Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa De Vis din Sinaia

Sinaia, str. Șoimului, nr. 1A -
Nota 9.8 / 69 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:9
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Angela din Galati
nota: 9.83
schedule 04.09.2023
Localizare buna (pentru cei ce-și doresc sa fie departe de aglomerația orașului), confort, proprietar foarte amabil.
Bucătăria utilata cu tot ce e nevoie.
Un mare plus, faptul că ne-a primit cu cățelușul, acest lucru fiind o provocare in a rezerva o locație.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc pentru aprecieri. Aștept să ne revedem cu drag.
   Valsan Nela din Varsatura Com. Chiscani.
nota: 10
schedule 24.02.2023
O cazare de nota 10. Este a doua oară când venim aici cu familia, o curățenie exemplara, bucătăria cu tot ce trebuie, gazda f amabila și un ambient în dormitoare foarte plăcut! Acum îmi savurez cafeaua în pat, admirând peisajul și scriind aceste rânduri!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc pentru aprecieri. Să ne revedem întotdeauna sănătoși!
   Victor Corlan din București
nota: 10
schedule 17.02.2023
Vila a fost curată și încăpătoare, iar personalul prietenos și implicat în a ne asigura o ședere plăcută. Am apreciat multitudinea de vase și tacâmuri, masa de lemn din sufragerie și dușul încăpător. La noapte au venit și niște pisici la ușă să se încălzească de la ce mai prindeau din aerul din casă. Au fost foarte prietenoase și dânsele. În concluzie, a fost o ședere plăcută și este foarte posibil să mă întorc în viitor.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc pentru aprecieri
   Anghelina Mara din Brasov
nota: 10
schedule 17.02.2023
Totul a fost exact ca in poze, iar proprietarul un om de nota 10. Eu si cu prietenii mei sigur ne-am mai intoarce, pentru ca totul a fost pe placul nostru. De asemenea, bucataria foarte dotata, tot ce am avut nevoie a fost sa luam mancare, restul se gaseau acolo. Fiind o vizita in timpul sezonului de ski, pozitionarea cabanei ne-a ajutat sa ajungem repede la gondola si in camere chiar era foarte cald. Nu am dus lipsa de nimic.
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc
   Radu Predescu din Targu Jiu
nota: 10
schedule 17.02.2023
O locatie superba, confort deosebit, curatenie exemplara si proprietarul de nota 10+. Locatie foarte buna. Este perfecta pentru 8 persoane, are parcare privata, usor accesibila. Recomand, cu incredere. Promitem sa revenim tot grupul cat mai curand posibil!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc. Să ne revedem sănătoși.
   Ivanov Crina din Murighiol (40km)
nota: 10
schedule 09.12.2022
Locație excelentă pentru familie sau grup de prieteni, dotata cu tot ce îți dorești pentru un sejur minunat! Gazdele foarte primitoare, Mihnea împreună cu soția sa, Laura, au avut grija sa avem toate informațiile necesare pentru a ne face sejurul cât mai plăcut. Localizata într-un cartier liniștit. Vom reveni, cu siguranță!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc pentru aprecieri și va mai așteptăm.
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2022
Recomand cu incredere si caldura vila De vis. Este o pensiune foarte spatioasa (atat living-ul cat si camerele), deosebit amenajata si foarte curata.
Terasa este de asemenea spatioasa, iar curtea generoasa si foarte bine ingrijita, de care s-au bucurat din plin 2 catei.
Bucataria foarte bine aprovizionata, dotata si utilata cu tot ce este nevoie.
A fost pensiunea perfecta pentru un grup mic de prieteni. Nu ne-a lipsit nimic si ne-am simtit ca acasa.
Multumim dnlui Mihnea pentru amabilitate si seriozitate!
Răspunsul unității:
Vă așteptăm cu plăcere să reveniți. Mulțumim pentru aprecieri. Clienți ca dumneavoastră dorim să avem în permanență.
   Teodora din Sibiu
nota: 10
schedule 02.07.2022
Am avut parte de un sejur extrem de placut la vila de Vis! Gazdele sunt foarte primitoare, locatia este excelenta cu o priveliște superba, camerele sunt amenajate cu bun gust si foarte bine întreținute, am avut la dispoziție tot ce a fost necesar pentru o vacanta reusita. Recomand cu mare incredere! Cu siguranță o sa revin la Sinaia cu drag in acest loc.
   Topan Ilie din Timisoara
nota: 10
schedule 01.07.2022
O pensiune frumoasa, curata, care ofera liniste și unde te poți relaxa in concediu la Sinaia. Recomand datorita faptului ca aici găsești tot ce ai nevoie, gasesti curatenie si bun gust, gazde extrem de prietenoase si glumete, priveliște superba. Pensiunea are parcare si este foarte aproape de castelul peles si de centrul orasului.
   Maries Roxana din Blaj
nota: 10
schedule 01.07.2022
Recomand cu drag aceasta pensiune pentru oricine. Ca si avantaje am descoperit urmatoarele: gazdele foarte prietenoase, curatenie impecabila, curte interioara frumoasa cu loc de gratar, amenajare in stil rustic, parcare, locatie excelenta. Daca vreti un sejur complet in care sa nu va lipseasca nimic, aici veti gasi acest lucru. Nota 10!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă mai așteptăm cu drag.
   Jurju Daniela din Ovidiu
nota: 10
schedule 09.01.2022
Curățenie, căldură, camere cu baie proprie, balcoane, toate condițiile descrise, comunicarea cu gazda foarte bună, nu ne-a deranjat nimeni. Este la 10 min de Peleș, mers pe jos! Situata pe drumul spre gondola, accesul este ușor de realizat. Am prins o iarna de poveste! va mulțumim frumos dl Mihnea!
Răspunsul unității:
Vă mulțumesc pentru aprecieri. Aștept cu drag să ne revedem.
   Tiberiu Constantin Florea din Iasi
nota: 10
schedule 06.06.2021
Locatie foarte frumoasa, gazda promitoare. Toate conditiile necesare pe care le poti gasi doar la 4-5 stele
camere mari, televizoare pe masura. Parcare, terasa, gratar, spatii verzi, liniste si curatenie. Raport calitate pret excelent.
   Bogdane Catană din Iasi
nota: 10
schedule 06.06.2021
Ne-am simtit minunat la cazare. Living-ul generos, bai in fiecare camera, gratar, tot ce ne-a trebuit pentru un week-end prelungit, condiții de lux cum nu prea găsești intr-o pensiune, comunicarea cu domnul Mihnea excelenta, pur și simplu te simți ca acasă.
   Adina Cristina Dutu din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.03.2021
Ne-am simtit minunat la cazare. Living-ul generos, bai in fiecare camera, gratar, tot ce ne-a trebuit pentru un week-end prelungit.

