Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Anastasia Luxury din Sinaia grade grade grade

Sinaia, str. Walter Mărăcineanu, nr. 20 -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Neculai Manuela din Râmnicu Sărat
nota: 10
schedule 06.01.2024
Am petrecut în acest apartament un sejur de 3 nopți.
Totul a fost super!!! Apartamentul este mobilat cu bun gust, dotat cu tot ce este necesar, camere spațioase și curățenie exemplară (gust, rafinament, lux). Gazdele sunt foarte amabile și atente, ne-au pregătit și o surpriză (cafea, ceai, vin spumant, bomboane).
Un loc de 5 stele. Vă mulțumim pentru tot și cu siguranță vom reveni!!!
Recomandăm această locație.
Răspunsul unității:
Printre cele mai bune gazde se numără cele ale căror clienți se declară mulțumiți de serviciile oferite. Vă mulțumim pentru apreciere și vă mai așteptăm cu drag!
   Doncea Constantin din Calarasi
nota: 10
schedule 21.11.2023
Apartamentul este mobilat cu bun gust, dotat cu tot ce este necesar, curățenie exemplară, de cum deschizi ușa te îmbie mirosul de mobilă nouă, camerele sunt spațioase, patul si canapeaua sunt foarte confortabile, priveliște minunată către munte mulțumim pentru tot ne-am simțit minunat! Cu siguranță vom reveni! Recomand cu multă plăcere!
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Vă mai așteptăm cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Anca din Constanta
nota: 10
schedule 26.10.2023
Ne-am cazat în acest apartament un grup de 4 prieteni, unde am stat timp de 2 nopți. Totul a fost peste așteptări, de la locație, priveliște, apartamentul este cochet, modern, o curățenie exemplara, iar micile atenții din partea proprietarilor (apa, cafea, ceai), ne-au făcut sejurul si mai plăcut. Clar vom reveni, este un loc perfect sa-ți petreci câteva zile de relaxare, avem în vedere chiar și vacanta de sfârșit de an!! De apreciat locul de parcare care este asigurat! Un loc de 5 stele!!!
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că am reușit să vă încântăm cu locația noastră! Mulțumim și vă mai așteptăm!
   Stefan Andrei din Braila
nota: 10
schedule 15.10.2023
Am petrecut un sejur de 3 nopți la acest apartament. A fost peste așteptări. Gazdele au fost foarte amabile. Am beneficiat din partea casei de capsule de cafea, apă plată, ceai și ceea ce ne-a surprins, o sticlă de vin spumant. Curățenia a fost exemplară, iar confortul mult peste alte cazări din zonă. Dimineața, balconul este un loc extraordinar pentru servit cafeaua, ținând cont de priveliștea minunată. Cu siguranță vom reveni.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru aprecieri! Vă mai așteptăm!
   Ionuț Angel din Cluj
nota: 10
schedule 28.09.2023
Apartamentul a fost peste așteptări. Este dotat cu absolut tot ce trebuie pentru a petrece o escapadă la munte. Am fost surprinși de către gazde cu o sticla de vin spumant și o pungă cu gheață. Curățenie excepțională. Balconul este foarte mare și are un view fabulos. Gazdele foarte prietenoase și atente. Apartamentul dispune de parcare subterană.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri! Vă mai așteptăm!
poze recenzie poze recenzie
   Ioana M din Constanța
nota: 10
schedule 28.09.2023
Totul a fost la superlativ. Gazda profesionistă. Servicii de calitate superioară. Curățenie exemplară. Dotările apartamentului sunt ultra moderne. Apartamentul are dimensiune generoasa și o priveliște minunata către munte. Am primit bonus din partea casei cafea, apă plată și o sticla de vin spumant. Cu siguranță vom reveni.
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că am reușit să vă surprindem în mod plăcut! Vă mai așteptăm!
CONTACT
Angelica
Pe TURIST INFO din 2023
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Angelica
pe TURIST INFO din 2023
Telefon: 0733 157 015
WhatsApp
Apel/SMS