Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Mateo din Săsciori grade grade grade

Săsciori, sat Căpâlna, str. Dn 67 C, nr. 201 -
la aproximativ 16.7 km de centrul localității Sugag
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Lili din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.11.2023
E o pensiune la care vom reveni cu siguranta. Gazdele sunt niste persoane extraordinare, foarte amabili, ne-au ajutat in cazul in care aveam nevoie de ceva. Curatenia e la superlativ. La bucatarie gasiti tot ce aveti nevoie. E totul la superlativ. Recomand cu toata increderea pensiunea Mateo!!!
   Dan din Constanța
nota: 10
schedule 10.10.2023
Un concediu extraordinar. Locația superbă, cazarea la superlativ, dl Marius prompt la orice solicitare. Deasemenea, buni și bunelul ne-au făcut toate poftele, de la pălinca, afinata până la mancare tradițională. Felicitări. Dan din Constanța, revenim cu drag.
   Dănuț Cioclea din Târgu Jiu
nota: 10
schedule 25.09.2023
Incep prin a felicita proprietarii pentru modul cum au înțeles să facă turism de calitate!
Locație frumoasă, peisaj superb, condiții de cazare excelente, gazde primitoare și amabile, atmosfera caldă, mâncarea delicioasă iar porțiile sunt extrem de generoase, curățenie exemplară, comunicare excelentă.
Căldura sufletească cu care am fost tratați de către gazde, este cel mai bun ingredient care te face să te întorci mereu cu zâmbetul pe buze!
Nota 10 cu plus.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Valentin din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.08.2023
Tot ce am gasit in aceasta locatie reprezinta realitatea din descrierea facuta de proprietari, o familie tanara care ne-a demonstrat ca serviciile turistice pot fi la nivel superior si la un pret acceptabil. Camere spatioase, curate, utilate cu tot ce este necesar, inclusiv aer conditionat (in perioada sejurului chiar a fost nevoie). Personalul super amabil si receptiv la orice dorinta din partea noastra. Si, nu in ultimul rand, calitatea mancarii a fost una deosebita! Multumim domnului Marius pentru tot!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Vasile din Stei
nota: 10
schedule 18.09.2022
Locatie noua, minunata, de lux, cu camere curate, confortabile, cu baie si balcon. Saltele bune, prosoape albe si lenjerie alba, apretata si calcata, apa calda nonstop. Mancare deosebit de gustoasa si indestulatoare, cu ingrediente locale.
Terasa, curte si gradina spatioase, frumos amenajate. Proprietarii si personalul primitori, calzi, plini de solicitudine. Toata stima.
   Spatarelu Stefania din Voluntari
nota: 10
schedule 01.09.2022
Locatia amplasata intr-o zona retrasa si linistita. Camerele foarte curate si bine intretinute, bucatarie dotata, loc de gratar, terasa spatioasa, gradina cu loc de joaca pentru copii, teren de fotbal. Aproape de cetatea Calnic, care merita vizitata, de rapa Rosie, baraj Oasa.
Gazdele primitoare si foarte discrete.
Recomand cu toata increderea aceasta cazare si altora care cauta o locatie perfecta pentru un concediu reusit!
   Mihaela Ivan din Galați
nota: 10
schedule 19.08.2022
Am pasit pragul acestei pensiuni cu dorinta de a ne petrece o vacanta linistita intru-un peisaj superb. Dorintele noastre au fost pe deplin rasplatite. Inca de cand am ajuns, am parcat masina in parcare, ne-au intampinat gazdele pentru a ne prezenta locatia si imprejurimile. Curtea frumos amenajata, cu locuri de relaxare (leagane, trambulina pt copii), gratar amenajat si ciubar. Am intrat in pensiune. Foarte frumos amenajat totul, o investitie facuta cu gust si implicare. Bucataria super dotata, camerele curate, frumoase cu balcoane. Totul arata ireprosabil. Am fost primiti de gazde cu caldura omului de la munte. Ne-am simtit ca acasa. Cu siguranta, vom reveni.
   Serban Lavinia din Contanta
nota: 10
schedule 08.08.2022
Recomand aceasta pensiune. Totul este ca in descriere. Un loc minunat, liniste, gazde
primitoare, camere foarte curate.
In curte te poti relaxa in leagane si sa admiri privelistea din imprejurimi.
Daca treceti prin zona, nu ratati aceasta pensiune.
Totul este la superlativ.
   Alexandru din Ploiesti
nota: 10
schedule 01.08.2022
O pensiune moderna, foarte bine ingrijita, curatenie in camera. In zona nu prea este semnal gsm, dar pensiunea ofera wi-fi de calitate. Gazde primitoare. Cina si pranzul foarte gustoase. Vom reveni, cu siguranta. Recomandam cu incredere. Zona deosebita, privelisti montane care aduc cu ele linistea si dorinta de a ramane acolo.
   Rusu Ana-maria din București
nota: 10
schedule 17.06.2022
Despre pensiune și gazde am numai cuvinte de laudă! Am avut parte de liniște, peisaj de poveste între munți, camera spațioasă și foarte curată! La aceasta pensiune se poate servi mic dejun și cina! Noi am optat doar pentru cină, în fiecare seară altceva, preparate din produse locale pur și simplu delicioase! Urmează sa fie montat în curte și un ciubar...mulțumim gazdelor pentru tot suportul, sunteți minunați!
   Maria Livadaru din New York
nota: 10
schedule 29.06.2021
Excelenta amplasare, aproape de Sebes, interior ultra modern, conditii de cazare la superlativ. Gazde minunate si ospitaliere de nota zece.
   Florin din Timisoara
nota: 10
schedule 07.06.2021
Loc de poveste, conditii excelente de cazare, curatenie exemplara, mic dejun foarte consistent, raport pret/calitate excelent, gazde minunate , calde si primitoare. Ne-am simtit minunat.
   Maria din Maramures
nota: 10
schedule 23.05.2021
Conditii excelente de cazare, paturi confortabile, camere foarte curate, salon spatios, mancare gustoasa, personal amabil, spatiu exterior foarte generos. Pensiunea este situata intr-o zona superba, in mijlocul naturii.
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Turcu Marius Octavian
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Turcu Marius Octavian
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0764 697 812
WhatsApp