Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Roxy din Rucăr

Rucăr, sat Rucăr, str. Valea Iei, nr. 22 -
Nota 10.0 / 25 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.78
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Oprea Adriana din Targoviste
nota: 10
schedule 02.12.2023
Noi am fost un grup galagios de 20 persoane si pensiunea Roxy a fost printre putinele unitati de cazare la care nu ni s-a reprosat muzica tare si galagia. Doamna Roxy si sotul au fost foarte amabili si ne-au pus la dispozitie tot ce am cerut. Camerele curate si calduroase.
poze recenzie
   Niculina Veronica Iordan din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.10.2023
Recomand. De la frumusetea locatiei, linistitea zonei, unde ciripitul pasarilor iti incanta auzul, pana la curatenie, facilitatile si amabilitatea gazdei, totul a fost peste asteptari. Pensiunea este foarte frumoasa, bine intretinuta cu o curte foarte mare, impecabil ingrijita, multe facilitati oferite de gazda: zona de gratar , leagan, masa ping-pong, ciubar, bucatarie utilata, foisor, camerele pensiuni au un confort placut, calduros, curat- nota 10. Gazdele minunate, foarte amabile, oricand te ajuta daca ai nevoie.
   Cristi din Buzau
nota: 10
schedule 08.09.2023
Am fost cateva zile cu familia, locatia are tot ce trebuie, ciubarul face toti banii, curatenie ok, bucatariile utilate, iar pozitia pensiunii iti ofera posibilitatea sa vizitezi obiectivele din zona! Proprietarii te ajuta cu tot ce soliciti, oameni deosebiti!!!
poze recenzie
   Adriana din Buzau
nota: 10
schedule 03.09.2023
O locație foarte frumoasă, dotata cu tot ce trebuie pentru a avea o vacanta reușită. Curte mare, îngrijită, leagăn, masa de ping-pong, ciubar...totul super!! Proprietarii niște oameni deosebiți. A fost distracție și voie buna! Multumim gazdelor! Peisajul din zona te cucerește... nu te mai saturi sa tot privești munții...
   Minca Ionela din Mioveni
nota: 10
schedule 20.08.2023
Dacă alegeți aceasta locație cu siguranță ați făcut o buna alegere. De la frumusețea locației pana la curățenie, facilitati și amabilitatea gazdei, totul a fost peste așteptări. Recomand pentru o vacanta liniștită în mijlocul naturii, pentru deconectare și relaxare, dar și pentru familie cu copii. Curtea foarte mare, impecabil îngrijită, masa ping-Pong, leagan. Este locul ideal de recreere, nota 10!!
   Dutan Elena Madalina din Pitesti
nota: 10
schedule 20.08.2023
Super locatie, super personal! O curatenie extraordinara! Aveti parte de un peisaj de vis, o curte extrem de frumoasa, masa de tenis, curtea dispune de ciubar, extraordinar pentru serile racoroase! Camerele si baile super curate! Ne-au lasat si cu o muzica in bunul simt! Gazda super primitoare!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Iancu Claudia din București
nota: 9.67
schedule 21.05.2023
Totul la superlativ. Ne-am simțit extraordinar. Camerele curate, am avut tot ce ne-am dorit. Gazdele super ok, tot ce le-am cerut ne-au dat. Ciubărul superb, am prins și vreme frumoasă. Caldura in camere. O sa mai revenim cu drag. Recomand cu încredere.
poze recenzie
   Ramona Chirita din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.03.2023
Facilitati, tot ce vrei si in casa si in curte, liniste, dimineata se aud pasarele, pisicutele doamnei foarte frumoase; confort-super camerele, caldura, placut; curatenie - nota 10; gazdele- primitoare, tot timpul preocupate daca avem nevoie de ceva. Noi sigur revenim.
