Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Tâmplarului din Rucăr

Rucăr, sat Rucăr, str. Valea Iei, nr. 63 -
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Marius Girleanu din Brașov
nota: 10
schedule 26.02.2024
Gazda foarte primitoare, curățenie, totul la superlativ, locație liniștită, vă mulțumim, ne-am simțit foarte bine, recomand cu încredere, foarte fain totul, este rustic din lemn plus ca are și ciubar, camere curate, ideal pentru familii cu copii, iar sus, la mansardă, este o cameră pentru copii care are și un cuib foarte fain!
   Bianca Nicu din Caracal
nota: 10
schedule 08.03.2022
Cabana a fost superba, curata si echipata cu tot ce ai avea nevoie intr-o cabana pentru un grup mai mare de prieteni. Gazda a fost foarte primitoare si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Mansarda e foarte frumos amenajata si privelistea e de vis!
   Bianca Negrea din Brasov
nota: 10
schedule 08.03.2022
Inconjurata de padure, foarte curata si cu gazde atente si primitoare, casa Tamplarului este excelenta pentru o escapada cu familia sau prietenii. Locatia este potrivita pentru activitati diverse: aventura cu atv-ul, plimbari prin padure, ateliere de tamplarie sau pur si simplu pentru liniste si relaxare. Buctaria este bine echipata, gratarul e acoperit, iar "cuibul" a fost atractia casei. Ne-am simtit excelent, recomand cu drag!
poze recenzie poze recenzie
   Florentina Diaconescu din Pitesti
nota: 10
schedule 20.02.2022
Totul a fost super ok. Am găsit tot ce am avut nevoie, bucătăria echipata cu de toate, am primit lemne de la proprietar, paturile foarte confortabile, curetenie, căldură. Propietarul de nota 10, nu ne-a deranjat.
Amplasarea foarte buna, priveliște frumoasa.
CONTACT
Manea Ion Remus
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Manea Ion Remus
Telefon: 0745 463 555
Apel
WhatsApp