Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Wenge din Sinaia grade grade grade

Sinaia, str. Horea, Cloșca și Crișan, nr. 11 -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Iris Rosculet din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.09.2023
Totul la superlativ. Parcare asigurata, accesul in cazare facandu-se pe baza de cartela. Pozitie buna, liniste. Terasa cu scaune si cu hamace verticale este un mare plus. In curtea interioara se regaseste un gratar. Bucatarie utilata la parter, decor inedit. Masa va sugerez sa o luati la restaurantul Tirol, la 7 min de mers pe jos. Felicitari!
   Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2020 - 26.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda intelegoatoare si spontana, om de cuvant si foarte atent la clientii sai! Camera de nota 20, curata, ingrijita, prosoape parfumate, pat cu saltea confortabila, design interior vintage si de apreciat, cada spa perfect functionala, balcon cu vedere la munte, living cu bucatarie complet echipata, liniste si intimitate.
Sunt placut surprinsa si este cu siguranta o locatia unde se va reveni cu drag pentru ca se ridica la toate asteptarile. Pozele vorbesc de la sine!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Cu privire la camera, nu exista minusuri
   Ovidiu din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 11.11.2016 - 13.11.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul unitatii: nici nu i-am simtit prezenta in vila dar in acelasi timp foarte prompt cand le-am cerut ajutorul.
- Vila: foarte frumos amenajata in interior si de foarte bun gust. Camerele sunt ok ca spatiu, curate, calduroase si frumos amenajate.
- Intreaga vila este dotata corespunzator: internet (wi-fi), Tv atat in camere cat si in living, bucatarie complet utilata (aragaz, frigider, cuptor microunde, prajitor paine, ustensile, oale, tigai, farfurii, pahare, etc.).
- Distanta fata de centru este de aprox 15 minute de mers pe jos

Ne-am simtit foarte bine si recomandam aceasta pensiune.
   Romica R din Tg Bujor Jud Galati
nota: 9
schedule sejur: 31.08.2016 - 02.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Eu si sotul meu ne-am cazat la Vila wenge in perioada 31 august-2 septembrie anul acesta. Ne-a placut foarte mult totul. Foarte frumos amenajat in interior, lenjerii impecabile, curat, gazdele au fost foarte amabile si practic nu le-am simtit prezenta in vila.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nici o sugestie de imbunatatire si, evident, nu avem nemultumiri!
   Alina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2016 - 29.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Super locatia,in Sinaia clar va ramane pensiunea preferata.
poze recenzie
   Mirela M din Brad
nota: 9.33
schedule sejur: 17.08.2015 - 18.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte frumoasă, arată ca și când ar fi fost amenajată de niște profesioniști. (poate chiar așa este). Este așezată chiar lângă șoseaua ce străbate stațiunea dar accesul cu mașina se face prin spatele bisericii. Am găsit destul de ușor.Cu pasul se ajunge mai repede la șosea pentru că este acces pe o alee pe lângă pensiune. M-a impresionat deosebit de plăcut aspectul camerelor, a băilor, a livingului, a bucătăriei, a balcoanelor, a curții. Totul este foarte curat și cu bun gust. Proprietarul este o persoană amabilă și de cuvânt. A dat dovadă de încredere venind să încaseze banii cuveniți doar la plecare.De la pensiune până în centrul stațiunii faci cam 10 minute pe mers pe jos în pas de plimbare. O recomand fără nici o reținere. Sperăm să mai ne cazăm aici și la iarnă.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem.
   Cristina C din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 29.11.2012 - 02.12.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenia impecabila, amenajarea de bun gust, impresia initiala fiind ca la decorare s-a lucrat cu un specialist in materie de design interior, pentru ca mai apoi sa aflu ca proprietarul insusi a avut viziunea necesara crearii unui loc placut, intim si bine intretinut.
Trebuie sa mai adaug ca , in general, e bine sa inchiriezi intreaga pensiune cu un grup de prieteni, fara sa spun prin asta ca ceilalti turisti cu care am interactionat ne-au facut vreo neplacere. ( exceptand doua cupluri mai vocale si care nu se sinchiseau ca vorbeau / tipau cam tare la o ora nepotrivita- si , sincer, nu consider lucrul acesta potrivit la nici o ora, in nici o imprejurare si mai ales daca ai venit intr-un loc unde sa te simti bine.) Dar, una peste alta, impresia este una pozitiva , iar intentia noastra este de a reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu as alege sa stau in camerele cu baie pe hol, din principiu. Nu stiu daca in sensul rezolvarii acestui tip de neajuns, asa cum il vad eu, as avea, insa , si solutii.
Răspunsul unității:
Multumim foarte mult ptr. Recenzia dumneavoastra,ne bucuram ca ati fost oaspetii nostri.Oricand sunteti bineveniti in unitatea noastra.
Referitor la comentariul dvs. Referitor la camerele cu baia pe hol, tin sa precizez ca toate camerele noastre au baie proprie.Dvs ati vizionat apartamentul de la etajul 1 din 2 camere , living-room si baie.
   George Adrian G din Ploiesti
nota: 8.33
schedule sejur: 04.01.2012 - 06.01.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere foarte curate si dotate corespunzator.
- internet ( wi-fi), Tv atat in camere cat si in living.
- totul foarte bine amenajat - cu bun gust.
thumb_down
Aprecieri negative:
7-10 minute fata de principalele puncte de interes.
CONTACT
Eugen Vasile
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Eugen Vasile
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0733 265 699
WhatsApp
Apel/SMS