Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Alpina din Rucăr grade grade grade

Rucăr, sat Rucăr, str. Brașovului, nr. 72 -
Nota 10.0 / 24 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Filip Moise din Barlad
nota: 10
schedule 15.11.2023
Personalul foarte primitor, foarte curat, camerele foarte ingrijite curatenie, ciubarul exceptional, serviciile excelente, confortul camerelor excelent, la un pret foarte avantajos, foarte aproape de oboective turistitce, Pestera Dâmbovicioara, Barajul Sătic, Mausoleul, Manastirea Nămâiesti, un peisaj de nota 10! Drumetii pe muntii Fagaras. Curte cu toate conditiile, loc de parcare mare, securitate.
   Marinică din Iași
nota: 10
schedule 30.07.2023
Aici găsești ospitalitatea specifica românului autentic, care are grijă că oaspeții să nu ducă lipsă de nimic (mâncare, cazare, ciubăr, grătar), decât să admire peisaje de vis, trasee turistice fantastice în apropiere, iar gazdele, prin bunătatea și umorul de care dau dovadă, te fac să îți petreci un concediu minunat!
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru recenzie! Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi! Va asteptam cu drag sa reveniti oricand!
   Radu D. din București
nota: 10
schedule 17.07.2023
Locație excelentă pentru un eveniment de echipă, dar poți să vii liniștit și cu familia. Ne-am simțit excelent, proprietarii sunt foarte ok.
Camere curate și ingrijite, bucătărie cu tot ce trebuie, zona de grătar în aer liber, perfect. A fost un weekend perfect. Zona foarte frumoasa. Recomand cu încredere!
Răspunsul unității:
Ne bucuram enorm ca ati avut o sedere pe masura asteptarilor! Va asteptam cu drag si alta data la noi!
   Preda din Craiova
nota: 10
schedule 04.06.2023
Totul a fost foarte frumos. Camere frumoase, bai curate, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, locuri de joaca pentru copii. In curte este ciubar, gratar. Exista locuri de parcare suficiente. Gazdele sunt foarte primitoare. Recomandam. O sa revenim cu siguranta!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri! Va mai asteptam oricand cu drag!
   Niciu Ana-maria din Brasov
nota: 10
schedule 30.10.2022
Este o cabană drăguță, cu terasă, grătar mare, ciubar, bucătărie utilată, sala de mese. Totul curat, gazdele foarte prietenoase, situată intr-o locație liniștită și foarte aproape de canionul și pestera Dâmbovicioarei, care este o locație extraordinară pentru o plimbare cu peisaje de îți taie răsuflarea. Noi am fost în gașcă mare, am luat toată pensiunea și ne-am simțit foarte bine.
Răspunsul unității:
Ne bucuram mult ca v-ati simtit bine si va mai asteptam cu drag si altadata.
   Andreea din Brasov
nota: 10
schedule 30.10.2022
Recomand pensiunea Alpina! Primire excelenta, oameni prietenoși și condiții pe măsura. Foarte potrivit locul pentru o minivacanța de weekend. Imagini spectaculoase din ciubarul din curtea proprietații. Confortul camerelor rezonabil. Curățenia și comportamentul gazdei sunt de apreciat!
   Cristi din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.09.2022
Recomand cu incredere pensiunea Alpina. Este situata intr-un loc frumos, camerele sunt frumoase si mari, curatenie peste tot. Vila si camerele arata mult mai bine in realitate decat in poze, iar d-na Elvira si dl Gigi, sunt oameni de nota 10. Am rezervat integral si am fost placut surprins de ceea ce am gasit. Vom reveni cu drag si nu ezitati in a alege un sejur la aceasta vila.
   Alin Navodaru din Galaţi
nota: 9.67
schedule 13.08.2022
Personalul foarte primitor, foarte curat, camerele foarte ingrijite curatenie, serviciile excelente, confortul camerelor excelent, la un pret foarte avantajos, foarte aproape de oboective turistitce, pestera Dâmbovicioara, barajul Sătic, mausoleul, manastirea Nămâiesti, un peisaj de nota 10! Drumetii pe muntii Fagaras. Curte cu toate conditiile, loc de parcare mare, securitate.
   Raluca din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.07.2022
Pensiune spatioasa, cu multe dotari, gazde extraordinare. Am avut tot ceea ce aveam nevoie si chiar mai mult. Pensiunea ofera, de asemenea, si un ciubar si diverse jocuri. Nu sunt probleme cu vecinii, locul este foarte linistit. Loc pentru gratar, bucataria dotata, am primit chiar si o pastrama facuta de proprietar.
Răspunsul unității:
Ne bucuram foarte mult ca totul a fost bine! Va așteptăm cu drag oricând!
   Grecu Lucica din Constanta
nota: 10
schedule 17.07.2022
Am avut parte de un sejur excelent din toate punctele de vedere (facilitați, curățenie, etc). Peisajul foarte frumos și o buna localizare, astfel încât am putut ajunge foarte usor la atracțiile din jur. Gazdele sunt niște oameni deosebiți.
   Bira Gheorghe din Braila
nota: 10
schedule 02.07.2022
Super frumoasă, așezată între munți, aer curat, camere mari spațioase, curate. Gazde de nota 10, domnul Gigi un super meseriaș, inclusiv la grătar. Trasee montane aproape și foarte frumoase. Bucataria echipata cu tot ce dorești. Un sejur de neuitat. Multa sănătate gazdelor!
Răspunsul unității:
Mulțumim! Va așteptăm cu drag oricând!
   Mariana Chișinău din Chișinău
nota: 10
schedule 12.05.2022
Este o locație superbă înconjurată de munți cu aer pur de îți taie respirația. Gazdă ospitalieră, amabilă și receptivă la necesitățile noastre, noi fiind o famile cu mai mulți copii mici. În camere este curat și comod, pensiunea corespunde descrierii. Recomand cu încredere și altora, voi reveni cu mare drag aici.
   Simona Ruieneanu din Craiova
nota: 10
schedule 10.04.2022
Locație excelenta, situata intr-o zona frumoasa, nu foarte departe de obiectivele turistice, camerele curate, spațioase, dotate cu tot ce ai nevoie, acces la bucătărie complet utilata, proprietarii foarte cumsecade, dornici de a-ți satisface toate plăcerile.
   Tiberiu din Buzau, Judet Buzau
nota: 10
schedule 28.01.2022
Locație foarte îngrijită, foarte bine întreținută, curat, liniște, proprietarii foarte simpatici, dornici să te facă să te simți bine, serviabili. Nu foarte departe de obiectivele turistice din zonă, într-un cuvânt nu ne-a lipsit nimic, ne-am simțit ca acasă.
   Dragnea Stelian din Gura Foii
nota: 10
schedule 16.01.2022
Gazdele foarte amabile, ne-au întâmpinat cu căldură atât la propriu, cât și la figurat. Sunt persoane drăguțe și discrete, dornice să-ți facă șederea cât mai plăcută. Camerele sunt spațioase, curate și confortabile dotate cu tot ce ai nevoie. Ai acces la bucătărie complet utilată, grătar foarte spațios, foișor etc. Pensiunea este situată într-o zonă frumoasă. Totul a fost super.
   Catalina Grigore din Pitesti
nota: 10
schedule 09.11.2021
Am avut o ședere foarte plăcută.

