Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Georgea din Săcele

Săcele, str. Poiana Angelescu, nr. 29 -
la aproximativ 10.8 km de centrul localității Brașov
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alex din Sibiu
nota: 10
schedule 21.03.2024
O locație minunată, ne-am simțit foarte bine la acesta casă de vacanță, este dotată cu tot ce ai nevoie pentru un sejur de relaxare alături de prieteni sau familie.
În curtea din față găsiți o trambulină și leagăne ceea ce i-a încântat foarte mult pe cei mici, terasa acoperită, zona de grătar și ceaun, ciubărul care a fost foarte relaxant după o tură cu atv-urile, care merită de-asemenea toți banii.
Ne-a plăcut ca unul din dormitoare are un pat supraetajat, copiilor le-a plăcut la nebunie.
În living este un tv cu o diagonală generoasă. unde te poți uita la filme pe netflix, sistem de muzică și un playstation.
Bucătăria este și ea utilată cam cu tot ce ai nevoie. Este și o mașină de spălat haine care ne-a fost foarte folositoare, am putut spăla hainele celor mici, cât și prosoapele, avându-le curate în fiecare zi, detergent și tot ce aveți nevoie este pus la dispoziție de gazda.
La 150 m este și un restaurant cu specific romanesc unde se poate servi masă pentru cei care nu doresc să gătească.
Cu siguranță ne vom întoarce. Recomandăm cu drag.
   Voicu Adrian din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.08.2023
O locatie excelenta, super curat, personalul super dragut si de treaba, camerele ireprosabile din orice punct de vedere. Recomand cu cea mai mare incredere! O locatie de 10 stele!
   Andrei Pirvan din Branesti
nota: 10
schedule 18.08.2023
O locatie ireprosabila din orice punct de vedere. Curatenie, peisaje, iar Robert, gazda, este un tip super de treaba, care cauta sa ajute clientii. Locatia este top!!
   Silvia din Brasov
nota: 10
schedule 16.08.2023
Am avut o experiență frumoasă în această casă de vacanță cu 3 dormitoare. Confortul și facilitățile oferite au fost peste așteptătile noastre. Toate cele 3 dormitoare au fost pregătite cu atenție, oferind un spațiu primitor și relaxant pentru odihnă. De asemenea, am apreciat enorm faptul că am avut acces la ciubăr, netflix și playstation, ceea ce a adăugat o notă distractivă și relaxantă serilor petrecute în casă. Unul dintre aspectele care ne-au atras atenția a fost posibilitatea de a închiria contra cost plimbări cu atv-urile. A fost o ocazie unică de a explora împrejurimile într-un mod plin de aventură. Ghidul a fost foarte amabil, bine pregătit și ne-a făcut să ne simțim în siguranță pe tot parcursul turului. Zona în care se află casa de vacanță este liniștită și primitoare. Am avut ocazia să ne relaxăm pe terasa spațioasă, să pregătim grătar și să ne bucurăm de vacanță împreună cu familia. Recomand cu căldură și vom reveni cu siguranță.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Robert din Cluj
nota: 10
schedule 11.08.2023
O locatie superba, situata chiar la marginea padurii departe de agitația orașului, curtea este ingradita ceea ce a fost un mare “+” având cu noi 2 blanosi. Casa are tot ce este nevoie pentru a avea un sejur reusit. Ne-a placut foarte mult ca am putut inchiria atv-uri si biciclete electrice chiar de la locatie, fara a fi nevoie sa ne deplasam, având si copii mici.
Ciubarul a fost nemaipomenit si, ce am apreciat foarte mult la ciubar, este ca propietarul schimba apa si o tratează cu clor pentru fiecare client.
   Vlad Turcescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.07.2023
O locatie super faina, destul de aproape de Brasov, aproximativ 12 km. Gazda este foarte de treaba. Locatia este una curata, dotata cu tot ce ai nevoie, curtea este ingradita ceea ce pentru noi a contat venind cu 2 blanosi pe care am putut sa ii lasam liberi. Este situata intr-o poienita departe de agitatia orasului, pentru noi a fost exact ceea ce am cautat. Vom reveni cu drag.
   Radu Lorean din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.07.2023
Recomand cu drag aceasta casa de vacanța, ne-am simțit minunat. Casa este dotata cu tot ce ai nevoie pentru o ședere relaxanta. Este situată intr-o poienița din localitatea Sacele, priveliștea minunata, liniște. Se ajunge foarte repede in Brașov, centrul vechi fiind la aproximativ 12-13 km, drumul se parcurge in aproximativ 15-20 de min.
Recomand si închirierea atv-urilor, noi le-am închiriat pentru o tura de 3 ore, peisajele au fost de vis, foarte fain traseul. Ghidul a fost prietenos, ne-a făcut sa ne simțim foarte bine.
Ciubarul a fost de asemenea un mare plus, mai ales după tura cu atv-urile. In concluzie recomand cu drag aceasta locație.
poze recenzie
   Alex din Arad
nota: 10
schedule 05.07.2023
Locația este superbă, priveliște de vis in mijlocul naturii!
Gazda este foarte primitoare și de ajutor. Am fost un grup de 8 persoane, pe o perioada de 3 zile, și cu dorința de a face activități cât mai multe, iar gazda a fost foarte amabila și ne-a pus la dispoziție in prima zi: biciclete electrice pe care le-am plătit extra, iar in a doua zi cireașa de pe tort, o super aventura cu atv-urile. Totul a fost superb, având in vedere faptul ca după fiecare activitate avuta, gazda ne aștepta cu ciubarul pregătit!
poze recenzie
   Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.07.2023
Ne-am simtit foarte bine, locatie super curata, dotata cu tot ce este necesar, cu bun gust amenajata, gazda foarte primitoare, ne-a ajutat cu tot ce este necesar, ciubarul a fost excelent si am avut ocazia sa inchiriem atv-uri cu plecare chiar de la locatie, traseele au fost superbe,
locatia este foarte aproape de Brasov, am mers aproximativ 12 minute cu masina.
Recomandam cu mare drag si abia asteptam sa revenim!
CONTACT
Robert Georgea
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Robert Georgea
Telefon: 0758 064 703
WhatsApp
Apel/SMS