Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Vio din Sighișoara

Sighișoara, str. Ceahlăului, nr. 20 -
Nota 8.5 / 5 recenzii10 - Foarte bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8.5
insert_emoticon Servicii:8.5
lightbulb_outline Curățenie:8.5
weekend Confort:8.5
monetization_on Prețuri:8.5
location_on Localizare:8.5


Adaugă recenzie
   Ioana din Constanta
nota: 10
schedule 24.07.2022
Localizare excelenta, confort sporit, liniste, curățenie ireproșabilă, gazdele sunt perfecte. Transport asigurat de la și la gara. Cafeaua "bonus" din partea casei a fost oferita zilnic. Curtea este plina de flori îngrijite care sporesc farmecul și pitorescul locului. Ne-am simțit foarte bine. Recomand!
   Cristian Blejan din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.01.2022
Un loc superb si linistit. Gazdele au fost foarte primitoare, de un bun simt pe care rar il intalnesti, conditii foarte bune de cazare, curatenie. Locul este ferit de zgomotul orasului si chiar te poti relaxa si poti avea parte de liniste. Preturi accesibile.
   Teodor Marian din Iasi
nota: 4
schedule 03.01.2022
Rezervarea a fost pentru revelion. In camere aveam caldura între ora 11 și 20 ( seara erau caloriferele reci), nu ni s-a dat voie sa folosim bucataria (cu replica nu mă interesează dacă n-ați mâncat) pentru ca făceam abur și deterioram tavanul fals. Deși in anunț scrie ca check-out-ul este la ora 11, ne-au spus ca trebuie sa plecam la ora 10 pentru ca ar fi fost vorba de 2 check-out-uri separate (cei care se cazează pentru mai multe nopți pleacă la 10, iar cei care rezerva pensiunea pentru o seara fac check-out-ul la 11). Am fost plecați la Alba Iulia sa vizitam orașul, moment in care ei au intrat in camerele noastre pentru a scoate gunoiul (nu a fost scos, era tot acolo). In acest timp, unul din membrii grupului a rămas la pensiune, iar ei au intrat de 3 ori peste ea in camera fără a bate la usa (fata stătea cu 2 paturi pe ea pentru ca nu era caldura in camera).
   Ivan Florentina din Focșani
nota: 10
schedule 04.08.2021
O gazda nemaipomenit de amabila, camera cu 3 locuri mare, încăpătoare, iar curățenia impecabila.

Situata foarte aproape de centrul Sighișoarei, la 2 km parcurși pe jos in 20 de minute, ca o plimbare relaxanta.
   Alice A din București
nota: 10
schedule sejur: 29.09.2019 - 30.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare și atente. Pensiunea este nouă, mobilierul este nou, curățenia este la superlativ, băi mari, spațioase și moderne; aproape de centrul orașului și de obiectivele turistice principale. In 7-10 minute ești în centru. Suficientă căldură peste noapte , acces la o bucătărie complet utilată și spațioasă, foișor spațios pentru mai multe persoane. Totul cu gust și raport calitate - preț avantajos. Vom reveni cu plăcere de fiecare dată.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu.
CONTACT
Moldovan Lenuța
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Moldovan Lenuța
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0748 081 490
WhatsApp