Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Studio Sunrise din Sinaia

Sinaia, str. Cuza Vodă, nr. 13 -
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alexandra Neacsu din Dobroesti
nota: 10
schedule 18.01.2024
O cazare de nota 10!
Este ideala pentru o familie, mai ales cu copii mici, exista bucătarie utilata complet, cu tot ce aveți nevoie (am găsit și miere, chiar aveam mare nevoie), aparat de cafea, prăjitor de pâine, fierbător, tot ce aveți nevoie. Exista fier de calcat, feon, până și gel de dus am găsit, nu unul ci 2 și șampon pentru păr. Numai zic de căldură, a fost foarte cald, adică nu s-au pus condiții să meargă căldura până la un anumit grad. Cat de cald am vrut, atâtea grade am setat.
Curățenie, camera mare, canapeaua pe noi ne-a ajutat foarte mult. Internet, Netflix iar proprietarul foarte prompt, răspunde imediat pe wats up. Aproape de restaurante, de telecabina,de centru, de magazine.
MAi greu cu parcarea, (este cu plata), dar asta nu tine de cazare. cazarea impecabila, vom reveni cu drag. ne-a plăcut și ne-am simțit ca acasă!
   Lili Sandu din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.08.2023
Recomand aceasta cazare. Foarte aproape de magazine si de punctele de interes.

comunicarea cu proprietarul, de nota 10.

totul este nou si cu bun gust.

curatenie - 10!

zona este foarte linistita, bebe a dormit bustean.

recomand familiilor cu copii mici.
   Rares din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.04.2023
Locatie superba, foarte aproape de telecabina si centru. In 3 zile, cat am stat acolo, nu am gasit niciun minus, foarte curat locul, bucatarie utilata complet, nu ne-a lipsit absolut nimic, camera foarte spatioasa, patul foarte confortabil si un plus, din punctul meu de vedere, televizorul smart. Proprietarul un om de nota 20, de fiecare data cand am avut o intrebare sau am avut nevoie de ceva, a fost pe faza si foarte amabil. Recomand, cu încredere, vom reveni.
   Zainea din Ostrov
nota: 10
schedule 13.03.2023
Studioul e nou, totul nou, mobilierul pot spune ca e de lux, utilat cu tot ce e nevoie. E situată in centru, ceea ce ne-a făcut sa nu folosim masina, aproape de parc, magazine, și foarte aproape de telecabina. Confortul cred ca bate un hotel de 4 stele, practic nu a lipsit nimic.
   Florina din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.02.2023
Proprietatea este foarte bine amplasata in raport cu obiectivele statiunii. Ca si facilitati, se poate ajunge repede, fie pe jos, oriunde in oras. Exista statie de taxi si transport in comun in apropiere. Este dotata cu tot ceea ce este necesar. Gazda primitoare si deschisa. Spatiul este potrivit pentru 2 persoane sau familie cu un copil mic.
   Alex din Bacau
nota: 10
schedule 27.01.2023
Locația este foarte buna, aproape de telecabina si de centru. Cazarea este foarte curata, cu mobilier nou. Este perfecta pentru un sejur la schi. Bucataria este dotata cu toate lucrurile necesare. Proprietarul este amabil. Cu siguranta, voi reveni.
   George din Constanta
nota: 10
schedule 06.01.2023
Locație excelenta, foarte aproape de centru și de toate punctele de interes. Nu prea ai nevoie de masina. Conditii de cazare super. Totul este nou și e dotata cu absolut tot ce ai nevoie. Proprietarul dar și vecinii sunt super amabili. Vom reveni.
   Mihaela din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.12.2022
Excelent. Locația foarte frumoasa, totul este nou, utilată cu tot ce am avut nevoie. Zona liniștita. O curte generoasa, unde am făcut și un gratar. Foarte aproape de centru, nu am avut nevoie sa ne deplasam cu mașina pentru restaurate, parc. O sa revenim, cu drag.
   Croitoru Adrian din Navodari
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 07.12.2022.
Am fost cu sotia si m-am simtit foarte bine. O locație excelenta, cu acces rapid la toate obiectivele pe care ni le-am propus, curata, mobilier nou, de actualitate, o priveliște deosebita, iar gazdele sunt extraordinare si foarte amabile. Recomand și, cu siguranță, vom reveni.
CONTACT
Nicu
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Nicu
Telefon: 0736 366 242
WhatsApp