Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Crissio din Sinaia grade grade grade

Sinaia, Aleea Cocora, nr. 5A -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Roncea Georgian din Buzău
nota: 10
schedule 19.09.2023
Cazarea a fost excelenta, locația la fel, in zona ai ce vizita. Grătarul este mare și făcut cu cap. Lemne ar trebui sa fie acolo, măcar pentru aprins. Am recomandat și voi recomanda cu drag! Nici prețul nu a fost chiar mare. Foarte curat l-am găsit. Liniște deplină în zona, cu vecini buni. Un loc de parcare in curte și unul ce-i drept mai micuț, la poarta. Dar ok.
   Moisei Gabriel din Iasi
nota: 10
schedule 20.07.2023
Cu siguranță vom reveni. Deși aproape de drumul national, nu se aude traficul ci râul din spatele grădinii, ceea ce ne-a făcut să ne relaxăm excelent. Paturi confortabile, bucătărie completă, grădină întreținută, grătar excelent, tv și internet pe care fiul nostru le-a apreciat, cât despre peisaj... "la superlativ".
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cosmina-mariana Chirita din Slobozia
nota: 10
schedule 30.01.2023
O cazare minunata, chiar si pentru cei mici, am gasit o cazare foarte frumoasa, foarte spatioasa, atat in interior, cat si in exterior, curata si foarte calduroasa, numai buna pentru familii, dar nu numai. O sa ne intoarcem, cu mare drag, la casa Crissio!❤️❤️
   Radu din Giurgiu
nota: 10
schedule 13.12.2022
Totul a fost perfect, curatenie, liniste, caldura, multe facilitati, utilata cu lucruri moderne, spatioasa, mai ales pt familii cu copii, gratarul din spatele curtii foarte util si el. :) La etaj spatiu suficient si baie separata. Speram sa revenim si cu alte ocazii.
   Cazacu Adiana din Giurgiu
nota: 10
schedule 13.12.2022
Ne-am cazat la aceasta casuta impreuna cu copiii si parintii, totul a fost f bn, apa calda si caldura fara probleme, bucatarie dotata cu tot ce vrei, suficient spatiu ptr copii, tv in fiecare camera, iar in living inclusiv tv smart si Netflix. Nota 10, recomandam, cu drag.
   Ionut Alexandru Ilie din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.11.2022
Curat, intim, apa calda si caldura au fost prezente la orice ora si fara probleme, casa dotata cu cele necesare unui sejur, gazde primitoare! Recomand cu incredere! Ideal pentru 2 familii care vor confortul unei curti ingrijite si primitoare. Despre asta este vorba in planificarea unui concediu!
CONTACT
Ipatie Cristina
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Ipatie Cristina
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0758 028 899
WhatsApp
Apel/SMS