Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Flandria din Sinaia grade grade grade

Sinaia, Republicii, nr. 3a -
Nota 10.0 / 79 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.93
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.93
monetization_on Prețuri:9.93
location_on Localizare:9.93


Adaugă recenzie
   Manuela Camelia Popescu din Râmnicu Vâlcea
nota: 10
schedule 06.03.2024
Recent am fost cazata la Casa Flandria, situata in centrul statiunii Sinaia. Cuvintele mele sunt numai de lauda si va recomand din toata inima aceasta locatie. Camera a fost confortabila, iar baia este mare si utilata. Temperatura de 23 grade celsius si foarte curat. Mi-a placut si sistemul automatizat de check-in. Gazdele sunt extrem de amabile si atente la nevoile turistilor. Multumesc si astept cu nerabdare sa revin aici.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim tare mult pentru aprecieri, a fost o plăcere să vă avem aici ca oaspeți și vă așteptăm cu mare drag data viitoare!
   Daniela Sufana din Navodari
nota: 10
schedule 05.03.2024
Recomand cu mare drag. Cazarea foarte curată, primitoare și cel mai important liniște, iar gazda foarte amabilă (am discutat doar prin mesaje, însă ne-au fost comunicate absolut toate detaliile). Am stat 4 nopți, iar după primele două s-a facut curățenie (schimbat lenjerii, prosoape). Vă mulțumim.
Răspunsul unității:
Cu plăcere, vă mulțumim și noi pentru toate aceste aprecieri la superlativ și vă trimitem salutări călduroase din Sinaia!
   Florin din Medgidia
nota: 10
schedule 28.02.2024
Recomand cu drag pensiunea Casa Flandria, am gasit aici un loc linistit, curatenie impecabila, bucatarie utilata, inclusiv cafea din partea casei. Am rezervat un apartament la un pret foarte mic. De la proprietari am primit toate detaliile pentru un sejur reusit.
Casa flandia este bifata in lista noastra si cu siguranta vom mai reveni!!!!!!!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase, ne-a făcut plăcere să vă avem ca oaspeți și vă trasmitem toate gândurile bune din Sinaia!
   Popescu Doina din Timișoara
nota: 10
schedule 28.02.2024
Totul a fost excelent, foarte curat, liniște, seriozitate, check-in-ul l-am făcut singuri, la fel și check-out-ul, am comunicat foarte bine cu proprietara pe whatsapp, ne-a trimis atât poze de referință cu locul unde putem parca, cat și filmuleț cum să ajungem mai ușor la cazare, de asemenea detalii legate de cazare. Am putut plăti cu voucher de vacanță. Parcarea este extrem de aproape de cazare (parcare mare cu plata lângă hotelul apaltinis), iar atât centru cat și punctele de atracție turistică (muzeul, cazinoul), într-o plimbare ajungeți la ele. Am fost foarte mulțumiți, cu siguranță când vom mai veni în Sinaia, vom alege casa Flandria.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim tare mult pentru complimente și vă așteptăm cu drag atunci când veți reveni la Sinaia!
   Nina din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.02.2024
Multumim pentru tot, ne-am simtit minunat.
Gazdele au oferit cu multa răbdare toate informațiile.
Vila este o surpriza placuta, e liniste, curațenie, dotata cu tot ce este necesar, paturile sunt confortabile. M-au încântat terasele ca amplasament și susurul apei. Revenim curând!
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca totul a fost pe placul dumneavoastra si asteptam cu drag sa reveniti aici, numai bine!
   Eliza din București
nota: 10
schedule 26.02.2024
Pentru ca nu este prima oară când vin in aceata locație, am revenit cu drag pentru ca este de nota 10. Eu nu merg niciodată in același loc, dar aici este ceva special și cu siguranța o sa mai revin. Pentru mine este un loc de poveste. Când ai nevoie de liniște, este locul perfect! Condițiile de cazare sunt impecabile, iar comunicarea cu d-na Angela Cristea este deosebita, o persoana specială! O recomand celor dornici de aer curat si liniste!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri, ne-a facut placere sa va revedem si va transmitem toate gandurile bune din Sinaia!
poze recenzie poze recenzie
   Ștefan Silvia Alina din Brăila
nota: 10
schedule 26.02.2024
O experienta minunata! Doamna Angela este foarte drăguță, ne-a pus la dispoziție toate informațiile necesare, a fost disponibila oricând sa ne răspundă la nelămuriri, curățenia și camera cu dotările aferente au făcut toți banii as putea spune. Personalul foarte drăguț, aparat de făcut cafea, cu o cafea foarte bună de servit dimineața. Locația foarte bună, aproape de centru și restaurante unde am servit masa. O experienta de neuitat și cu siguranță vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim pentru toate aceste aprecieri la superlativ si speram sa va revedem daca mai ajungeti la Sinaia!
