensiune care îți oferă o panorama de excepție, o oaza de liniște unde iti poți auzi gandurile. Ne-a întâmpinat o gazda primitoare cu o voce blândă, caldă și îți ofera tot ce ai nevoie. Camera foarte curata, în bucătărie ai tot ce ți trebuie, grătar, o curte foarte mare și îngrijită. Ne vom întoarce cu drag!!!
Răspunsul unității:
Multumim!
   Georgiana din Constanta
nota: 10
schedule 25.06.2023
Extraordinar! Am fost 10 adulti si 3 copii, ne-am simtit fooooarte bine, copiii au avut la dispozitie o curte imensa, 2 foisoare, 2 iazuri cu peste, bucataria dotata cu mai mult decat ne trebuia, espressor, absolut tot.
Gazda minunata, ne-a ajutat in organizarea unui botez, care a iesit mai frumos decat ne-am fi asteptat vreodata, am ramas cu amintiri exceptionale.
Cu siguranta vom reveni, o oaza de liniste si pace, o atmosfera perfecta pentru sufletele noastre! Multumim frumos!
Răspunsul unității:
Multumim!
   Larisa din Galati
nota: 10
schedule 02.05.2023
O locatie superba intr-o zona de poveste! Am petrecut un sejur minunat in conditii excelente! Totul a fost la superlativ: camere spatioase, bucataria super utilata, o curte imensa unde au zburdat copiii, semineul din living! Gazda o persoana minunata si foarte atenta la nevoile turistilor! Recomand cu incredere!
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
   Paul din Galați
nota: 10
schedule 01.05.2023
Totul a fost excepțional, asa cum spun si recenziile. Camere curate, spatioase, toate condițiile: bucătărie utilată, semineu, grătar, ceaun, sală de sport si mult verde, priveliștea este superba! Multumim doamnei Maria pentru tot, este o femeie deosebit de drăguță!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos! Ma bucur mult, pentru ca am avut ocazia,sa întâlnesc oameni deosebiți de frumosi din toate punctele de vedere!
Sunteti minunati! Va imbratisez pe toti!
   Liliana din Buzau
nota: 10
schedule 07.12.2022
Este o locație minunata, recomand tuturor. Totul la superlativ. Camerele, sala de sport foarte bine dotata, șemineul cu lemne. Am petrecut românește un întâi decembrie minunat! Servicii ireproșabile. Mulțumim, doamna Mariana! Cu siguranță, vom reveni!
Răspunsul unității:
Multumim!
   Marcu Magdalena din Ploiesti
nota: 10
schedule 13.11.2022
Tocmai ne-am intors dintr-un wekend petrecut la pensiunea Maria, despre care pot spune că este situata intr-un loc magic! Totul la superlativ, incepand cu primirea de catre gazde, camere mari, foarte curate si cu o priveliste ca in basme! A fost rasfat culinar, dar dincolo de asta, respectul ptr. turist, lucrurile facute cu pasiune si din suflet, dedicarea gazdelor, in toate cerintele noastre, este cartea lor de vizita! Felicitari si ne vom reintoarce curand!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos! Mare bucurie este sa ai parte câteva zile, de asemenea oaspeți minunați…din toate punctele de vedere!
Va așteptăm cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Claudiu din București
nota: 10
schedule sejur: 24.10.2022 - 27.10.2022
Cazarea, priveliștea totul la superlativ. Curățenie, bucătărie utilată, șemineu in care trosnesc lemnele... Dna maria este un om deosebit: gata să ajute, să petreacă timp cu turiștii, să se asigure că nu le lipsește nimic! Cu siguranță, ne vom întoarce și cu alta ocazie!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos! Sunt foarte bucuroasa,ca am avut ocazia sa cunosc niște oaspeți deosebiți, din toate punctele de vedere!
   Gina din Galati
nota: 10
schedule 13.09.2022
Locate superba, pozitionata pe munte cu o priveliste de vis. Curatenie, camere spatioase si mobilate cu bun gust, bucatarie foarte bine dotata. Gazda, dna. Maria, un om deosebit, atent la nevoiele noastre. Un sejur prea scurt pentru loc atat de frumos. 10.
   Virgil din Gherla
nota: 10
schedule 29.08.2022
