Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Agata din Sinaia grade grade grade

Sinaia, str. Aosta, nr. 15 -
Nota 10.0 / 19 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.8
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Munteanu Florin din București
nota: 10
schedule 11.02.2024
M-am simțit extraordinar de bine, de asta am și venit a doua oară, doamna care se ocupă de curățenie, este o femeie extraordinara și am fost bine primit, cu siguranță am sa mai vin aici pe viitor, condițiile de aici sunt super ok, am găsit totul curat și asta este un avantaj pentru noi ca turisti.
   Babus Alex Roberto din Buzau
nota: 10
schedule 11.02.2024
O vila de excelenta, merita, nu e departe de centrul Sinaiei, o zona linistita, camere de nota 10, baie, bucatarie interioara/exterioara. Sincer merita, patronii de nota 10, chiar merita o saptamana, un weekend sa vii sa te relaxezi. Super, excelent, super cazare, administratoare de nota 10.
   Mirela din Constanta
nota: 10
schedule 31.12.2023
Este o locatie unde vom reveni cu siguranta. Locatia este foarte buna, aproape de centru, camere in care am stat au fost spatioase, curate cu toate dotarile necesare, bucatarie bine dotata dar in plus o gazda foarte atenta si aproape de clienti fara sa deranjeze.
   Mrilena din Valea Mare Pravat
nota: 10
schedule 11.09.2023
Doamna care se ocupa de vila este foarte amabila, locatie la 3 min de centru. Curatenie si ai tot ce-ti trebuie: vesela, gratar, terasa, living. In apropiere găsești: terase, brutarie, Mega Image, etc. Recomand cu drag! Sper sa revenim, deoarece peisajul este de vis si conditiile de cazare foarte bune.
   Gianina din Iasi
nota: 10
schedule 23.08.2023
Recomand din suflet! Mergem de 20 ani an la rand în diferite locuri ale tarii. Suntem turiști de munte... dar aici, la aceasta locație, am găsit pentru prima data un om deosebit de sensibil și bun, în persoana Adrianei, extraordinar om, atât de amabil și cu multă ospitalitate, cu un zâmbet care ne-a cucerit inimile... Curatenie impecabila, te simți ca și la tine acasă. Prosoapele schimbate de câte ori este nevoie, cafea din partea casei, liniște și Foarte, foarte multă dragoste fata de turiști din partea celei care a fost lingă noi, Adriana! Vom reveni pentru locul frumos și pentru ea.
   Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.08.2023
Am avut un sejur minunat. Camerele sunt spatioase si aranjate cu bun gust, curatenia ireprosabila, iar personalul este de nota 10+! Locatia este excelenta, fiind foarte aproape de centrul orasului cat si de multe alte obiective turistice. Bucataria este bine dotata, iar terasa si locul de gratar din curte sunt frumos amenajate. Recomand cu caldura!
   Ardelean Ancuta din Tg Mures
nota: 10
schedule 05.08.2023
Recomandam, cu mare drag, aceasta villa, curățenie impecabila, camera foarte spațioasă și foarte curat peste tot, doamna Adriana o persoana foarte amabila si zambareata mereu, tot respectul nostru, nu avem nimic de reproșat, așteptăm, cu mare drag, sa revenim, mulțumim pt toată ospitalitatea!
   Mihăilă Ioan din București
nota: 9.67
schedule 31.07.2023
Doresc să felicit proprietarii acestei locații, dar și pe doamna Adriana, care se ocupa de cazarea turiștilor și asigurarea curățeniei pe durata sejurului. Sejurul a fost inițial de 3 nopți, dar am prelungit cu încă o noapte, mai ales pentru punctul forte al locației, poziționarea in centrul stațiunii. Faptul că ai absolut tot ce îți trebuie, la mai puțin de 5 minute de cazare, diversitatea pe care o oferă proprietatea și amabilitatea personalului, ne-au convins să revenim cat mai curând. Vin totuși cu o completare care poate spori confortul camerelor ce nu au cabină de duș. Aceste bai nu sunt suficient de încăpătoare și ar putea fi extinse pentru a se instala o cabina și a evita stropirea tuturor obiectelor din baie.