   Aura din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.03.2023
Totul a fost la superlativ. Zona linistita, gazda mai mult decat amabila. Ne-am simtit excelent. Cazare spatioasa, pune la dispozitie tot de ce ai avea nevoie, iar experienta la ciubar este ceva inedit. Felicitari pt munca depusa si dedicarea de care dati dovada, sunteti niste oameni minunati. Ne-ar placea sa revenim!
   Angi din București
nota: 10
schedule 02.10.2022
Gazdele minunate, amabile, ne-au pus la dispoziție tot ce am avut nevoie. Locația superba, au o grădina foarte frumoasa, liniște, locul perfect pentru relaxare. Camerele curate, sufrageria mare, perfecta pentru grupul nostru de 10 persoane și o cățelușa.
   Viorel Ene din Pitesti
nota: 10
schedule 07.08.2022
Pensiunea arata mult mai bine in realitate, curtea este extraordinară, poti juca ping-pong, poti sa te relaxezi pe sezlonguri, poti face baie in ciubar etc..
Gazdele sunt foarte de treabă, te ajuta daca ai nevoie de ceva, stau de vorba si te ajuta in orice situatie.
Am fost un grup de 12 persoane si ne-am simtit extraordinar.
Răspunsul unității:
Multumim mult . Se pare ca mai sunt si oameni care apreciaza gazdele si toate cele .
   Bîsceanu Alexandra Andreea din Tatgoviste
nota: 10
schedule 29.05.2022
O cabana de nota 10, personal superb, am fost întâmpinați cu mare căldura, iar zona este foarte frumoasa, totul arată ca in imagini. Pentru o relaxare in plus este un loc genial. Am venit de doua ori in aceasta zona, la cabana Roxy și n-am întâmpinat nicio problema. Multumim personalului!❤️
   Rahela din Campulung
nota: 10
schedule 22.05.2022
O locație superbă.
Liniștea din mijlocul naturii, ospitalitate din partea gazdelor, curățenie.
Facilitati: gratar, foisor, super amenajat, sezlonguri, ciubar, masa ping-pong, cos baschet (pt copii) si multe altele.
Totul la superlativ!
   Bebe din Rosiori
nota: 10
schedule 20.04.2022
Pensiunea este un loc tocmai bun de odihna. Este liniste, desi este in vreme de imbunatatire, chiar si asa camerele au fost confortabile, calduroase, bucataria echipata, nu ne-a lipsit nimic, iar livingul foarte spatios, baile foarte ok si, ele deasemenea, calduroase, totul curat de cand am venit si pana am plecat, curatenia la sfarsitul vacantei ne-am facut-o noi pt ca asa mi se pare normal sa strangem in urma noastra, gazdele exceptionale, gata de ajutor oricand si la orice ora. Nu ne-au deranjat absolut deloc tocmai pentru a ne simti in largul nostru. Ciubarul a fost gata de fiecare data si gazda chiar ne intreba cum dorim apa ca temperatura.
   Alexe Amalia din Pitești
nota: 10
schedule 05.01.2022
Totul a fost minunat, de cum am ajuns pana am plecat, proprietarii sunt niște oameni minunați care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie și ne-au făcut sa ne simțim foarte apropiați de dumnealor. Casa a fost exact cum ne am așteptat și cum am văzut o in poze, am avut tot ce aveam nevoie.
   Ciprian Arv din Campulung
nota: 10
schedule 01.01.2022
Foarte frumos si foarte curat, proprietarii cabanei sunt extraordinari de amabili si ne au fost asigurate toate conditiile posibile. Caldura a fost mentinuta in permanenta, iar ciubarul a putut fi folosit si in miezul noptii, lucru asigurat de gazde chiar si la acele ore tarzii. Nu am ce sa reprosez, totul a fost excelent.
   Aurel din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.11.2021
O locatie frumoasa, curata si prietenoasa cu peisaje foarte faine.

