Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Alfa din Saturn

Saturn, str. Henny Ignatie, nr. 2 -
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Maria Gradinaru din Timișoara
nota: 10
schedule 13.03.2024
Am petrecut câteva zile de concediu binemeritat la Saturn, în acest apartament. Acum tocmai am făcut o noua rezervare pentru luna august, deoarece eu și familia ne-am simțit minunat. Balconul a fost perfect, mai ales pentru soțul fumător, dar și pentru cafeaua mea. Am găsit curățenie, și absolut totul ca în poze.
Stațiunea în sine este într-o continua dezvoltare. Dau și anul acesta o șansă litoralului romanesc, datorita unor oameni ca doamna Iulia și soțului dânsei.
Abia aștept sa revin.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri!
Ne bucuram când cei care ne trec pragul aleg sa revină; este unul dintre scopurile noastre.
Abia așteptăm să reveniți în august!
   Andreea din Iasi
nota: 10
schedule 04.09.2023
Apartamentul arata exact ca în poze. Este dotat cu tot ce este necesar pentru un sejur, mai puțin internet, dar pentru noi nu a fost o problema. Acesta se afla la etajul 2. Este aproape de plaja Diana. Complexul este aproape de centrul stațiunii, dar fără sa fii deranjat de zgomot. Apartamentul foarte bine izolat fonic. Proprietarii foarte amabili și dispuși sa te ajute.
Ne-am simțit minunat.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos! Va mai așteptăm cu drag la noi!
   Mihaela M din Brasov
nota: 10
schedule 16.08.2023
Apartamentul este foarte frumos, dotat cu toate cele necesare petrecerii unui seruri plăcut, poziție buna, curățenie impecabila, zonă liniștită, cu loc de parcare.
Gazdele foarte primitoare și atente la solicitările turiștilor. Mulțumim foarte mult! Revenim cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru aprecieri!
Noi vom încerca mereu sa nu dezamăgim, suntem deschiși și la sugestii, pentru ca oaspeții sa aibă parte de ceea ce-si doresc.
Va mai așteptăm cu drag la noi!
   Chiciudean Radu Andrei din Reghin
nota: 10
schedule 29.06.2023
Apartamentul acesta ne-a întrecut toate așteptările dat fiind faptul ca noi am venit cu gândul de a ne caza la hotel (intr-o singura camera cu doi copii mici, 1 respectiv 4 ani, fără a ți se acorda pătuț chiar și contra cost, ajungând astfel pana la circa 400 ron cu mic dejun). În schimb, printr-o cunoștință, ne-a fost prezentat apartamentul acesta cu doua camere, la 250 ron pe noapte cu un dormitor foarte dragut, culori calde, plăcut de privit și locuit efectiv, un living de asemenea foarte util cu încă un coltar transformat în pat, dând astfel posibilitatea de a sta intr-un ambient realmente de relaxare și tihna. Mai e și balconul, foarte bine venit în scopul destinderii la o cafeaua. Ceva... optim! Desigur, și micuța dar utila bucatărioară, dotata de-a dreptul cu mai de toate. Pereții sunt groși, antifoniaza bine. De asemenea, sa nu omitem cumva locul de parcare deosebit de prețios, în curte privata. Deci, mulțumim gazdei foarte amabilă și de bun simt și le zicem un 'la revedere'.
Recomandam cu incredere. Concediu plăcut tuturor!
Răspunsul unității:
Mulțumim pt aprecieri; ne încurajează sa îmbunătățim mereu condițiile în care turiștii noștri își petrec câteva zile de relaxare la mare.
Va mai așteptăm cu drag!
   Razvan din București
nota: 10
schedule 11.06.2023
Apartamentul este deosebit de frumos, dotat cu tot ce este nevoie, și o curățenie impecabila. Gazda foarte primitoare. Până la plajă se fac maxim 5 minute pe jos, iar până în centru sunt maxim 3-4 min pe jos. Ne-am simțit foarte bine. O sa revenim cu drag la această locație.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
Ne vom strădui mereu sa oferim oaspeților noștri motive sa fie mulțumiți.
Va mai așteptăm cu drag!
   Adrian din Galati
nota: 10
schedule 18.08.2022
Multumim doamnei Iulia si intregii familii pentru ospitalitate si profesionalismul serviciilor. Am închiriat acest apartament pentru o perioada de 13 nopti și a fost cea mai buna alegere făcută. Curățenie exemplara cu atenție la cele mai mici detalii, camerele confortabile și spațioase. Facilitățile oferite ne-au făcut sa ne simțim ca acasă.
Cu tristețe am predat cheile unui loc frumos care ne-a fost acasă pentru doua săptămâni și din care ne-am lăsat cu greu plecați... vacanta trebuie sa aibă și un sfârșit, nu?
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt cuvintele frumoase care ne onorează, dar ne și motivează sa facem în continuare tot ce tine de noi, pt ca turiștii care ne trec pragul, sa aibă parte de curățenie, confort și relaxare!
Va așteptăm cu drag vara viitoare!
   Cristina Postelnicu din Găești
nota: 10
schedule 17.07.2022
Condițiile sunt f bune, proprietarii foarte drăguți, curățenie impecabila, dotare uscător par, mașină de călcat, inclusiv aspirator dacă consideri că e nevoie, expresor, plită electrică, veselă... practic tot ce ai nevoie pentru o vacanță reușită cu familia. Nota 10!!!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pt apreciere! Nu bucuram ca ne-ati ales locația, mereu vom încerca să facem cât mai placute clipele oaspeților noștri, petrecute la Apartament Alfa Saturn. Va așteptăm cu drag sa reveniți!
   Alistar din Brașov
nota: 9.83
schedule 02.09.2021
Am fost cazați 5 nopți în apartamentul 305 și a fost un concediu plăcut. Apartamentul este poziționat aproape de plajă, magazine și restaurante.

De asemenea am găsit un apartament curat, dotat cu tot ce e necesar pentru un mic dejun și ceva gătit rapid. Iar compartimentarea apartamentului e ok.

Cat despre doamna Iuliana doar cuvinte de laudă. Incă de la primul telefon dat a fost foarte interesată sa ne facă sa ne cazam la dânsa.
   Alistar Ghe. Lazăr din Brașov
nota: 10
schedule 31.08.2021
Am avut cazare la apartamentul 305 din blocul Alfa din Saturn.

Localizarea proprietății este la 5 minute de plaja și aproape de magazine pentru cumpărăturile de zi cu zi.

Apartamentul l-am primit în condiții foarte bune (curățenie și este dotat cu de toate). Un lucru foarte bun e ca deține parcare proprie și nu stai cu grija mașinii.
Răspunsul unității:
Va multumim pt cuvintele dvs care ne onoreaza. Si ne impusioneaza sa facem ce se poate pt turistii care ne calca pragul. Va mai asteptam cu drag!
CONTACT
Iulia Munteanu
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Iulia Munteanu
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0727 765 142
WhatsApp