   Elena Constantin din Berceni
nota: 10
schedule 06.06.2023
Super curatenie peste tot, ingrijit, totul aprovizionat bine cu condimente, cafea, bucataria completa. Foarte aerisit, comod si placut. Patul - printre cele mai confortabile din multe pensiuni. Doamna care se ocupa de intretinerea locului, a fost foarte atenta si draguta. Singura "nota" de facut este legata de camera suplimentara, care ar trebui incuiata cand nu este folosita si data in uz numai la cerere, pentru a nu fi folosita din greseala si taxata extra.
   Radu din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 04.06.2023
Am fost cazat cu un grup de priereni, cu familiile.
- camerele și băile amenajate frumos
- mobilier nou
- toate utilitățile ok
- parcare asigurată
- aproape de centrul stațiunii
Descrierea este conformă cu realitatea.
Gazde foarte atente.
Beciul excepțional, la fel și terasa.
   Cecilia din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.02.2023
De la pozitia locatiei, arhitectura, ambient, peisaj pana la ospitalitatea, grija si caldura cu care am fost tratati pe tot parcursul sejurului de la gazde (d.na Viorica) si pana la personal (d.na Adriana) pot spune ca da exista un loc de exceptie unde vom reveni, cu mare drag, recomand!!!
   Irina Lucian din Bucharest
nota: 10
schedule 29.08.2022
Am fost cazati 3 nopti in luna august. Ne-am simtit minunat. Localizare buna, se ajunge repede in centrul orasului. Curatenie, liniste si confort. Personalul dragut si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Bucatarie utilata cu tot ce este nevoie. Cafea si ceai din partea casei. Recomand!
   Cristina din Fetesti
nota: 10
schedule 15.08.2022
Localizare excelentă, aproape de gară, centru, doamna Adriana, mereu atentă si drăguță la nevoile tale, curatenie si confort la superlativ. Bucătărie cu tot ce ai nevoie la discreție, cafea si ceai din partea casei, copiii s-au simțit minunat, cu siguranță, vom păstra această cazare printre preferatale noastre. Vă mulțumim pentru generozitate si ospitalitate, doamna Adriana!
   Serban din Ploiesti
nota: 10
schedule 03.08.2022
Noi am petrecut un weekend la pensiunea Agata, de cum am ajuns acolo ne-a intampinat gazda foarte zambitoare si amabila! Camerele și băile mari, renovate și foarte curate, bucatarie dotata și foișor mare. Un loc liniștit aproape de centrul orașului. Recomand cu toata caldura!
   Ana Maria din Madrid
nota: 10
schedule 11.07.2022
Absolut minunat!
Suntem plăcut impresionați de camerele spațioase, curățenie, bucătărie utilată complet grătar,foișor și o gazdă minunată!
Am venit pentru 2 zile în principiu și soțul meu numai vrea să plecăm!
Mulțumim pentru tot Adrianei și promitem că ne vom întoarce cu drag!
   Nitu din Calarasi
nota: 10
schedule 23.05.2022
Totul a fost minunat! Recomand!
Camere spatioase, curtea foarte frumos amenajata, bucataria utilata, curatenia nota 10.
Gratarul si foisorul foarte frumos amplasate, ideal pt grupuri, sarbatorirea unor evenimente.
Locatia este foarte aproape de centrul statiunii Sinaia.
Raport calitate/pret excelent!
   Aurelian Riling din Calarasi
nota: 10
schedule 22.05.2022
Locația este excelenta, cu toate facilitățile fiind foarte aproape de centrul stațiunii. Camerele sunt curate și spatioase, iar proprietarii foarte amabili. Bucataria este utilata cu tot ce trebuie și un foișor mare frumos mobilat. Curtea frumos amenajată cu locuri de parcare.
   Emilia Tirca din Ploiesti
nota: 10
schedule 28.02.2022
Un sejur de doua zile excelent. Vila este foarte bine pozitionata aproape de centrul orasului (5 minute de mers pe jos) si aproape de cabina. Camerele sunt spatioase, elegante si curate. Bucataria este bine utilata. Gazda este foarte primitoare.
   Georgiana din Galati
nota: 10
schedule 31.01.2022
O experienta foarte placuta, proprietatea frumoasa si curata, perfecta pentru un grup de prieteni sau familie. Gazda a fost foarte amabila, foisorul din curte avea toate cele necesare pentru gratar, iar locatia vilei este aproape de centru, gara si telecabina.
CONTACT
Tiponut Adrian
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Tiponut Adrian
Telefon: 0727 379 863
WhatsApp