Este o bucurie sa intalnesti astfel de oameni care sfintesc locul. Gazda, doamna Maria, foarte primitoare si atenta, cu caldura sufleteasca. Peisajul inconjurator este minunat, o oaza de liniste si confort, care te face sa te simti ca pestele in apa. Pensiunea e construita cu foarte mult bun gust, de fapt este o vila la standarde foarte ridicate. Poate, cu timpul sa fie disponibil si un mic dejun, ar fi chiar de vis totul.
   Andrei Si Costel & Co. din Ploiesti
nota: 10
schedule 25.08.2022
O minivacanta superba, intr-un loc de poveste. Departe de stresul cotidian, am ascultat cum tipa la noi linistea, am ascultat tacerea padurii, intrerupta discret de ciripit de pasarele, fosnetul copacilor si susurul paraului din vale. Am fost coplesiti de darnicia naturii si de aatentia d-nei Maria, o gazda fara repros, atenta la detalii si la nevoile oaspetilor. Va multumim... vom reveni, cu drag!
   Valentina din Ploiesti
nota: 10
schedule 22.08.2022
A fost un weekend de vis. Peisajul foarte frumos, camerele spațioase, decorate cu mult gust și curate. In bucătărie nu-ți lipsește nimic, este foarte bine dotata. D-na Maria (gazda) este foarte primitoare și atenta la toate nevoile oaspeților. O sa revin cu mare drag.
   Floares Claudia din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.08.2022
Camerele aunt f confortabile, cu mobilier de f buna calitate, saltele f bune, lenjerie, covoare, etc. Baia e f bine utilata. La dispozitia clientilor e o bucatarie f mare si f bine utilata, spatiu de luat masa f frumos amenajat. Totul este f bine gandit ca sa vina in inrampinarea turistilor. Spatiul dimprejurul pensiunii e f mare, exista si spatiu de joaca ptr copii. Este f liniste, pensiunea fiind departe de sosea. Peisajul in zona este fabulos si sunt multe locuri in localitate unde se poate lua masa. Gazda pensiunii este de nota 10, amabila si de ajutor.
   Sorin Popescu din Targoviste
nota: 9.5
schedule 05.08.2022
Totul este la superlativ, de la conditii de cazare, la cele de relaxare, cu minitiroliana pentru copii, cu flori frumoase in gradina, amplasata in buza padurii, unde dimineata trec caprioarele. Trebuie mentionata si ospitalitatea gazdei, care nu stie ce sa mai faca sa te simti bime.
   Nicoleta din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 28.08.2022 - 31.08.2022
Am fost anul trecut in aceasta locatie cu prietenii si am revenit cu drag anul acesta cu echipa. Gazda este foarte primitoare, privelistea superba, intr-o zona mirifica, curatenia de nota 10.
Recomand cu drag aceasta locatie celor care doresc liniste si relaxare.
   Iulian I din Galati
nota: 10
schedule sejur: 08.07.2022 - 11.07.2022
Super locatie, super cazare, super servicii. D-na Maria va sta la dispozitie pt orice nevoi. Bucataria utilata cu orice doriti: vesela, pahare, ustensile de bucatarie si gratar, 2 frigidere, masina de spalat vase, aragaz, prajitor de paine, cuptor, cuptor cu microunde, expresor Saeco cu boabe etc..
Living generos, camere mari, curate, confortabile.
Pentru toate nota 10+.
Dar pentru priveliste si locatie, nota 20+.
   Baltatu Stanel din Braila
nota: 10
schedule 14.06.2022
Totul la superlativ, o locatie de nota 10, gazda, dna. Maria, de nota 100 cu felicitari, locatia este superba, curatenie, practic tot confortul...
O nota?
Pe o scara de la unu la 10, eu, personal, dau nota 11.
Nu este ptr prima data, am fost doi ani la rand si, cu siguranta, voi merge de cate ori voi avea ocazia!
Răspunsul unității:
Multumesc frumos,pentru cuvintele frumoase,și aprecieri… ca și gazda am fost foarte incantata sa am onoarea sa cazez, asemenea oaspeți minunați,din toate punctele de vedere!!!
   Constantin Cristina din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 11.04.2022.
