Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Briza Mării din Sfântu Gheorghe grade grade grade

Nota 10.0 / 71 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gornic Ramona din Hunedoara
nota: 10
schedule 26.06.2024
Gazde super primitoare, curățenie,liniște, totul este super, vă recomand cu drag, este aproape de trocarici, aproape de super marchet, aproape de Dunăre, camerele sunt curate, au frigider, televizor. Baia are uscător și prosoape, două bucătări utilate unde poți găti și un grătar.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Popa Mihaela din Baicoi, Prahova
nota: 10
schedule 05.09.2023
Ce pot spune mai mult decat excelent. Gazde minunate, conditii excelente, discretie, curatanie... Tot ce iti poate indeplini o sedere plina de liniste, relaxare. Drept pentru care am revenit si anul acesta, fiind al treilea an cand ne cazam la Briza Marii. Deja ne-am facut planul ca si anul urmator sa le fim oaspeti. Multumim, Cristi si Nana!
   Carmen Purtător din Hateg
nota: 10
schedule 27.07.2023
O casă de vacanță minunată! Amenajată în spiritul deltei, amplasată foarte aproape de centrul comunei. Confort și curățenie - nota 10. Gazde sunt primitoare, amabile, discrete, atente la nevoile celor cazați. Consider că așa arată un turism de calitate, la prețuri decente. Mulțumim gazdelor!
   Manuela din Bod
nota: 10
schedule 02.07.2023
O cazare minunata și un loc minunat! Am avut acel sentiment că m-aș muta acolo. Casa foarte curata, îngrijită, curte plina de flori, udate in fiecare seara cu grija de dna Nana, gazdele foarte primitoare și atente la nevoi și cu o grija deosebita ca totul sa fie curat, in ordine, sa nu lipsească nimic. Bucătăria foooooarte bine dotată și veselă, tacâmuri, etc., de o curățenie impecabila. Am apreciat foarte mult asta, fiind cu copii mici. Chiar daca au fost uneori deranjanți copiii, nu a fost nicio problema. Ce sa mai, excepțional totul!
Singurul inconvenient ar fi că e un pic departe de mare. Nu știu în extrasezon cum e, dar exista trocarici in lunile de vara și se ajunge foarte fain până la plaja. Noi am fost cu bicicletele și chiar ne-a prins foarte bine mișcarea.
Un alt aspect foarte important de menționat: este foarte liniște în comuna și găsești aceea pace din vacantele de vara de la bunici! Recomand din suflet și cazarea și comuna!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Monica și Ovidiu din Comănești, Bacau
nota: 10
schedule 24.06.2023
Locație excelentă, curățenie exemplară, multe flori, curte spațioasă, cu toate dotarile, leagăn, hamac, bucătărie super utilata, tot confortul. Gazda primitoare și drăguță, receptiva la dorințele și nevoile musafirilor. Camera spațioasă, cu aer condiționat, televizor, internet. Transportul la locație se face cu barca proprietarului, se asigura parcarea mașinilor in Mahmudia. Sejurul a fost deosebit, am văzut locul unde se întâlnește Marea Neagra cu Dunărea, locuri pe care vreau sa le mai vizitez și cu alta ocazie. Recomand sa vizitați aceasta locație, nu veți regreta.
   Carmen din Iasi
nota: 10
schedule 14.07.2022
O locatie superba pe care o recomand cu mare drag. Camera spatioasa, curata, racoroasa. Bucatarie dotata cu tot ce este necesar. O curte mare cu multe flori, verdeata, loc de joaca pentru copii, foisor, leagan si loc pentru gratar. O placere sa stai afara sa te relaxezi. Imi pare rau ca nu am avut mai mult timp la dispozitie. Gazdele ne-au ajutat cu tot ce a fost nevoie si chiar mai mult. Le multumesc din suflet. Niste oameni minunati. Mancarea servita de dna Ana foarte buna! Liniste si relaxare! O adevarata vacanta! Multumim!
   Silvia Margineanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.06.2022
Recomand calduros aceasta casa de vacanta. Un cadru placut. O curte ingrijita, plina de flori, o bucatarie utilata modern si cu tot ce trebuie. Loc de mincat inauntru si afara in foisor. Poti pregati singur de mincat.
Dormitor curat si confortabil, baie curata. Personalul amabil, cu tact si discreti. Profesionisti si gata sa iti stea la dispozite. Amabili au venit sa ne astepte si sa ne care bagajul si m-au condus la plecare. Vacanta a fost o reusita datorita acestei familii si o sa revin
recomand din inima, exceptional.
   Lăcrămioara din Brasov
nota: 10
schedule 11.05.2022
Excepțional! Locație foarte bună, cu camere mari, frumoase și dotate cu tot ce este necesar, curățenie impecabila și o curte superba, perfecta pentru relaxare, luat masa în aer liber etc. Gazde super amabile. M-am simțit minunat și abia aștept sa revin!
   Marioara Tichindelean din Cristian,jud.sibiu
nota: 10
schedule 13.02.2022
Totul a fost minunat!Anul acesta intenționăm să revenim la aceeași gazdă primitoare care ne-a oferit totul pentru o vacanță relaxantă! Mulțumim d-nei Iulia pentru mâncarea delicioasă și amabilitatea cu care ne-a primit și să nu uităm superbii nuferi roz și portocalii de pe canalul care mărginește grădina!
   Mihaela din Baicoi,prahova
nota: 10
schedule 26.09.2021
Am luat decizia sa mergem la Sfantu Gheorghe fara sa stim ca vom gasi un loc atat de minunat.

