Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Black Wolf din Rucăr

Rucăr, sat Rucăr, str. Câmpului, nr. 30 -
Nota 10.0 / 20 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Luiza din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.02.2024
Pensiunea are toate dotările necesare pentru a asigura un sejur confortabil, cum ar fi bucataria complet utilată, camerele spațioase cu băi proprii, grătarul și foisorul cu plită și cuptor în curte și încălzirea în pardoseală în toată pensiunea. Vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Va mulțumim.Va mai așteptam și cu alte ocazii!
   Valentin Tanase din Stalpeni
nota: 10
schedule 29.12.2023
Un loc minunat! Pensiunea este extraordinara la tot! Gazdele sunt foarte primitoare! Foarte curat in pensiune! Curtea foarte mare, fara vecini in apropiere! Foișorul dotat cu tot ce va trebuie! Pensiunea este foarte dotată! Noi am făcut Crăciunul acolo și ne-am simțit extraordinar de bine.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere!
   Gantoi Laurentiu din Pitesti
nota: 10
schedule 20.11.2023
Totul perfect !
O locatie excelenta pentru odihna si relaxare intr-o liniste absoluta. Exact ceea ce cautam. Departe de galagia, aglomeratia si poluarea din marile orase.
Foarte curat, bucătărie super utilată, camere spațioase, paturi foarte confortabile.
Am petrecut un weekend de vis și cu siguranță ne vom întoarce.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere!Va mai așteptam la noi !
   Dumitra Anca din Rm. Vâlcea
nota: 10
schedule 15.11.2023
Totul a fost perfect și mult peste așteptările mele. Calitate excelentă, curățenie, facilități, zona liniștită și super preț. Este perfectă pentru tot timpul anului și pentru toate categoriile de oameni, indiferent dacă sunt cupluri singure, tineri, vârstnici, familii ce au copii sau nu. Recomand cu încredere!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere.Va mai așteptam și cu alta ocazie .
   Mateescu Dana din Ploiești
nota: 10
schedule 22.10.2023
Totul la superlativ! Locația este de vis, un peisaj mirific!
Foarte curat, bucătărie super utilată, camere spațioase, paturi foarte confortabile, fiecare cameră are baie proprie. Gazda, super discretă și foarte receptiva la nevoile noastre.
Am petrecut un weekend de vis și cu siguranță ne vom întoarce.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere.Va mai așteptam la noi și cu alte ocazii !
   Denisa din Popesti-leordeni
nota: 10
schedule 14.09.2023
Recomandam cu drag aceasta pensiune pentru curatenia impecabila gasita, absolut totul aranjat cu bun gust, pus la dispozitie tot ce este necesar pentru a gati, face gratar, la ceaun, vesela de tot felul, masina de spalat vase a fost de mare ajutor, casa este foarte bine intretinuta si frumoasa, are si terasa si un foisor mare, este super pentru un grup de prieteni. Referitor la gazde, am fost primiti foarte bine, foarte atenti la eventualele nevoi ale noastre, de exemplu - toiul verii au dat din proprie initiativa drumul la caldura ca sa nu simtim racoare pe timpul noptii. Multumim pentru gazduire si pentru cum reusiti sa intretineti vila sa fie atat de curata si frumoasa! Vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos pentru aprecieri !Va mai așteptam la noi !
   George din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.09.2023
Recomand cu drag cabana Black Wolf din Rucăr! Am avut o experiență fantastică aici și vă recomand acest loc minunat pentru o escapadă perfectă în mijlocul naturii.
Camerele spațioase sunt curate și bine echipate, iar facilitățile moderne îți vor satisface toate nevoile.
Rezumând, cabana Black Wolf este locul perfect pentru cei care doresc să scape de agitația orașului și să se bucure de frumusețea naturii. Recomand acest loc cald și primitoare pentru o vacanță relaxantă și distractivă!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos pentru apreciere!Va mai așteptam și cu alta ocazie !
