Casa Geppetto din Sibiu grade grade grade

Sibiu, str. Sandu Aldea, nr. 1  
Zoica din Ploiesti

Orașul Sibiu (în general) și Casa Gepetto (în special) reprezinta o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber alături de cei dragi. Noi am ales sa petrecem sfârșitul de an și, desigur, Revelionul aici. Am plătit un preț corect, avand in vedere faptul ca am beneficiat de condiții mai mult decât decente, în acest loc și în aceasta perioada a anului. Vila este noua, beneficiază de căldură, TV, internet, parcare în curte, un foișor generos și foarte chic, grătar, scaune elegante atat în curte cât și în interiorul casei. Totul este nou, curat și așezat cu mult bun gust. Casa a fost decorata specific sărbătorilor de iarna cu mult stil de gazda noastră, d na Ramona. Aceasta ne a dat toate informațiile în leg cu cele necesare în Casa Gepetto, dar și cu obiectivele turistice din Sibiu, Păltiniș. Pe tot parcursul sejurului, ne am delectat cu o cafea buna la aparatul așezat strategic în bucătărie.

​Capacitate: 10 adulți și 5 copii în 5 spații de cazare
Casa Geppetto Sibiu se află la 900 de metri de centrul orașului Sibiu ,la 10 minute de mers pe jos de Piata Mare (centrul istoric al Sibiului) și oferă camere cu aer condiționat și acces gratuit la conexiune WiFi. Proprietatea pune la dispoziție o parcare publica sau privată gratuita.

Fiecare cameră are TV cu ecran plat, mobilier lemn masiv frasin , asternuturi si prosoape albe , zonă (...) citește toată descrierea unității expand_more
restrânge textul expand_less

Facilități unitate:

  • check tichete de vacanță
  • check tichete de vacanță electronice
CONTACT UNITATE
vezi numărul de telefon