   Emilia Stefania Silvestru din Slatina
nota: 10
schedule 19.02.2024
O experienta minunata! Doamna Angela foarte drăguță, ne-a pus la dispoziție toate informațiile necesare, a fost disponibila oricând sa ne răspundă la nelămuriri, curățenia și camera cu dotările aferente au făcut toți banii as putea spune. Personalul foarte drăguț, aparat de făcut cafea, cu o cafea foarte bună de servit dimineața. Locația foarte bună, aproape de centru și restaurante unde am servit masa. O experienta de neuitat și cu siguranță vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru toate complimentele primite, Emilia! Va asteptam cu drag si data viitoare, salutari din Sinaia!
   Gelu Dae din Constanța
nota: 10
schedule 02.02.2024
O locație foarte bine poziționată, cu servicii ireproșabile. Condițiile de cazare sunt cu adevărat "europene", iar comunicarea cu d-na Angela Cristea, deținătoarea cochetei pensiuni, a fost impecabilă! Nu oferă micul dejun, (deși dispune de condiții de a ți-l pregăti singur), acest impediment este compensat de faptul că în proximitate se află mai multe restaurante. O recomand celor dornici de aer curat și liniște...
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aceste complimente, ne bucură faptul că locația și serviciile oferite au fost pe placul dumneavoastră!
Toate cele bune din Sinaia!
   Nicoleta din Pitești
nota: 10
schedule 06.01.2024
Comunicarea cu proprietara, detaliile primite, amplasarea centrala, liniștea, curățenia, atmosfera caldă, primitoare, fac din această pensiune un loc excelent în care vom reveni cu drag. Camera a fost confortabilă, călduroasă, produsele de igienă personală de calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim tare mult pentru complimentele primite și vă așteptăm din nou cu drag în sezonul cald, salutări călduroase din Sinaia!
   Mariana Mircea din Peris,ilfov
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 06.12.2023.
Tocmai am petrecut 3 zile minunate în Sinaia și ne-am cazat la casa Flandria. Un loc primitor căruia nu i-a lipsit nimic de la curățenie, căldură în pardoseala, produsele de unica folosință, acces în incinta cu cod, și nu în ultimul rand, comunicarea foarte bună cu proprietara, dna Angela. Multumim, Casa Flandria. O sa revenim.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri, este o mare satisfactie sa fim apreciati si veti fi primiti cu aceeasi caldura mereu aici, Sarbatori fericite!
   Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.11.2023
O locatie superba, cu intrarea in strada si “curtea” in padure. Cumva amplasata pe 2-3 etaje, in cele inferioare situandu-se foisorul si gratarul. Camerele sunt foarte cozy, calduroase (incalzire in pardoseala), curate. Usile de la cazare si de la camere sunt cu yala digitala si cod, foarte modern. Am vazut ca aparatul de cafea este laudat de toata lumea si pe buna dreptate, deci nu mai zic nimic. Comunicarea cu proprietarii a fost de nota 10, au rezolvat absolut orice problema si au raspuns la orice intrebare in cateva minute. O sa revin cu siguranta si pe caldura.
Răspunsul unității:
Mulțumim, veți fi oricând primiți cu drag aici, salutări din Sinaia!
   Marinescu Mariana din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 28.10.2023.
Pensiunea este situata aproape de centru. Este o pensiune de nota 10, cu toate dotările necesare sa te simți bine. Proprietara pensiunii este o doamna foarte comunicativa care îți oferă toate informațiile necesare. Sper ca vom reveni la aceasta pensiune cu drag.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag de fiecare dată, numai bine!
   Mihaela din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.09.2023
Locatie de cazare excelenta, aproape de centrul statiunii. Camera curata, gazde primitoare si atente la nevoile clientilor, personal foarte amabil. Poti servi cafeaua oferita de gazda pe terasa foarte frumos amenajata, iar daca doresti sa bei o cana de lapte cald, locatia are o bucatarie dotata cu tot ce iti este necesar. Recomand Casa Flandria tuturor celor care isi doresc sa petreaca cateva zile relaxante in Sinaia.
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase, numai bine!
   Marina din Bucuresti
nota: 9.33
schedule 06.09.2023
Casuta si gazde primitoare. O oaza de relaxare.
Foarte curat, ingrijit cu atentie. Camera spatioasa cu baie, de asemenea spatioasa.
Priveliste frumoasa la terasa.
Cafea la discretie, ceea ce a fost foarte util dimineata.
Ne vom mai intoarce. Multumim!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag de fiecare dată, salutări călduroase din Sinaia!