Noi ne-am propus sa nu ne deplasam cu masinile prin statiune si facem putina miscare asa ca locatia ne-a ajutat foarte mult. Am facut cam 20 de min de mers lent prin zapada pana la telegondola spre cota 1400, iar pana in centrul statiunii tot asa.

Comunicarea cu domnul Mihnea a fost una foarte buna, iar ca si comfort totul a fost la superlativ: apa calda tot timpul, temperatura perfecta in camere si living, camerele mari si spatioase - fiecare cu balcon si priveliste minunata.
   Marian V. din Galați
nota: 10
schedule 12.02.2021
Am fost cazați in perioada 07-11.02 la Vila De Vis. O vila nemaipomenită pentru grupuri mici. Condițiile de cazare excelente: foarte călduroasă, are un living si o bucătărie open space unde îți poți petrece timpul cu diverse activități, livingul mobilat si decorat cu foarte bun gust, bucătăria dotată si utilată cu tot ce ai nevoie (ar mai fi util un cuptor cu microunde), camerele și băile spatioase si fiecare cu balcon.
Este aproape de gondola Sinaia de la cota 1000, dar si fata de alte puncte turistice. Proprietarul foarte amabil, nu locuiește acolo, dar îți sta la dispoziție cu orice daca ai nevoie.
Răspunsul unității:
Vă multumesc pentru aprecieri. Astept cu drag sa ne revedem.
   Dragomir Ionut din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 28.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte mulțumit de alegerea făcută.
Vila este foarte primitoare, inclusiv din punct de vedere al proprietarilor.
Zona este una frumoasă și liniștită.
   Roxana R din București
nota: 10
schedule sejur: 02.12.2020 - 03.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am rezervat intreaga vila in noiembrie 2019 pentru un week-end. Nu aveam recomandari despre vila, am gasit-o pe site-ul turistinfo.ro si m-a convins din descrierea facuta. Am avut emotii pana am ajuns pentru ca nu stiam daca pozele de pe site vor corespunde cu realitatea , mai ales ca mergeam cu un grup si ma simteam raspunzatoare de confortul lor.

