Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Black & White, Săticul de Jos din Rucăr

Rucăr, sat Săticul de Jos, str. Valea Jugii, nr. 13 -
Nota 10.0 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Daniel din Pitesti
nota: 10
schedule 22.10.2023
Am petrecut un weekend superb! Peisaj de vis, curtea mare, fie ca te afli în curte, fie ca privești de la fereastra dormitorului, peisajul este senzațional, foișorul foarte mare si super dotat, terasele spatioase si generoase, livingul foarte mare cu bucătărie open space, mobilat cu foarte bun gust, dormitoarele spațioase, fiecare cu baie proprie, curatenie, gazdele foarte receptive la orice problema aparuta si, nu in ultimul rand, foarte multa liniște. Cu siguranta vom reveni! Salutari, doamna Simona!
Răspunsul unității:
Multumim din suflet! Va asteptam cu drag curand!
   Alexandra din București
nota: 10
schedule 02.08.2023
Pro: curățenie desăvârșită, pensiunea superba, peisajul de vis, curte imensa. În plus, nu sunt vecini, nu te deranjează nimeni.
Contra: un mic incident pe care îl precizez doar pentru ca am mai regăsit o recenzie ce menționa asta: canalizarea înfundata a făcut ca după prima folosire a toaletelor de la parter, sa inunde baile. Sigur se rezolva, însă pt noi a însemnat sa urcam la etaj de fiecare data când aveam nevoie la toaleta.
   Gabi din Galati
nota: 10
schedule 09.05.2023
Am fost 3 familii cu 2 copii. Vila este superba, căldură, camere mari, confortabile, ultra dotate, living mare, bucătărie la fel. Curățenie desăvârșită și un foișor cu grătar cum rar întâlnești. Nu va deranjează nimeni, doar triluri de pasarele, văcuțe în apropiere la care am asistat la muls și am achiziționat produse. Am vizitat Cheile și Peștera Dâmbovicioara. Nota 10 cu ++++ pentru proprietari.
   Florin din Teleorman
nota: 10
schedule 10.04.2023
Cazare excelenta, curățenie, camerele sunt spațioase, 2 sunt camere triple, ne-am hucurat de liniște, curtea destul de mare a fost bucuria copiilor, are și masina de spălat vase pe care nu am regăsit-o în descriere, priveliște minunata. Revenim, cu siguranță. În apropiere este și păstrăvărie.
   Irina din Focșani
nota: 10
schedule 23.02.2023
O locație excelentă pentru 3 familii cu câte 2 copii. Curățenie exemplară, camere spațioase, bucătărie si foișor dotate cu tot ce ai nevoie. Se observă că proprietarii pun pe primul loc nevoile turiștilor. Totul e făcut cu bun gust, te simți ca acasă. Peisajul este superb din orice cameră, iar liniștea e la ea acasă. Într-adevăr din casă nu e semnal la telefon, dar netul a funcționat foarte bine. Vom reveni, cu drag, vara, ne-am simțit excelent.
   Constantin Ruta din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.10.2022
Un loc de poveste. Liniștea e la ea acasa. Curățenie exemplară. Camerele sunt foarte spațioase, livingul este foarte mare. Bucătărie dotată. Foisorul este imens, are plita, cuptor, gratar. Curtea cât un teren de fotbal. Vederea catre munte se poate vedea din toate camerele. Recomand cu toată încrederea.
poze recenzie poze recenzie
   Ruta Florentine din București
nota: 10
schedule 22.09.2022
Totul la superlativ! Foarte curat, camerele spațioase, băile la fel, iar liivingul foarte mare, terasa exterioara și foișorul de vis, pădurea chiar în spatele vilei, iar în fata muntele, foarte multa liniște, proprietarii super ok, ne-au ajutat cu toate informațiile necesare, a fost un sejur minunat! Vom reveni curând!
   Alina din Bucuresti
nota: 5
schedule 07.08.2022
Locația este neîngrijită, curățenia a fost făcută superficial in camere, iar in living deloc. Wc-ul de la parter nu se putea folosi, deoarece curgea in încăpere, frigiderul era plin de gheata și neigienizat după plecarea turiștilor anteriori. Afara nu se putea sta pe timpul zilei, deoarece era invazie de viespi. Fara semnal la telefon, păcat ca ce e in poze nu corespunde cu realitatea. Interesați doar sa ia banii și cam atât. Nu recomand.
Răspunsul unității:
As fii fost bucuroasa daca ati fii argumentat cat de cat,spuneti ca nu a fost curat in camere adica? Spuneti ca frigiderul era neigenizat, ati fost rugati sa faceti check-in la ora 14 deoarece aveam turisti, nu ati inteles acest lucru si ati sosit la ora 12, doar ce plecasera ceilalti turisti, ati insistat, desi vi s-a comunicat clar ca trebuie sa asteptati sa terminam curatenia cu toate astea ati intrat in.living si ati depus in frigider proviziile( desi vi s-a comunicat ca nu s-a igenizat dupa turistii anteriori) , ce nu corespunde cu realitatea? De ce nu argumentati? Imi pare rau pt invazia de viespii, oare ce puteam face noi in sensul acesta ca proprietari, in spatele vilei este padure,(rezervatie naturala) semnal la telefon este pe wapp, apel wifi, suntem la munte doar,sincer chiar nu stiu cum pot reactiona la astfel de comentarii nejustificate in nici un fel.....cel mai rau ma deranjeaza cand spuneti ca pozele nu corespund cu realitatea( sunteti primul oaspete care spune asta) poate aveti dreptate,nu vreau sa par lipsita de modestie dar toti oaspetii nostri ne-au spus ca este mult peste asteptari, numai bine!
   Iamandi George din București
nota: 10
schedule 17.02.2022
Superb! Peisaj de vis, curtea foarte, foarte mare, peisajul extraordinar, fie ca te afli în exterior, în curte, fie ca privești de la fereastra dormitorului, peisajul este senzațional, Foișorul foarte mare, grătarul, plita și cuptorul sunt super, terasele generoase, livingul foarte mare cu bucătărie open space, mobilat cu foarte bun gust, dormitoarele spațioase, fiecare cu baie proprie, curat, gazdele primitoare, foarte multa liniște, curtea fiind foarte mare, undeva la 3000 m, nu exista vecini în apropiere, un sejur minunat!
   Sanda Covesan din Brasov
nota: 10
schedule 04.07.2021
Conditii exceptionale foarte curata asternuturi, prosoape albe impecabile, camere spatioase, lminoase cu priveliste foarte frmoasa, bucatarie dotata cu absolut tot ce ai nevoie, iar vara foisorul si terasa parca nu te lasa sa intri in casa. Curatenie cu mult bun gust.
CONTACT
Prodan Simona
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Prodan Simona
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0723 638 018
WhatsApp