   Ionel Caliu din Constanța
nota: 10
schedule 27.08.2023
Totul a fost perfect, începând de la comunicarea cu proprietarii, amplasarea centrala, pârâul din curte, curățenia, cafeaua oferita non-stop. Totul a fost minunat și cu siguranță vom reveni!!! Recomand tuturor!!! Va mulțumesc pentru tot și țineți-o tot asa!!!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aceste frumoase aprecieri, salutări călduroase din Sinaia!
   Cornelia din Ploiesti
nota: 10
schedule 27.08.2023
Conditii deosebit de bune, curatenie, camera spatioasa, amabilitate din partea gazdei. Dotata corespunzator atat camera , cat si baia, mobilier nou, televizor, aparat de cafea, cuptor cu microunde, prosoape, uscator de par. Localizata central, posibitati de parcare sigura pentru masina si de atingere a obiectivelor turistice.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recenzia acordată, veți fi mereu bineveniți la noi, numai bine!
   Chiriac Vasilică din București
nota: 10
schedule 26.08.2023
Noi am stat la Casa Flandria 4 zile. Pot să spun că nu am fost mulțumiți, ci foarte mulțumiți de condițiile oferite. Camere curate, aerisite și dotate cu cele necesare pentru un confort sporit. Pensiunea se află aproape de centru. Le doresc tinerilor patroni multă sănătate, putere de muncă și să o țină tot așa. Bravo lor.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru cuvintele de laudă, este o mare satisfacție pentru noi și ne-a făcut plăcere să vă avem aici ca oaspeți!
   Gabriel din Pitesti
nota: 10
schedule 24.08.2023
Pensiunea este pozitionata central, la cateva minute de mers pe jos fata de centrul istoric si punctele majore de interes din Sinaia; chiar daca pensiunea nu are o parcare proprie, la cativa zeci de metri exista o parcare privata, iar proprietarul pensiunii oferta in prealabil toate informatiile necesare (locatie, cost, distanta, etc); apartamentul a fost conform descrierii, curat, spatios, accesul se face printr-un sistem modern, securizat cu un cod de acces pentru corpul principal si cheie separata pentru fiecare camera (din nou, inainte de cazare, toate informatiile primite au fost corecte si usor de utilizat); comunicarea cu proprietarul a fost permanenta pentru orice intrebare din partea noastra (info despre puncte turistice, cai de acces, program de vizitare, tips despre restautante, etc); proprietarul a fost foarte amabil si disponibil pentru orice solicitare; spatiul de cazare dispune la interior si de o mica biblioteca (lucru mai rar in locatiile turistice din Romania);
Răspunsul unității:
Vă mulțumim tare mult pentru apreciere, ne-a făcut plăcere să vă cunoaștem și sperăm să vă revedem când veți mai ajunge la Sinaia! Toate cele bune!
   Caliu Beatrice din Constanta
nota: 10
schedule 23.08.2023
Totul a fost perfect, începând de la comunicarea cu proprietarii, amplasarea centrală, curățenia, paraul din curte, cafeaua oferită non-stop, totul a fost la superlativ. Cu siguranța vom reveni!!! Va multumim pentru tot efortul si bunăvoința dv!!! Felicitari și țineți-o tot așa!!!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri, este o mare satisfacție să auzim că totul a fost pe placul dumneavoastră!
Numai bine, salutări din Sinaia!
   Nicolae Gică din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 18.08.2023.
O gazdă plăcută, primitoare, totul curat in cameră si in pensiune. Conditii foarte bune pentru familii cu copii mici. Nota 10 pentru tot, mai ales pentru peisajul din pensiune si de lingă. Pensiunea foarte aproape de centrul statiuni Sinaia, cu restaurante si terase foarte aproape de pensiune.
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase de apreciere, ne-a facut placere sa va cunoastem si va vom astepta de fiecare data cu drag la Sinaia!
   Roxana din Timișoara
nota: 10
schedule 08.08.2023
Bună localizare, spațioasă, foarte curat totul. Proprietara pensiunii este tare amabilă și dornică să ajute turiștii cazați în pensiune cu toate informațiile necesare. Pensiunea deține o bibliotecă unde pot fi găsite și ghiduri cu Sinaia. La o altă vizită în această localitate, sigur vom reveni la această locație. Mulțumim!
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru cuvintele de apreciere si speram sa va revedem curand, numai bine!
   Aurel Olteanu din Targoviste
nota: 10
schedule 31.07.2023
Am avut un concediu superb aici!!!! 10 zile de neuitat, vom reveni cu mare drag!!!! Multmim doamnei Angela si sotului, domnul Mirel Cristea, patronii locatiei pentru tot. Si, nu in ultimul rand, si doamnei Maria!!! Va dorim tot binele din lume!!! Locatia este situata foarte aproape de centul orasului, camera foarte curata, aparat de cafea la fiecare nivel, terasa cu bucatarie complet utilata, gratar, totul este minunat!!!
