adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Turist din Sibiu 2 grade grade

Sibiu , str. Rahovei, nr. 101  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile pensiunii Turist din Sibiu


   Doru P. din Com. Cobadin Jud. Constanta
nota: 10
schedule sejur: 19.10.2014 - 23.10.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
La pensiunea respectiva este liniste si placut. Nu prea au cei care sunt pusi pe betii si pe facut galagie. Este o zona placuta si linistita. A fost placut sper sa reusim sa mai ajungem acolo si la anul. Multumim.
   Gabriela S. din Bacau
nota: 9.2
schedule sejur: 15.06.2014 - 20.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, curat,este o pensiune nu un restaurant non-stop, daca cineva doreste paranghelii toata noaptea...e loc in padure....aici lumea se odihneste in liniste , este pozitionata intr-un loc de unde te poti orienta foarte usor in Sibiu,ai chiar si mijloace de transport in comun la indemana, este statie de autobuz chiar langa, si ce e mai important...sunt oameni cu foarte mult bun simt.
   Simona din Cluj-napoca
nota: 9.3
schedule sejur: 25.04.2014 - 26.04.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O zona linistita
- personal amabil și informat
- o camera bine aranjata
- pretul a fost convenabil (pentru o singura persoana)
thumb_down
Aprecieri negative:
Sederea a fost prea scurta
   Gabriela S. din Bacau
nota: 8.3
schedule sejur: 09.03.2014 - 14.03.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Daca doriti un sejur scurt in interes de servici e super ok, pentru o vacanta sau concediu, nu prea e ok; daca sunteti persoane cu fite cautati altceva, eu nu sunt o persoana pretentioasa, mi-am rezolvat treaba pentru care am venit, am fost servita prompt , nu am plangeri majore. Niciodata nu va exista in acest domeniu un client multumit 100% (si mai ales in tara noastra!!!)
thumb_down
Aprecieri negative:
Prosoapele!!!!! ma scuzati dar sunt, nepotrivite, este un minim de igiena care ar trebui innoit macar o data pe an, fara prea mari investitii....si exista acolo la d-stra o persoana care are o problema , as spune rasiala, desi e cam mult spus. Sper ca isi va reveni pt. Ca eu personal am de gand sa mai revin la d-stra(daca ma mai primiti!)
remove_red_eye
Informatii neconforme cu realitatea:
Chiar trebuie sa va spun eu ce? realitatea e mai putin adevarata dar cu putin efort si ceva investitii puteti fi WOW! sunteti primitori, aveti locatia ideala, trebuie doar sa vreti!! Va rog sa nu ma judecati gresit, eu sunt o persoana foarte sincera si stiu ca uneori pot parea rea dar orice sut ...undeva trebuie sa fie un pas inainte pt. Oricine! Sincer, eu am fost multumita, in fond cine e perfect pe lumea asta? Va multumesc pentru tot , cu sinceritate S.G
   Anamaria Diana din Craiova
nota: 8.7
schedule sejur: 10.08.2013 - 14.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte ok pensiunea, conditii destul de bune, tinand cont ca este de 2 stele. Aproape de centru, chiar si de mall/real/kaufland etc. Pentru a va putea cumpara mancare la un pret ok. Personalul foarte amabil, recomand cu caldura pensiunea.
thumb_down
Aprecieri negative:
Un mic minus: barul de striptease de vis-a-vis, daca aveti probleme cu somnul.
   Camelia R. din Suceava
nota: 9.3
schedule sejur: 01.04.2013 - 03.04.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este intre blocuri, dar are acces rapid catre toate zonele importante turistic ale Sibiului. Este situata la strada, langa statia de transport in comun si cea de taxiuri. Este un loc linistit si sigur.
CONTACT UNITATE
Receptie
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,