   Daniel Albu din Pitesti
nota: 10
schedule 26.02.2023
La superlativ toate: totul nou, de calitate si foarte curat si ingrijit, bucătărie complet utilată si dotata (mașină de spălat vase, cuptor, plită, cuptor microunde, filtru cafea). Încălzire prin pardoseală și calorifere (racordate la rețeaua de gaz), foișor utilat cu grătar si cuptor, sonorizare super pt living, totul de nota 10+. Si nu in ultimul rand, gazde super primitoare.
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru apreciere.Va mai așteptăm la noi !
   Amelia din Ploiesti
nota: 9.17
schedule 31.01.2023
Foarte bine: totul nou, de calitate si foarte curat, bucătărie complet utilată (mașină de spălat vase, cuptor, plită, cuptor microunde, filtru cafea). Încălzire prin pardoseală și calorifere (racordate la rețeaua de gaz), foișor utilat cu grătar si cuptor. Gazde primitoare.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere.
   Păun Elena din Ploiesti
nota: 10
schedule 30.01.2023
O pensiune călduroasă și primitoare. E bine de venit si vara. Nu se ofera masa, dar bucătăria e complet utilata si foarte curata. Una din camere poate găzdui și o familie cu copii. Ferma din apropiere ofera produse traditionale. Raport calitate/preț ok. Multumim, vom reveni.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere!
   Dragos din Ploiesti
nota: 9.67
schedule 29.01.2023
Am fost un grup de 10 persoane in perioada 27-29 -01.23. Minunata locație, pensiune noua, totul făcut cu gust, camere călduroase si confortabile, foarte curat, sistem audio, foisor dotat cu gratar, plita, cuptor, localizarea buna, gazde primitoare. Felicitari gazdelor!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere.
poze recenzie
   Mihaela din Ploiești
nota: 10
schedule 13.12.2022
Totul e la superlativ, gazde primitoare, locația superba, camere cu bai, bucătărie complet utilata, foisor dotat cu gratar, plita, priveliște superba, loc de joaca pt copii. Vom reveni, cu mult drag, o locatie pt toate vârstele.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere.Va mai așteptăm și cu alte ocazii
   Mihaela Fulga din Târgoviste
nota: 10
schedule 20.11.2022
Accesul la pensiune se face ușor. Drum asfaltat. Toate facilitățile la pensiune: camere cu baie proprie, bucătărie complet utilată (mașină de spălat vase, cuptor, plită, cuptor microunde, filtru cafea). Încălzire prin pardoseală și calorifere (racordate la rețeaua de gaz), cu temperatură constantă. A fost al 3 sejur la acestă pensiune și am fost plăcut surprinși de foișorul utilat cu grătar, cuptor. Gazde primitoare. Mulțumim!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru aprecieri!Va mai așteptăm și cu alte ocazii !
   Sorin Ghita din Pitesti
nota: 10
schedule 31.10.2022
Gazde super, ajuta cu absolut tot ce ar mai fi nevoie. Toate facilitățile vilei sunt descrise aici de ceilalti turisti și conforme cu realitatea. Totul este nou, caldura constanta, foișor spațios și utilat complet. Merita pe deplin!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere. Ne bucuram ca v-ati simți bine. Oricând doriți veți avea o ` ușă deschisă ` la noi .

.
   Mihai din Craiova
nota: 10
schedule 13.10.2022
Am petrecut un sejur minunat la acceasta casa de vacanta in per 10.10-12 10 2022, curatenie in camere, bai, dotarea bucatariei este deosebita, caldura, apa calda la discretie. Casa de vacanta este intr-o zona f pitoreasca, foarte linistita, proprietari niste oameni deosebiti, amabili, nu ne-au deranjat cu nimic. Recomand cu incredere aceasta locatie.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos pentru apreciere.Va așteptăm să mai reveniți !
   Adriana Barbu din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 03.10.2022.
La superlativ totul... de la gazde, pensiune, dotari, curte etc. Este fffffff curat, o locatie ideala atat pentru familii cu copii, cat si pentru grupuri de prieteni. Pensiunea este dotata cu tot ce ai nevoie, atat la bucatarie, living, dormitoare cat si in bai. Multumim gazdelor pentru ospitalitate! Speram ca viitorii turisti sa respecte "regulile casei", sa aprecieze toata munca depusa, astfel incat, atunci cand vom reveni, sa ne bucuram de aceleasi conditii. :-)
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru apreciere.Va așteptăm să mai reveniți !