Răspunsul unității:
Multumim tare mult pentru aprecieri, ne-a facut o reala placere sa va cunoastem si sa va avem aici ca oaspeti! Abia asteptam sa va revedem aici, numai bine!
   Croitoru Doina din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.07.2023
Am fost trei zile la casa Flandria si a fost de vis!! Curatenie, amabilitatea gazdelor, peisajele si locatia foarte frumoasa.
Peisajul este de vis, liniste, camera spatioasa, bucataria foarte dotata, foarte aproape de centru. Cu siguranta am sa mai vin!! Felicitari gazdelor pentru profesionalism!!
Răspunsul unității:
Multumim tare mult pentru cuvintele frumoase de apreciere si va asteptam de fiecare data cu drag, numai bine!
   Adrian din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 21.06.2023
Am avut o sedere de 3 zile in Sinaia si am ales Casa Flandria ca optiune de cazare.
Suntem foarte satisfacuti cu tot ce am gasit aici, incepand de la amabilitatea gazdelor si curatenie, pana la plasament si dotarile gasite (spatiul de cazare este echipat cu tot ce ai putea avea nevoie).
Gazdele au fost saritoare si receptive la toate nevoile noastre iar comunicarea a fost ireprosabila. Felicitari pentru modul in care este intretinuta pensiunea.
Data viitoare cand vom reveni in zona, cu siguranta va fi prima noastra optiune de cazare.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri, ne bucuram ca totul a fost pe placul dumneavoastra si va asteptam cu drag in viitorul apropiat!
   Ana-maria din Constanta
nota: 10
schedule 03.06.2023
Superb! Gazdele foarte primitoare, curățenie impecabila, un peisaj de vis. Toate facilitățile necesare, nu ne-a lipsit absolut nimic. Noi am avut o camera de familie, cu chicineta și o cameră triplă. Camerele sunt spațioase, călduroase, foarte bine întreținute. Paturile foarte confortabile. Este aproape de centru și de gara. Minunat! Felicitări gazdelor !
Răspunsul unității:
Multumim tare mult pentru aprecieri, este o mare satisfactie atunci cand eforturile sunt rasplatite de complimentele celor care ne sunt oaspeti si speram sa va revedem daca veti reveni la Sinaia, la Casa Flandria!
   Nicusor Szaiff din Constanta
nota: 10
schedule 30.05.2023
Intr-adevar spectaculos. Spectaculos prin liniste, spectaculos prin curatenie, spectaculos prin intimitate. Un management impecabil al spatiului, o ingenioasa si binevenita relatie client/turist - gazde. Pentru a parafraza un serial britanic la moda acum cativa ani... Absolutely fabulous !
Răspunsul unității:
Este cea mai frumoasa recenzie primita pana acum, ne-ati surprins intr-un mod placut prin aprecierile dumneavoastra la mod superlativ, multumim mult si speram sa reveniti cat mai curand la Casa Flandria!
   Alina din Giurgiu
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 24.04.2023.
Recomand aceasta pensiune, cu drag, foarte aproape de toate obiectivele turistice, de centru, 5 minute, proprietarii tineri, de omenie, te ajuta cu tot ce ai nevoie. Camerele amenajate cu gust, moderne parca eram la un hotel de lux terase in fata fiecărui etaj, loc de grătar, m-am simțit ca la mn acasă. Va recomand și ne vom întoarce, cu siguranță, la vară.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru recenzia acordată, ne-a facut o reală plăcere să vă cunoaștem și vă așteptăm cu drag data viitoare!
   Paula din Galați
nota: 10
schedule 27.02.2023
O locație minunata unde poți sa te relaxezi și sa te bucuri de liniște. Noi am stat 3 nopți și ne-am bucurat de tot confortul, curățenie, căldură, așternuturi si prosoape impecabile. Gazde gata sa fie de folos pentru orice solicitare dar, în același timp, discrete. Un mare plus pentru noi, au acceptat animale de companie. Cu placere vom reveni și alta data.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aceste minunate aprecieri, ne-a facut placere sa va avem aici in calitate de oaspeti si sa conversam cu dumneavoastra, va asteptam cu mare drag data viitoare!
   Zisu Ion din Galati
nota: 10
schedule 26.02.2023
Recomand această pensiune, cu încredere! Am fost cazate două familii, nu am avut nimic de reproșat, totul a fost la superlativ! In camere încălzire prin pardoseala, lenjerie curată. Bucataria dotată, nimic de reproșat. Felicitări pentru profesionalism! Țineți-o tot așa și, cu siguranță, o să aveți doar cuvinte de laudă și mulțumire!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase, ne bucuram ca totul a fost pe placul dumneavoastra si speram sa reveniti aici, la Casa Flandria!

Familia Cristea
Angela & Mirel
CONTACT
Angela Cristea
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Angela Cristea
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0771 151 242
WhatsApp