Insa, surpriza. Realitatea a fost peste asteptarile mele, iar ce am gasit acolo a fost mai mult decat satisfacator: bucataria complet utilata, o frumoasa terasa care are intrare din bucatarie, cald in toata vila, amplasarea vilei intr-o zona linistita, departe de zgomotele din centru. A fost un sejur foarte reusit.
   Ramona R din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 23.11.2020 - 25.11.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O experiență foarte placuta. O pensiune superba unde gasesti toate cele necesare unei sederi placute: gazde foarte primitoare si un peisaj superb. Curatenie, design foarte placut, locatie extraordinară.
   Dragoș Ionuț din Slobozia
nota: 10
schedule sejur: 13.09.2020 - 16.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Incepând de la poziția vilei, spațiul extrem de generos al camerelor, curățenia exemplară, utilitățile (probabil, cea mai complet echipată bucătărie văzută până acum), curtea interioară, terasa și parcarea destul de încăpătoare, pana la proprietarul de nota 10, fiind una dintre cele mai prietenoase persoane cunoscute până acum. Liniște, relaxare și o vacanță de vis.
poze recenzie
   Ioana din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 14.06.2020 - 16.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu caldura aceasta pensiune! Numele i se potrivește perfect, este un loc de vis! Camere foarte spatioase si mobilate cu bun gust, un living mare unde gasesti tot ce ai nevoie pentru a pregati un mic dejun si o terasa superbă cu vedere la munte! Aici găsiți locul perfect pentru relaxare.
Răspunsul unității:
Multumim pentru frumoasele impresii.
   Iovan I din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 13.06.2020 - 16.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte mulțumit de facilitățile oferite.
Un sejur plăcut și relaxant in special datorita zonei în care este amplasata unitatea.
Camera spațioasă, curata și frumos amenajata având la dispoziție chiar și balcon.
Unitatea complet utilata și bine întreținută.
Curtea interioara este un aspect de menționat dispunând de loc pentru grătar precum și o terasa generoasa.
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru parerea exprimata. Astept sa ne revedem.
   Gabriel G din Calarasi
nota: 10
schedule sejur: 13.07.2020 - 19.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nota 10+. 10 pentru cele puse la dispoziție: camere spatioase și curate, bai impecabile, un living cu bucătărie dotată cu toate cele necesare, o terasă perfect poziționată unde îți poți savura cafeaua sau orice altceva in tihnă și admirând priveliștea. Plusul este pentru proprietari.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
Răspunsul unității:
Multumesc pentru nota de 10+ obținută de la niste clienti de nota 10+. Astept sa ne revedem curând.
   Minzalescu M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 28.05.2020 - 31.05.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tot!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri. Asteptam cu drag sa ne revedem.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Stan S din Waterlooville
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 13.04.2020.
Răspunsul unității:
Va multumesc pentru aprecieri.
   Carmen C din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 28.01.2020 - 30.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am ramas placut impresionata de calitatea serviciilor si de amabilitatea personalului. Pensiunea arata extraordinar, este facuta cu mult bun gust si rafinament, bucataria este complet utilata si de aceea, te simti ca la tine acasa. Localizarea este foarte buna, privelistea de pe terasa fiind superba. Recomand cu caldura acest loc minunat!
Răspunsul unității:
Vă multumesc pentru aprecieri
   Dorin din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 28.01.2020 - 30.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locul este unul extraordinar, foarte bine gestionat si pus la punct.
Complet utilat, cu toate facilitatile necesare.
Confortul este ridicat, locatia una foarte frumoasa.

Consider ca este potrivit pentru oricine.
   Andreea A din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 15.10.2019 - 18.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila este foarte frumos amenajată, cu atentie la detalii, camera tripla a fost mare, încăpătoare pentru doi adulți si doi copii mici. Livingul in care se serveste masa, cu bucatarie este foarte spatios, luminos, curat si foarte frumos amenajat. Din el, se poate iesi pe o terasa cu masa o mare si o priveliște minunata.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut nici o nemulțumire.
   Mihai M din Oltenita
nota: 9.17
schedule sejur: 25.10.2019 - 27.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Dotarea unitatii, amplasare, personal
thumb_down
Aprecieri negative:
Semnalizarea unitatii, mai ales noaptea
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Paul P din Cluj Napoca
nota: 9.83
schedule sejur: 01.09.2019 - 02.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune cocheta, gazde primitoare si de treaba. Camera mare cu un pat imens si un tv la fel de imens. Peisaj minunat. Curatenie atat in camera cat si in spatiile comune. Bucatarie complet utilata, mai putin un cuptor cu microunde. Cafea la ibric foarte buna. Este o locatie unde vom reveni cu siguranta atunci cand mai ajungem pe Valea Prahovei. Locatie foarte buna pentru familiile cu copii mici.
thumb_down
Aprecieri negative:
Un cuptor cu microunde ar fi bun....dar avand in vedere ca asta e singurul lucru de imbunatatit, printre celelalte foarte faine, se poate trece usor cu vederea.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru impresiile exprimate si asteptam sa ne revedem
   Mariana din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2019 - 04.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut o experienta foarte frumoasa si linistita la Vila de Vis. Gazdele au fost excelente si foarte amabile.Camerele sunt curate si spatioase si foarte modern mobilate,cu adevarat bun gust.Locatia este de asemenea foarte buna. Cu siguranta vom reveni,va multumim!Recomand.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut nemultumiri
CONTACT
Mihnea
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mihnea
Telefon: 0723 707 989
WhatsApp
Apel/SMS