Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Hellios din Sinaia

Sinaia, str. Moroieni, nr. 19 -
   Rafael Onisoara din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.02.2023
Locatie perfecta pentru cei care vor sa scape de nebunia din oras. Foarte curat in vila, personalul a fost foarte ospitalier cu noi, ofera si parcare si camerele sunt foarte ok. Vila e aproape de centru, intr-o zona foarte linistita. Statiunea e foarte frumoasa, curata si ingrijita. Ne vom intoarce, cu drag! Multumim.
   Bianca Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.02.2023
O experiența foarte plăcută! Vila este foarte curata si nou mobilată. Bucătăria este utilată complet. In proximitatea casei, sunt foarte multe magazine de alimente, haine, jucării. Este aproape de centru 10-15 min de mers pe jos si 5 minute cu mașina) si am avut si loc de parcare. Gazda o doamna de nota 10! Recomand, cu drag!
   Ana-maria Albu din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.02.2023
Recent am petrecut un sejur la aceasta cazare unde am fost placut surprinsa de dotarile vilei. Spatiu de fumat, bucataria dispune de toate ustensilele, proximitatea fata de magazine si restaurante, camere curate, lenjerie proaspata, curatenie de nereprosat. Recomand pentru un sejur linistit. ☺️
   Adrian Manolache din Botosani
nota: 10
schedule 08.02.2023
Am vizitat vila Hellios în week-end-ul prelungit cu 24 ianuarie. A fost excelent! A fost curat și primitor, perfect pentru o seara cu prietenii și chitara. Vremea geroasa de afara nu se simțea deoarece vila este foarte bine încălzită. Vila se afla într-o zona cu magazine și la aproximativ 20 de minute (mers pe jos) de centrul orașului, dar și la o distanta adecvata fata de pârtiile din Sinaia. Grupul de prieteni cu care am venit a fost foarte mulțumit și am păstrat numarul proprietarei pentru rezervări viitoare, deoarece raportul calitate-preț este foarte bun. Recomand!
CONTACT
Diana Bejenaru
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Diana Bejenaru
Telefon: 0727 101 633
WhatsApp
Apel/SMS