Pensiunea este curată și foarte bine dotată cu orice ai avea nevoie, iar gazdele sunt foarte deschise și primitoare.

Camerele sunt spațioase și la fel ca în restul pensiunii vei găsi și în camera orice vei avea nevoie pentru a te simți confortabil.
   Nitulescu Andreea din Rucar
nota: 10
schedule 20.09.2021
Confort maxim, curățenie impecabila (așternuturi, prosoape), locatia excelenta, iar gazdele foarte primitoare.

Totul a fost asa cum ne am dorit. Din pacate timpul nu ne-a permis sa ne bucuram mai mult de tot ce ne inconjura.
   Irina Elena Zaim din Roman
nota: 10
schedule 30.08.2021
Pădurea și aerul curat înconjoară pensiunea. Liniștea și gazdele primitoare, drăguțe și discrete te întâmpină la intrare. Curățenia perfectă. Confortul camerelor la superlativ. Vizitați cu incredere acest loc primitor. Aveți multe obiective turistice la doar câțiva km. Acces la bucătărie, grătar, foișor, ciubar, restaurante în zonă unde se poate mânca de bine.
   Violeta Dragu din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 02.02.2021
Gazde primitoare si atente sa-ti faca sederea placuta.
   Carmen C din Ploiești
nota: 10
schedule sejur: 30.08.2019 - 01.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune extrem de spațioasă cu toate dotările incluse, intr o zona liniștita, foarte curat. Proprietari discreți și foarte amabili. As reveni cu plăcere!
Mulțumim pentru tot!❤️
   Daniela-cristina din Slobozia, Ialomita
nota: 9.67
schedule sejur: 30.08.2019 - 01.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie impecabila! bucatarie bine utilata.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu au fost nemultumiri.
   Daniela din Barlad
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 23.08.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune bine organizata, gazdele primitoare si in acelasi timp discrete. Camera spatioasa, paturi foarte comfortabile. Bucataria utilata, si multe locuri de luat masa, in aer liber.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu stiu daca e chiar un minus, dar presiunea la apa a fost foarte mica.
   Ana Maria și Costel din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 15.06.2019 - 17.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Bună ziua,
A fost super din toate punctele de vedere. Propietari foarte amabili, atenți,curatenie,liniște, totul la superlativ. Recomand din tot sufletul! Revenim! Va mulțumim pentru tot!
thumb_down
Aprecieri negative:
   Sorin din Bacau
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2018 - 12.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost foarte multumit atât de gazdă cat si de conditiile de cazare!
CONTACT
Elvira Penica
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Elvira Penica
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0745 646 801
WhatsApp
Apel/SMS