Inainte de a face rezervarea am citit recenziile anterioare, lucru care m-a convins ca e cazarea potrivita. Totul este pus in valoare de curatenia din interiorul camerelor cat si a curtii totul la superlativ.

Le multumim inca o data si speram din tot sufletul sa revenim.
   Badiu Lucia din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2021
Am avut rezervat un apartament. Ne-a plăcut foarte mult gradina întreținută cu foarte multe flori, curățenia din exterior și interior, bucataria utilata cu tot ceea ce este nevoie pentru prepararea meselor.

Domnul Cristi dispune și de barca, asigurand transferul din și către Mahmudia, de asemenea, poate organiza excursii pe canale la cererea oaspeților. Gazdele sunt gata oricând sa ajute la rezolvarea oricărei probleme o puteți întâmpina pe parcursul sejurului.
poze recenzie poze recenzie
   Stan Stan din Constanța
nota: 10
schedule 20.06.2021
N mini vacanta de rusalii ne-am decis sa mergem în Delta Dunarii la Sfântul Gheorghe. Vorbisem cu dl. Cristi la telefon, îmi trimisese câteva poze sa îmi fac idee despre pensiune și ne-am decis în secunda 2 sa mergem.

Masina am lăsat-o într-o parcare privata (o curte mare) la mahmudia. De la acea parcare pana la barca dl-lui. Cristi am mers aproximativ 100 m. Ne-a dus dansul contra cost. De la pontonul din Sfântul Gheorghe pana la pensiune cred ca am mers 3 minute. A fost atâta de amabil incat ne-a ajutat și cu bagajul.

Când am ajuns la pensiune am vazut un loc mare superb plin de verdeață, flori multe peste tot, o curte îngrijită. Cazarea a fost de vis. Camera mare, spațioasă și foarte curată. În realitate pensiunea arata mai bine decât în poze, este și mai frumos. Bine se zice, omul sfințește locul.

În curte găsiți și trambulina sa se zbenguie copiii, un hamac, palete de tenis, mingi pt. cei mici. Totul a fost impecabil, nu am avut ce comenta. Totul gândit pana la cele mai mici amănunte. În curte avea 2 bucătării, foișor, grătar. Absolut de toate. Camerele sunt spațioase și foarte curate.

Sotia dansului foarte amabila. Centrul era aproape de pensiune, magazinul la fel. (2-3 min de mers pe jos). La plaja ajungeți cu trocariciul pe care îl puteți lua tot de la 2 minute distanta. Dacă vreți sa mergeți pe jos faceți cam 40 min.

