Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa DanAdy din Sibiu

Sibiu, str. Eduard Albert Bieltz, nr. 61 -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Vitoroiu Bianca din Galati
nota: 10
schedule 10.12.2023
Parcare în fata unității (noi am preferat sa lasam masina acolo si sa circulam cu un Bolt - în câteva minute am fost în centru) curățenie la superlativ, liniște, curte super spațioasă dotata cu tot ce trebuie, cafeluta din partea casei și nu în ultimul rand: gazda super primitoare. Într-un cuvant: super! Vom reveni cu siguranță și cu mare drag.
   Veronica din Alexandria
nota: 10
schedule 31.07.2023
Locația foarte frumoasa, intr-o zona liniștită a sibiului. Camera foarte curata, mare, televizor, minifrigider. Baia bine întreținută, dusul are un design modern. Zona exterioara de asemenea bine întreținută, cu multa umbră. Cafea și fursecuri din partea casei la micul dejun. A fost foarte relaxant! Cu siguranță vom reveni!
   Lidia din Ghimbav
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 13.07.2023.
Gazdele primitoare, amabile, plăcute și super profi!!! Camera spațioasă cu pat mare, totul curat, nou. Am pus și o saltea gonflabila, deoarece avem doi copii (și tot aveam spatiu :). Baia cu duș, totul nou, curat (și sa nu uit, uscătorul de par pentru mine a fost perfect). Curtea cu verdeață, un adevărat loc de relaxare. Terasa dotata: pentru grătar, chiuveta, vesela, frigider. Exista și un minibar pentru cei care doresc cafea, ceai cald si minifursecur. Loc de parcare, stația de autobuz, minimarket în apropiere. Coafor și frizerie în curte (noi am beneficiat). Am primit si o masa: sarmale cu ciolan, yamiii. Ne-am simțit răsfățați. Mulțumim gazdelor!!!
   Bogdan din Brasov
nota: 10
schedule 23.06.2023
Totul a fost perfect. Curățenie, amabilitate, confort, acces la terasa (superbă, cu mici surprize), o zona accesibila, magazine, banca si foarte aproape de aeroport si centru.
Revin cu placere de fiecare data. Recomand cu incredere! Comportamentul gazdei est unul de inalta casa.
   Vasi din Calarasi
nota: 10
schedule 22.11.2022
Gazdele sunt primitoare, persoane deosebite, cu mult bun simt gospodăresc! Am fost foarte mulțumiți de camera în care am fost cazați, totul miroase a nou! Curățenie ca la farmacie! Facilitățile din curtea interioară excelente! Recomand cu placere și, cu siguranță, vom reveni când ajungem prin zona! Totul este la superlativ!
   Mioara Veliciu din Targu Mures
nota: 10
schedule 13.08.2022
Minunat! Gazde extrem de primitoare si conditii excelente de cazare! Suntem impresionati de curtea interioară. Recomandam din tot sufletul! Cand mai ajungem la Sibiu, cu siguranță, tot aici vom sta! E aproape de magazine si se ajunge usor cu autobuzul in centrul orasului.
CONTACT
Dana
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dana
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0750 162 167
WhatsApp