Excepțional, atât pensiunea cât și gazda! Pensiune construită recent, curățenie, decorată cu mult bun gust, liniște pe care o găsim din ce în ce mai rar intr-un decor de vis! Excelent pentru a-ți petrece timp util și a te încarca cu multa energie pozitiva, iar împrejurimile îți taie răsuflarea...o localitate parca pictata de mana divina, parca e ireal! Ceva uimitor se petrece cu adevărat aici, în acest ținut!
   Alina A din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 11.03.2022 - 13.03.2022
Felicitari pentru tot ceea ce oferiti oaspetilor dvs! O locatie deosebit de frumoasa. Gazda foarte primitoare si in permanenta atenta la nevoile oaspetilor. Vom reveni, cu siguranta, in acest loc de vis. Multumim pentru tot. Privelistea este foarte frumoasa, camerele sunt curate, facute cu gust si foarte confortabile. De asemenea, zona este linistita si pensiunea dispune de o curte spatioasa!
   Eugenia din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.02.2022
Am fost cazati 10 adulti si 2 copii, pentru un sejur de 3 nopti. Un loc superb. D-na Mariana o persoana foarte draguta si amabila, ne-a facut sa ne simitim ca acasa, nu ne-a lipsit nimic. Livingul spatios, camerele si paturile confortabile. Peisajul este de vis.
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase, și aprecieri…ca și gazda, am fost foarte incantata, sa cazez un grup minunat din toate punctele de vedere!
   Oprea Radu din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.01.2022
Mini-vacanta de neuitat! Totul a fost la superlativ, peisajul extraordinar, cazarea completa, cu tot ceea ce este nevoie pentru un sejur reusit. Camerele curate si spatioase, livingul cu semineu, iar dna Maria (gazda) se preocupa (si reuseste) sa puna turistilor totul la dispozitie.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!!! Am avut ocazia sa găzduiesc un grup minunat…. Foarte placut, și cu mult BUN simt ,din toate punctele de vedere…. Cinste VOUO!!!
   Zoia Haliti din Tulcea
nota: 10
schedule 02.12.2021
Totul a fost la superlativ.
Pensiunea are un view superb, camere de o curățenie exemplara, bucătăria este foarte dotata.
Pentru copii exista un loc de joaca exterior, cu o minitiroliana, iar în interior este o sala de jocuri cu o masa de tenis și biliard, aparate de fitness.
Gazda primitoare și atenta la nevoile turiștilor.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Panait Mariana din Constanta
nota: 10
schedule 10.10.2021
O așezare mirifică, pe malul râului Buzău. Liniste si pace, doar triluri de pasarele, susurul apei si caprioarele familiarizate cu locul.

Dimineata soarele iti da binete dintre coline, iar aerul proaspăt te îmbie la o plimbare la marginea pădurii.

Gazde amabile, primitoare, respect si bună deservire.

Camera confortabilă, căldură și apă caldă, totul foarte curat.

Acces la bucătărie, cu toate dotările, mai ales că am avut cu noi si un nepotel.

Nefiind trafic este foarte mare spațiu de joacă pentru copii, ceea ce ne încântă foarte mult.

Multumim gazdelor minunate.
Răspunsul unității:
Multumesc!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Stanescu Eduard din Ploiesti
nota: 10
schedule 13.09.2021
La pensiunea Maria peisajul este superb, pensiunea fiind amplasată într-un loc de vis.

Curăţenia, confortul şi dotările sunt deosebite.

Ce să mai vorbim despre ospitalitatea şi căldura cu care am fost întâmpinaţi de către gazde, doamna facandu-ne foc la semineul din living in fiecare seara si fiind permanent atenta la nevoile noastre.

Ii multumim inca o data pentru cele 2 zile petrecute la pensiune.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos! Ati fost niște oaspeți deosebit de plăcuți!!!
CONTACT
Bularcă Mariana
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bularcă Mariana
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0744 358 038
WhatsApp
Apel/SMS