A fost un concediu de relaxare maxima, fără motoare, fără masini, fără poluare. Dacă vreți sa va întoarceți în timp.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihai din Chiajna
nota: 9.33
schedule sejur: 14.09.2020 - 18.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii bune de cazare, curatenie, liniște, frigider mare, aer conditionat, curte, foișor, bucatarie utilată, aparat de facut gheață.
thumb_down
Aprecieri negative:
La baie nu e pus la dispozitie gel de dus sau șampon, iar pentru 4 nopti ni s-a alocat doar un singur sul de hartie igienica.
   Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 01.09.2020 - 04.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii excelente, pret scazut, curte foarte draguta si intreaga interactiune a fost placuta.
   Adrian A din Onesti
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2020 - 27.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele: Cristi, Nana si Bubulina (catelusa) sunt foarte primitori, iti ofera un pachet de vacanta complet, te ajuta cu parcarea masinii in Mahmudia, transferul cu barca rapida la pensiune in Sf.Gheorghe, te programeaza la masa traditionala din peste la dna. Iulia care gateste senzational/traditional, te plimba cu barca si iti explica totul ca un ghid.

Iti pun la dispozitie 2 bucatarii complet utilate (inclusiv aparat de facut gheata), un foisor, gratar in curte, bucuria copiiilor o trambulina si un hamac.
Apreciem linistea, curatenia si ospitalitatea oferite.
   Valentin V din Brănești
nota: 10
schedule sejur: 08.08.2020 - 12.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație frumoasa, gazde primitoare, amabile
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mariana din Galati
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2020 - 17.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Bun gust, curatenie, gazde primitoare, receptive, foarte implicate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate in viitor, facilitati pentru plimbari cu caiacul pe canalul din vecinatatea domeniului.
Am transmis deja gazdei.
   Emilia din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 11.09.2020 - 14.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am stat in casuta cu 2 camere, baie si bucatarie privata, potrivita pentru o familie cu un copil sau 2. Foarte curat, mobilier nou, comfortabil. Propietarii foarte ospitalieri, dispusi sa te ajute cu excursiile pe Dunare sau ce mai ai nevoie.
   Irina Gabriela I din Zărnești, Brașov
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2020 - 29.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasare, condiții foarte bune de cazare, oameni primitori
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt minusuri
poze recenzie poze recenzie
   Anișoara A din Buzău
nota: 10
schedule sejur: 15.07.2020 - 22.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație foarte frumoasă, cu tot ce îți trebuie atât în cameră cât și în curtea minunată ... Plină de flori și verdeață. Gazdele sunt oameni de toată nădejdea , săritori și muncitori. Am avut o vacanță de nota 10. Mulțumim!
   Valentin din Ploioesti
nota: 10
schedule sejur: 25.06.2020 - 29.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, oameni sensibili SI primitori
   Veronica din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 23.06.2020 - 02.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am revenit dupa un an la Briza Marii si ne-am simtit la fel de bine, daca nu chiar mai bine ca anul trecut. Curtea este si mai plina de flori, de la an la an arata mai bine. Tot in curte au pus si un hamac, placerea copiilor. In camera mare de la apartament a fost schimbat mobilierul si a fost renovata, arata foarte bine. Totul este foarte curat, zici ca toate sunt noi! Ni s-a schimbat inclusiv lenjeria de pat, noi stand 9 nopti.
Multumim Nana si Cristi pentru gazduire!
   Borconi Szedressy B din Târgu Secuiesc
nota: 10
schedule sejur: 08.06.2020 - 13.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Perfect. Sunt deja foarte multe recenzii care descriu in detaliu tot la ce te poți aștepta, nu cred că mai pot adăuga nimic. Locul este perfect. Apartamentul a fost perfect. Mulțumim pentru vacanța plăcută pe care am petrecut-o.
   Valentin din București
nota: 10
