Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Giulia Delux din Sinaia

Sinaia, str. Ghioceilor, nr. 39 -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Liliana din Galați
nota: 10
schedule 12.09.2023
Totul nou, cu bun gust și foarte curat!!!! Camere spațioase, paturi comode și bai mari!!! Proprietar amabil și de încredere!!!! Terasa și balcon sunt foarte mari, cu o priveliște deosebita!!! Ne-am simțit foarte bine!!! Vom reveni cu plăcere și altădată!!!!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc mult,va mai așteptăm cu drag !
   Barlean Laura din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 27.06.2022
Apartament mobilat modern, dotat cu absolut tot ce este nevoie, ne-am simțit ca și acasă. Proprietarul este foarte amabil. De asemenea, de remarcat este curățenia, nu avem nimic de reproșat. De pe terasa mare, priveliștea este uimitoare, blocul este înconjurat de mult spatiu verde. Există și magazine aproape. Toate paturile sunt foarte confortabile, 2 bai mari, recomandam cu căldură această locație!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri și va mai așteptăm oricând , cu drag!
   Lucian din Galati
nota: 10
schedule 09.05.2021
Comfortul, dotarea peste medie, efectiv nu lipsea nimic din ce ti-ai dori in propriul apartament, bunul gust in decoratiuni, vederea de pe terasa cat si din camere, curatenia impecabila, amabilitatea proprietarilor, fac din aceasta locatie alegerea perfecta pentru o vacanta reusita.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecierea dumneavoastră și vă mai așteptăm pe la noi,numai bine și multă sănătate
   Staicu Andreea din București
nota: 10
schedule 12.03.2021
Apartamentul și serviciile sunt extraordinare, ne-am simțit minunat. Aapartamentul arată mult mai bine decât în poze, personalul foarte amabil cu multe informații care ne-au ajutat să avem un concediu cum nu am avut de mult.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi
   Roxana din Ploiesti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.11.2020.
thumb_down
Aprecieri negative:
Din pacate, experienta mea nu s-a concretizat in nici un fel. Acest lucru din cauza faptului ca sederea mea aici presupunea si un catel (bulldog francez). Am incercat sa ii explic proprietarului ca nu vor fi probleme din cauza patrupedului, ca nu ne-a facut niciodata probleme oriunde am fost cazati cu el, dar acesta mi-a inchis telefonul in nas. Inteleg ca exista posesori de animale iresponsabili, ca sa nu spun altfel, dar nu este si cazul nostru. Era suficient sa imi spuna un nu ferm in loc sa inchida telefonul. Sedere placuta celor fara catei!
Răspunsul unității:
Aceasta este politica noastră ,fara animale de companie iar telefonul nu a fost închis din rea voință deoarece v am spus de la bun început că nu primim cu animale de companie( că fapt divers avem și noi și câine și pisică dar călătorim fără) vă mulțumim pentru înțelegere
CONTACT
Ivanică Giuliano
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ivanică Giuliano
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0735 039 351
WhatsApp
Apel/SMS