Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa de sub Deal din Runcu grade grade grade

Runcu, sat Băltișoara, str. Băltișoara, nr. 62 -
la aproximativ 18.1 km de centrul localității Târgu Jiu
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Bobric Angela din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.03.2024
Proprietate foarte curata, camere confortabile, zona linistita, frumos amenajata, conditii excelente. Proprietarii sunt gazde minunate, ne-au aratat imprejurimile, ne-au rasfatat cu mancare traditionala, ne-au servit cu produse proaspete de tara si la cerere. Am fost rasfatati cu produse din camara proprie, naturale si foarte gustoase. Pensiunea este amenajata cu mult bun gust, multa verdeata, are curte mare cu loc de relaxare, gratar, loc de joaca pentru copii, masa de tenis si loc de parcare. Vom reveni cu placere si recomandam cu multa caldura!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mema Corina din București
nota: 10
schedule 31.07.2023
Pensiunea este foarte frumoasă, confortabilă și curata. Curtea a fost o oaza de relaxare, cu mult bun gust aranjată, potrivită si celor care cauta un colt de liniște, dar și grupurilor.
Gazdele te fac sa te simți ca un membru al familiei, am fost primiți cu multă căldură, desi am stat o singură noapte. Au știut când să fie prezenți, dar si cand sa ne ofere intimitate.
Recomand cu toată încrederea.
   Emanoil Daniel din Medgidia
nota: 10
schedule 09.05.2021
Totul la excepțional: cazare, mâncarea și gazdele primitoare și drăguțe, excursii cu proprietarul off road, zonă liniștită și drumeții excelente. În concluzie un sejur perfect cu un buget mediu.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ungureanu Valentin din Medgidia
nota: 10
schedule 07.05.2021
Ne-am simțit excelent. Doamna Elena și domnul Vasile sunt gazde nemaiîntâlnite în alte vacanțe prin România fiind întotdeauna zâmbitori și încercând să facă tot posibilul să ne simțim cât mai bine. Masa a fost preparată chiar de ei ca la mama acasă cu bunătăți care mai de care. Ne-au plimbat și ghidat în drumeții ceea ce ne-a fost de mare folos pentru că nu am pierdut timp pentru a descoperi singuri.

Curățenia a fost desăvârșită, iar confortul camerelor a fost maxim din punctul meu de vedere. Locația este surpinzătoare deoarece după pensiune începe pădurea, dealul, muntele. Liniștea ne-a obligat să ascultăm trilurile de păsărele, iar în micile drumeții pe lângă pensiune am putut vedea veverițe, ciocanitori și putin mai departe chiar căprioare. Nu am promis că revenim, dar oricând vom mai ajunge in zonă vom lua în considerare o nouă aventură la această pensiune pentru că mai sunt multe de văzut.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Sacagiu Vasile
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Sacagiu Vasile
Telefon: 0765 871 438
Apel
WhatsApp