schedule sejur: 05.06.2020 - 08.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost un sejur reusit, proprietarii sunt niste oameni minunati, te ajuta cu orice problema. Camerele sunt foarte curate, pensiunea are toate dotarile astfel ca nu iti lipseste nimic. Stiam de la inceput ca la aceasta locatie nu se serveste mancare, proprietarul punandu-ne in legatura cu o doamna ce sta aproape de pensiune, care ne-a pregatit niste meniuri delicioase. Proprietarul a organizat si o excursie pe canalele Dunarii. Toate ceea ce am citit in descrierea de pe site am regasit la fata locului. Recomand cu drag aceasta pensiune!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de reprosat.
   Mariana M din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 09.07.2020 - 14.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu toata caldura casa de vacanta Briza Marii pentru un concediu sau sejur reusit. Casa de vacanta este situata intr-o zona liniștită si centrala a satului este aproape de supermarket si de locul de unde pleaca trocariciul la plaja (este 3 lei/persoana) si este aranjata cu gust. Are tot ce ai nevoie, camera este dotata cu pat confortabil, televizor LCD, aer conditionat (care functioneaza foarte bine), frigider, uscator de par in baie, apa calda in permanenta, Wi-Fi, pe prispa cate un uscator de rufe la fiecare camera, 2 bucatarii comune amanajate in 2 foisoare, cu tot ce trebuie. Curtea este frumos amenajata cu un gratar si un foisor foarte frumos, hamac, trambulina pentru copii si altele. Nu se asigura masa la pensiune, dar domnul Cristi ne-a pus in legatura cu doamna Iulia care gateste nemaipomenit. Mancarea a fost deosebita, am mancat 4 sau 5 feluri de ciorba traditionala, iar la felul doi au fost preparate din peste pe care acum le-am mancat prima data (mentionez ca noi am dorit sa mancam doar preparate din peste). Si nu in ultimul rand in fiecare zi am primit un desert delicios pregatit in casa. Proprietarul casei de vacanta ne-a organizat o excursie foarte frumoasa in rezervatie si deasemnea ne-a ajutat cu transportul bagajelor de la Mahmudia la Sfantu Gheorghe (are o barca foarte frumoasa, incapatoare si rapida) si cu transportul bagajelor de la ponton la casa de vacanta (are un ATV cu remorca). A fost un concediu reusit, ne-a placut foarte mult cazarea in Sfantu Gheorghe, proprietarii sunt niste oameni minunati, discreti, te ajuta in orice problema. A fost foarte frumos cu siguranta vom mai reveni la această pensiune.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Alin din Iași
nota: 10
schedule sejur: 18.07.2020 - 26.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu toata caldura casa de vacanta Briza Marii pentru un concediu sau sejur reusit. Casa de vacanta este situata intr-o zona liniștită si centrala a satului este aproape de supermarket si de locul de unde pleaca trocariciul la plaja (dar noi am mers pe jos pentru că trocariciul era foarte aglomerat) si este aranjata cu gust. Are tot ce ai nevoie, camera este dotata cu pat confortabil, televizor LCD, aer conditionat (care functioneaza foarte bine), frigider, uscator de par in baie, apa calda in permanenta, Wi-Fi, la intrare cate un uscator de rufe la fiecare camera, 2 bucatarii comune, foisor, hamac și grătar. Nu se asigura masa la pensiune, dar domnul Cristi ne-a pus in legatura cu o doamna unde poți mânca pește din Dunăre. Tot el cu soția (Nana) ne-a oferit toate informațiile despre sat(chiar și povestioara lor), despre excursii, transport. A fost un concediu reusit, ne-a placut foarte mult cazarea in Sfantu Gheorghe, proprietarii sunt niste oameni minunati, discreti, te ajuta in orice problema. A fost foarte frumos cu siguranta vom mai reveni la această pensiune.
poze recenzie
   Raul Emilian din Kalandseidet
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.07.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Comunicare excelentă, detalii clare, răspunsuri prompte și restituire avans fără probleme.
   Ceptureanu C din București
nota: 10
schedule sejur: 04.09.2019 - 08.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Intr-o nota autentica, de departe Nana si Cristi sunt gazde perfecte, condiții excelente conforme cu descrierea, curățenie si organizare top, recomandam cu multa caldura oricui dorește o experiența unica in delta.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Julieta Doina din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2019 - 22.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie si amabilitate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Bucătăria deschisă ar fi bine venită.
   Georgeta din Constanta
nota: 9.5
schedule sejur: 14.06.2019 - 17.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni minunati si primitori, curatenie.
CONTACT
Cristian Gheorghe
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cristian Gheorghe
Telefon: 0766 898 753
Apel
WhatsApp