Curte mare, foarte bine organizata, ideala si pentru copii. Gazdele foarte ok, cu mult bun simt.

Nu ai nevoie de nimic, iti trebuie doar” chef de distractie”
   Maria din Constanta
nota: 10
schedule 31.08.2021
O locație minunata cu peisaje superbe.

Pensiunea este foarte frumoasa, camere foarte curate. Am stat cazați 4 nopți și ne-am încărcat bateriile pentru tot anul. Proprietara a fost foarte drăguță și ne-ar face placere sa revenim. Am avut grătarul deja pregătit, am primit și lemne în plus, nu am plătit nici un leu în plus.
   Bucura Elbana Roxana din Mioveni
nota: 10
schedule 24.08.2021
O curte foarte primitoare cu diverse activitati, dar punctul atractiei este ciubarul. Despre gazda pot spune numai cuviinte de lauda, o doamna deosebita, calda care a tinut cont de confortul nostru si ne-a pus la dispozitie o alta camera deoarece una din cele de la etaj este greu accesibila, doar in cazul nostru, fiind cu copii mici.
   Iordache Bianca din Ploiesti
nota: 10
schedule 27.06.2021
Ncă de la intrarea în curte, doamna proprietara ne-a întâmpinat cu căldură și energie bună. Tot dansa ne-a facut turul camerelor și ne-a prezentat facilitățile. Pretul a fost cel stabilit telefonic pentru toată cabana (8 camere) si pentru ciubar (2 zile).

Fiind un grup mare de studenți (17 persoane), gazda nu a fost deranjata de muzica data tare, în limitele bunului simt. Dansa ne-a ajutat cu curățenia de dimineață, ne-a povestit de împrejurimi. Camerele au fost super ok, călduroase, curate, cu 2 bai pe hol la 4 camere. Totodată, acestea arata fix ca în poze.

Curte potrivita pentru sporturi de gradina, exista masa de ping pong, palete, șezlonguri, leagăne etc. În curte încap lejer 6 mașini.

Ciubarul a fost o experienta super plăcută, apa a fost menținută calda de către proprietar, însă apa nu a fost schimbata. Pretul a fost negociat cu gazdele.

Se ajunge ușor de pe DN73. Avem un Profi la 7-8 minute de mers pe jos, însă priveliștea este absolut fascinantă, pensiunea este la poalele unei păduri .
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Andy din Pitesti
nota: 10
schedule 24.05.2021
Foarte ok. Totul curat. Gazda primitoare. Foisor cu gratar incapator pentru 10 persoane lejer, cu masa mare. Camere incapatoare, bai curate, sufragerie mare. Foarte frumos si ai tot ce iti trebuie la bucatarie fara a mai aduce dupa tine alte chestii. Langa padure, aer curat si liniste.
   Cuplu Tânăr din Alba-iulia
nota: 10
schedule 19.05.2021
Ne-am simțit tare bine. Aer curat, condiții de cazare super bune, liniște și o priveliște de vis. Camera a fost curată, nu ne-a lipsit nimic. Ce ne-a surprins plăcut: loc special amenajat pentru grătar, zonă verde, ciubăr.
   Anda Dorobat din Onesti
nota: 10
schedule 19.05.2021
Ideala pentru un grup mai mare de persoane, prieteni, familie. Am făcut grătar, ne-am distrat și am mers in drumeții timp de o săptămână. A fost excelent, o experiență minunată. Camerele curate, îngrijite. Gazda foarte primitoare.
   Tudor din Jivou
nota: 10
schedule 19.05.2021
Gazdele sunt foarte primitoare, iar raportul calitate-preț este excelent. In zona se pot face drumeții, drumul pana la pensiune este accesibil.
   Mihalache George-andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.05.2021
Locatia este excelenta, locul arata superb, cu un usor aer de intimitate (datorat localizarii mai retrase) care iti ofera exact acea liniste si relaxare de care ai nevoie dupa o saptamana plina la serviciu. Gazdele foarte primitoare, sociabile, o familie super faina.
CONTACT
Roxana Bucur
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Roxana Bucur
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0752 008 131
WhatsApp