   Andrei Radoi din București
nota: 10
schedule 06.09.2022
Am fost un grup de 9 persoane, in perioada 22-27.08.2022. Accesul la pensiune se face foarte usor, cu ajutorul gps-ului. Drumul este foarte bun, asfaltat pana apoape in fata pensiunii, care este amplasata aproape de centrul localitatii Rucar, insa suficient de izolata pentru a nu fi deranjati si a nu deranja pe altii. Are o curte foarte mare, cu parcare, un foisor acoperit pentru gratar si un foisor pentru luat masa. La interior, pensiunea arata impecabil, are un salon imens pentru luat masa sau pentru petrecut timpul liber, tv smart cu ecran mare si boxa, bucatarie utilata cu tot ceea ce este nevoie pentru gatit, inclusiv masina de spalat vase, cuptor cu microunde, tacamuri si vesela. Ca spatii de cazare, pensiunea dispune de 5 dormitoare spatioase, toate cu baie proprie, pe care le-am gasit extrem de curate si mobilate cu tot ce este nevoie. Tot mobilierul in pensiune este nou si de foarte buna calitate si in ansamblu, pensiunea asigura tot confortul pentru un grup de turisti care vor sa se simta bine intr-un concediu. Pe langa toate astea, atu-ul principal al pensiunii sunt gazdele: o familie de localnici extrem de amabili si ospitalieri, care au avut grija sa ne simtim excelent si ne-au asigurat tot ce am avut nevoie si chiar mai mult, fiind totodata o prezenta discreta pe durata sejurului, dumnealor nelocuind la pensiune, dar fiind foarte prompti daca era nevoie de ceva. In concluzie, casa de vacanta black wolf este o alegere excelenta pentru un concediu cu prietenii sau familia, pe tot parcusul anului, sau pentru a petrece sarbatorile intr-un loc frumos, inconjurat de natura si ingrijit de oameni harnici si primitori.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri! Ne bucuram că v-ați simțit bine la noi. Vă dorim multa sănătate și vă mai asteptam
   Codrut din Pitesti
nota: 10
schedule 16.05.2022
Recomand cu toată increderea aceasta pensiune. Are toate condițiile posibile, tot ce-ti dorești. Este amplasata ideal, foarte aproape de drumul principal care merge spre Dâmbovicioara, fără vecini in împrejurimi, ideeal pt grupurile de tineri cum am fost și noi. Ca si dotări, la interior găsești tot ce vrei, bucătărie ultra mobilata, bai la fel, living spațios, sistem audio, smart tv, internet care merge perfect, mai rar pt zonele de munte. Intr-un cuvânt ideal de-o ieșire cu prietenii sau familia. Gazda foarte amabila, totul ideal.
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că v-ați simțit bine și vă mai așteptăm.
   Ionel Tane din Giurgiu
nota: 10
schedule 07.02.2022
Am fost la pensiune pe 4 și 5 februarie cu un grup de prieteni, locația este bine poziționata fara alte pensiuni in apropiere, ceea ce reprezintă un avantaj pentru petrecăreți ca noi, totul este nou, bucătăria foarte bine utilată, sistem audio in zona de living, căldură suficientă mai ales din partea gazdelor, care nu ne-au deranjat prin prezență decât la venirea și plecarea de la pensiune. Recomand și altor grupuri dornice de petrecere!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere , Ne bucuram ca ați petrecut zile frumoase la noi in Rucăr. Vă mai așteptăm și in anotimpul cald să vă bucurați de soarele de munte ,de sălbăticie si frumusețea pășunilor montane !
   Alina din Constanta
nota: 10
schedule 27.12.2021
Totul este la superlativ: conditiile de cazare, peisajul si, nu in ultimul rand, gazdele. Am petrecut un Crăciun de poveste. Un loc absolut mirific, cum bine se spune: omul sfinteste locul. Va multumim pentru tot.
Răspunsul unității:
Mulțumumim pentru apreciere! Ne bucuram ca v-ati simțit bine la noi și va asteptam și la vară .
CONTACT
Mihaela
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mihaela
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0753 048 956
WhatsApp